Köszönöm a tanácsokat! Majd még azért holnap utána nézek, először lehet hogy a Parillába, mert ha 2500ft, akkor annyit nekem is megér, ha 4eft akkor nem, viszont akkor kipróbálom az Isover Rio hőszigetelő cuccosomat, állítólag, hőálló cuccok ezek, legalábbis ilyen 250°C-ról is olvastam az előbb valahol, meg amúgy is úgy csinálnám, hogy a régi tömítést tenném a perforáltcsőhöz közvetlen, ezt az Isovert meg csak a maradék helyekre, egyébként alig van kiégve a dob, kb.1cm rés volt a perforált cső és a szigetelés között, egyébként ép volt mindenhol a szigetelés, szóval nem olyan régi a dob, szerintem.
Én 4üteműbe valót vettem a parcsiba, de én 2500 ra emléxem. Amennyire meg tudom jegyezni a dolgokat, lehetett 4is.. de az jó. Közetgyapottal én spec hozzá sem fognék. Sima szigetelő uveggyapottal sem. Ez a parillás nagyon jó anyag és olyan finom puha, szeretem szerelni is befelé :D
Ja, ha észnél leszek akkor szombaton motorozás, bár a csuklóm még mindig nem izgul, fáj b*ssza meg! Ma a kipuffot csinálgattam, ha minden igaz holnap össze is rakom, és a balosból jobbos lesz, hát odanéztem a DRZ-hez, csak a kerékjárat felöl, még nem tudom hogy lesz feltéve, ill. hogy hogyan mutat majd felszerelve, marha hosszú maga a dob /de gondolom ez a szabvány méret, na jó nem a Yosimuráról beszélek, ami ugye marha rövid/, én nem tudom mind ilyen kib..tt hosszú!Holnap azért jobban odanézem, ma csak futópillantást vetettem rá. Ja felszerelve, hát a héten nem lesz, nem találok szakembert aki rá is érne meg meg is csinálná, mindenki a jövőhétre ígéri, nem tudom mi a bajuk ezzel a héttel?! :O :)
Kérdés: kőzetgyapotom van otthon, megpróbáljam azzal megtömni vagy inkább adjak érte sok-sok pénzt, nem sok hiányzik, kár lenne azért is adni vagy 4eFt-ot, állítólag annyi a Parillában?
Jaj Te, az a süti fantasztik volt, de tényleg ;), köszönöm szépen, máskor is megyek! ;) Most igaz a sör ízét érzem a számban, de volt hogy a sütiét éreztem! ;)
Azóta már úgy állunk, hogy Atti sem jön, mert érkezett valami ember, aki volt az "egy aki mindent visz" 'oszt eladott mindent ami gurul :) Így most nem 3an, nyilván csak 2en megyünk egy YZ450Fes cimborával. Előreláthatólag 5x2-3 kör lesz, ahogy a fizikumom becsülgetem most itt :D Szóval senki nem marad le semmilyen őrült csapatásról :D Remélem ízlett a süti!
akor már a jövö hétvégere minden meg lessz tuningolva? lehet tesztelni, (szemüveg+ kipufogo) +10-et josol a köpönyegmijen az a WRP.............kép?????
Én most hétvégét kihagyom, tuning lesz! ;) Sikerült szereznem egy WRP alu dobot, és most majd megpróbálom Rasztát rávenni hogy valahogy hozza már össze a könyökkel, remélem sikerül megegyeznünk! Olvasod ezt Raszta?! ;)
hát úgy látom mi csak a zs. pájára megyünk ami nektek +25km hisz úgy sem jön senki. ez meg egy eggen komoly 5perces körökkel lévő kökemény endúrókrossz pálya:-)) a díjjkiosztóra meg jó utat. ost hozzatok haza valami szárazpogi maradékot majd legközelebb szétszórjátok a pályán mi meg megyünk a nyomok után:-)))))