Az adó 1%-t lehet utalni az Egyesület számára. Az adószám, amit fel kell tüntetni, a bevalláson: 18839959-1-16. Megkérnék mindenkit, hogy akinek készítenie kell adóbevallást, az gondoljon az Egyesületre, illetve szóljon rokonainak, barátainak, hisz ezek a kis összegek a csapat számára sokat jelentenek.
Az ebből befolyt összeget a edzésfelszerelésekre, pályabérletre, mérkőzés szervezésre és junior képzésre fordítjuk.
Köszönjük szépen mindenkinek a felajánlást.
Hát Arizona Cardinals...Szerintem álom szezon volt...Majdnem sikerült....
Szerintem kemény lesz a GM munkája most a holt szezonban. James,Boldin,Warner jövőbeli szezonja igen kétséges. Boldin illetve James is lehet cserét kér. Warner lehet visszavonul habár azt nyilatkozta nemrég hogy ő megvárja a vezetőség döntését hogy a jövő szezont hogy képzelik el.
Dockett szerződése lejár ez igen sok pénze fog kerülni de valószinűleg marad.De pozitivum lehet hogy Terrell Suggs Free Agency lesz és szivesen csatlakozna a Cards defensehez.
Kemény lesz a csoport. A Seahawks valószinűleg sokat fog javulni. De a nagy rivális szerintem a 49ers lesz.De remélem ismét rájátszás lesz és hát ott meg ki tudja:D
A New England Patriots bejelentette, hogy Matt Cassel-t kinevezték franchise játékosnak. Az irányító így a negyedik ilyen játékos lett a csapat történetében. A csapat nem sok időt vesztegetett a gondolkodással, csütörtök volt az első nap, amikor rátehették a franchise tag-et, és ez azonnal meg is történt. Az összeg, amit Cassel-nek fizetnek, elég súlyos hatással van a 2009-es fizetési sapkára, az irányító egy évre 14,65 millió dollárt kap.
A Patriots vezetőedzője, Bill Belichick kijelentette: „Nagyon jó volt Matt-et edzeni eddigi karrierje során, különösen az elmúlt szezonban, amikor az évek kemény munkája és elkötelezettsége egy hatásos teljesítményben csapódott le. 2009-ben is szeretnénk Mat-el dolgozni.”
A 3 korábbi játékos, akiket franchise játékosnak neveztek ki a Pats-nél: Adam Vinatieri kicker (2002-ben és 2005-ben), Tebucky Jones safety (2003), és Asante Samuel cornerback (2007).
srácok akinek van ideje nézze meg hogy ő személy szerint miket csinált és ellemezze saját magát mert azért elég sok hiba volt (nálam meg rengeteg:))) mert akkor majd könnyebb lesz akkor amikor együtt csináljuk az elemzést
a mail az az enyém mert nem olvastam el hogy HBéla mit küldöt csak tovább küldtem de rendesen 19.00-kor kezdés szerdán is és pénteken is. A különbség csak abban van hogy szerdán nem kell felszer.