Más is vizsgázgatott gondolom, de a fórum attól is pezseg ha írsz is valamit amire valaki ír valamit, amire meg megint valaki valamit. (Bocs analitikus egy estém van) deazért csók Öregfehér:)
Én itt vagyok csak csendben figyelek. Nem tudom hogyan történik a tábor helyszíválasztás, de lenne 1 építő ötletem. Félig meddig úgy is e körül a tájegység körül forognak a dolgok: Nagyon szép helynek találom én az Őrséget. Nem tudom volt e már ott tábor de Apátistvánfalva, Őriszentpéter, Bajánsenye igazán jó helyek. Megboldogult kisiskolás koromból emlékszem ezekre a helyekre mint mesebeli tájak. Persze mostanra már biztosan változott "valamennyit" de az biztos hogy itt minden van ami kell. Itt a látnivalók mellet persze a szükséges technikai dolgokra gondolok. Na mit szól a köz?
Es mit csinal Zsuzsi? Es a bojtarok? A kollektiv börözes, mint programpont, tul durva? Es Magdi neni? Szerintem Kocsisra bizzuk meg a környek hegycsucsokon allo varainak (Köszeg, Veszprem) biciklivel valo megközeliteset is.
Komoly kerdes: Kinek van egy felesleges magyar nepmese gyüjtemenye? (Benedek Elek, minel nagyobb, minel több mesevel.) Ha meg el is küldene valaki postan, örök halam, postaköltseget nyaron kifizetem, sörben, termeszetben, ki hogy kivanja. Nepmesekböl tervezem szerkeszteni a nyari darabot, legalabbis van egy ilyen tervem, es vagyom mar a munkara!
Nagyon jó!!! Én egy ilyen programtervre fizetnék, mint a katonatiszt. Tehát várom a pályázatokat.
Tiszta kár, hogy az én táborozásom sem tuti. Persze csak azért, hogy Vicával sírhassak. Bár ahogy nézegetem a hülye amerikaiakat, lehet, hogy kilövetik alólam azt a luxushajót, így oszt nem lesz egy életbiztosítás ott kalandozni. Akkor meg bevállalom a Vica pszihológia felvételiét, ha ö megírja a szakdogámat - de iziben!
FECO ÜZENI: FEBRUÁR 14-ÉN KONCERTJE VAN A KOLIBRIBEN!!!! MENJÜNK MINÉL TÖBBEN. Üzenet átadva. Azt nem írta, hogy lesz-e köze a Valentin naphoz. Meglepödnétek, mi, ha piros harisnyában, arany szárnyakkal, lanttal a kezében romantikázna. Nadon tetszene.
Nándi nem tart sok előadást, készül a Süsü szerepre. A te feladatod a reggeli tornák megtartására korlátozódik majd, míg Kocsis a délelőtti és a délutáni fociedzéseket tartja. Én a tábor legfiatalabb tagjainal lelki bajaival foglalkozom majd, míg Mándoki a " csak lazán, könnyedén" valamint "egy buli az élet" című kurzust vezeti. (bocs, Fecó, de egy jó poénért az anyámat is..) Ja, Nándi előadásai A reggeli frissesség - korán kelés valamint Az alkoholfogyasztás - kilátástalan jövő címmel hangzanak el. Megfelel?
Július végére tesszük a tábort, az biztos. A hétvégén Kocsissal összedobtuk a program keretét, címekkel, előadókkal, csupán azért, mert itt az ideje a pályázatoknak, azokhoz pedig elengedhetetlen némi tartalmi utalás. Na. Persze a kitalált program negy rész még csak kamu színten mozog...
hogy mikor?pontosan nem is tudom de a felveteli valamikor juliusban lejar azt hiszem.Na jo ha sikerul minden es az egyetemen is bent vagyok akkor tuti hogy megyek..ebben biztosak lehettek.De hogy sikerul-e az a jovo titka!
ne magyarazkodj, Vica, utalsz minket es kesz. Egyebkent meg mikor van az erettsegi es a felveteli? Meert eddig mi mindig igyekeztünk ugy szervezni a tabort, hogy ezek UTAN legyen (igaz, hogy nem mindig sikerült, de igyekeztünk...), es akkor minden problema nelkül jöhetnel.
hogyan szerezhetnel meg magatoknak a taborba?Egyszeru az egesz.Eljossz hozzank betanulod ezt a kurva roman nyelvet szuk 5 honap alatt,levizsgazol helyettem es akkor tuti hogy mehetek.Ja es meg Pszihologiabol sem artana mert az a felvetelire kell.Ennyi csak.Megeggyeztunk?:))
Ha igen akkor csak szolj!
Es Zoli kikerem magamnak hogy ilyet allitsom rolam hogy mar nem is szeretlek titeket.Ez nem igy van..a szivem szakad meg hogy nem mehetek:((
Vicus!
.......................
Más óhaj nincs. De ácsi!
Mégis. Hozza a sört Nándi bácsi
minden reggel ágyba.
Különben döglik a kutyája,
s a nöje is elhúz.
Ez itt a, ez itt a, ez itt a
Náháándi bluhuú-bluhuú-blúz,
ja, ja, ja, csapat csak egy van,
ó a Ferencváros!!!
No Péter! Nem olllyan gyenge az. Pont mennek rá jó blúzos akkordok Deákbill pentatonnal. Csak az utolsó 2 sor helyett kanyarítassz valami blúzhoz illő csattanósat és már jöhet is a többi: levédetés, szerzői jogok, lemez, ecetera...(Szar ez a fórumos dolog nem lehet rá feldanolni hangoskodást.) 1 p.
Közel a kocsma,
messze a város,
minden tábor
kocsmával határos.
S ha kihagytam volna,
sarki rozzant kocsma
feltétlenül legyen,
és fogyaszthassunk
bent a táborhelyen.
Más óhaj nincs. De ácsi!
Mégis. Hozza a sört Nándi bácsi
minden reggel ágyba.
Ez Jónás Peti vágya.
No. Gyerünk a könyvtárba.
Vicuska már nem szeret minket... Ilyen egyszerű az egész!
Jövő héten megyünk Kocsissal és Masgdival táborhelyet keresni. Korábban terveztük, de az időjárás gátat szabott. Javaslatokat kérünk "milyen az ideális táborhelyszín" címmel!
Hol a Forum? Ennyire sokkolo volt a buli Zolinal, hogy szohoz sem juttok, mi?!
Vica, majd megsiratunk, iszunk az egeszsegedre is. En mar most kezdem, jo ok, hogy miert iszom meg ma harom sört. Meg valaki, aki nem jön nyaron a taborba? Nem lehet teged valahogy elrabolni a tabor szamara, csillagszemü?
Sziasztok mindenkinek.Ha meg nem mondtam volna Buek s ehez hasonlok.
Kezd lassan egyre biztosabb lenni hogy az idei tabor nelkulem fog zajlani.En nagyon szomoru vagyok..es vajon ti?
Na legalabb kicsitt busuljatok..egy kis eggyutterzes jol jonne.Egyebkent bejelernteni szandekszom hogy van par olvasotaboros fotom amit el tudok kuldeni e-mailon ha valaki igenyli.Csak szoljatok!
Sziasztok!
Vicuska!