Keresés

Részletes keresés

Kristi31 Creative Commons License 2008.01.15 0 0 3454

Helló!

Melyik irodánál találtátok??

Előzmény: cat82 (3453)
cat82 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 3453

Üdv mindenkinek!Én még csak az utóbbi napokban "fertőződtem" meg. A nyaralási helyszín keresése közben találtam egy király ajánlatot  Sarti-ban.Az apartman neve: Menalis.Úgy döntöttünk a párommal,hogy mielőtt lezsírozzuk az irodánál,megpróbálunk utánaérdeklődni olyanok között,akik esetleg már jártak ott;hogy milyen,és hogy érdemes-e ezt az apartmant választanunk.Több fórumot láttam már,és néhol elrettentő dolgokat írnak le a szállásukról.

Légyszi,ha valaki konkrét infókat tud erről az apartmanról,írja meg.

Ezer köszönet.

nixi007 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3452
Szia!
Semmi baj nem gond!
Találtam egy másik fórumon egy hozzászólást,és ott részletesen le van írva,hogy hanyas szobák néznek a főút irányába,oldalirányba illetve a belső udvarra.
3 szobát nem ajánlanak a 7-es,17-es,és 27-est.
Remélem ha jelzem ezt az utazási irodába figyelembe veszik majd a kérésem.
Köszönöm a segítséget!
Szia Niki!
Előzmény: kojonó (3451)
kojonó Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3451
Sajnos a szobaszámra nem emlékszem. A középső szinten volt. A bejáraton a lépcsőn feljöttünk a szintre, ott baloldalon a következő emeletre menő lépcsővel volt szemben az ajtónk. Sajnos ez igy nem nagyon képzelhető el. Az a szoba négyszemélyes franciaggyal és emeletesággyal. A mellette levők lesznek a háromszemélyesek.
Előzmény: nixi007 (3445)
scarabaeus Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3449
Hm, pedig 2007-ben is jártunk arra, amikor megkerültük Sithoniát. Megnéztük a házat is, de nem ugrik be (persze a multicolor vendéglőről megint csináltam képet én is:-D)
Előzmény: Motun (3448)
Motun Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3448
Igen laktunk, épp azért kérdezem mert mikor eljöttünk épp akkor kezdtek az elejére valami festményt szerkeszteni, és arra voltam kíváncsi mi a csuda lett az.
Akkor még csak méregették meg rajzolgatták nem lehetett kivenni semmit.
2005-ben voltam ott.
Előzmény: scarabaeus (3447)
scarabaeus Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3447

2005-ben laktunk az Afrodité-házban, nem tudom, arra gondolsz-e. Szakértő véleményt BBöbétől várj róla, én csak annyit tudok mondani, tetszett:-)

De mintha a 3408-ban azt írtad volna, laktatok benne.

Előzmény: Motun (3446)
Motun Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3446
Sziasztok... ismeri valaki az Afroditi apartmant...
nixi007 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3445
kojonó!
Megtudod mondani,hogy ti hanyas szobába voltatok?
Mi 3-an mennénk,és ha tudnám a szoba számát,lehet hogy előrébb lennék,így utólag a szoba kéréssel.
Köszi!
Ha esetleg nem tudod akkor kérem az Ilisa felöli szobát ahogy írtad.
nixi007 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3444
Köszi!
Előzmény: kojonó (3443)
kojonó Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3443

Küldtem E-mailt is, hátha hasznát veszed.

Előzmény: nixi007 (3442)
nixi007 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3442
kojongó!

Köszönöm szépen a választ!
A foglalás megtörtént,remélem így utólag lehet még kérni hogy a szoba hol legyen. Holnap bemegyek az utazási irodába szólok mindenképp.
Előzmény: kojonó (3440)
Kristi31 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3441

Sziasztok!

Idén szeptemberben (szept.19-okt 07-ig) ismét Sarti a cél,már le is előlegeztük az utat az Apollontravelnél.Idén a Michalisba megyünk nem akartuk a faluban lévő apartmanokba menni,eddig mindíg (3X) ott laktunk de mivel úgyis bérlünk motort végig ,inkább a csendes szállást választottuk.

Az eddigi szállásainkról:Apollon hotel,Anna II apartman,Kostas apartman ha valakinek kell tudok infóval szolgálni.

Az első kettő Apollon-os szállás az utóbbi pedig Diaszeus-os

kojonó Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3440
Hát persze hogy visszamennék. Az idén a 30 km-re levő Vourvourout néztem ki uticélnak, és azon főt a fejem, hogy mivan, ha a szállásom pedig a Kosmas lenne. De nem vállalom be az autózást, mert telik vele az idő. Mi a Kosmas azon oldalára kértük a szállást, ahol reggel nem süt oda a nap, mert későn kelők révén nem szeretünk reggeli közben megfőni. Mivel az asztalok az erkélyen vannak elhelyezve. Este meg úgysem ott vacsiztünk. A szállás északnyugati oldalán, ahol mi a középső szinten voltunk csendes nyugodt helyünk volt. Az erkélyről még a tenger is odalátszott az utcasarok végén. Az udvaron tényleg volt valami szerelvény, de nem tudom hogy volt-e zavaró hangja. Kérd a szállást az Ilias felöli oldalra , akkor nem lesz gondod.
Előzmény: nixi007 (3439)
nixi007 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3439
Szia kojonó!

Az idén mi is a kosmas apartmanba megyünk.Szertném megkérdezni,hogy nem hangos a mellette lévő pékség miatt? Azt az infót olvastam,hogy a pékség elszívó és egyéb berendezései a Kosmas apartman udvaránál van ,és ez miatt elég zajos.
Te visszamennél a Kosmasba még 1x?
Köszi Niki!
kojonó Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3438
2006-ban amikor Sartin voltam a négy fős családommal meg az öt fős másik családdal az Ilias apartmant néztük ki. Február elején azonban már nen volt szabad hely, csak az öt fős barát család részére. Mi pedig az 50 méterre ugyanabban az utcában levő Kosmas apartmanban találtunk szállást. A Tenger 100m-re volt, de az nem a beach rész, ahol később fürödtünk, ahol egészen lassan mélyül a víz. Az ide kb.600 méter. Ha kocsival mégy nem gond, mert a tengerrel párhuzamosan megy az út és már ott is vagy. Mi különben  sosem fürödtünk ugyanott másnap. A félsziget déli részén is vannak kiváló fürdőhelyek, a narancspart, ami északi irányba van még gyönyörűbb. A narancspartot nem könnyű megtalálni, nem látszik az útról. Most térjünk vissza a szálláshelyekre. A Kosmas és Ilias apartmanok a főutcával párhuzamos úton vannak csendes helyen. A Központ kb. 500méter. Zöldség és pékárú 200 méteren belül. A négy fős studióban volt franciaágy, emeletes ágy, kisebb hűtő, csurgatós mosogató, elektromos főzőlap, ruhásszekrény mindez egy légtérben. Az erkélyen volt asztal székekkek. A  külön fürdőszoba nagyon egyszerű volt, csakúgy mint a konyhai felszerelések. A hely elegendő, de nem tágas . Az Ilias 5 fős  apartmanja sokkal tágasabb, szebb jobban felszerelt a konyhája, van mikro meg tv is. A 4 fős is hasonló. Van bennük külön szoba franciaággyal. A másik légtérben van a többi felszerelés a többi ággyal. Az Iliast csak ajánlani tudom. Mindkéttő apartman előtt a kocsinak van jó megállóhelye, mert az utca széles nem forgalmas. Előfordulhat, ha régebbi építésű szállást foglalsz, hogy a berendezés már használtabb, az ágy gödrös. Az Ilias 2004-ben, a Kosmas 2002-ben epült, középmezőnynek számit. Amit mindig viszek pluszba az a 220 voltos elosztó meg a száritókötél.
Előzmény: hűtlen33 (3435)
Mariann1971 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3437

vizibiciklijátszótér

A képeken láthatod a vizibicikli kölcsönzőt,és a játszóteret.Irjál e mailt ha bővebben szeretnél valamiről tudni.(Több éve idejárunk)Címem:mariann7171@freemail.hu

Előzmény: hűtlen33 (3434)
hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3435

Kedves Kojono!

Köszönöm az emailt!

Sarti melyik részén volt a szállásod?

S milyen volt?

Úgyértem, hogy csendes, vagy éppen zajos, vagy távol a tengertől, központtól?

És milyen volt az apartman (pl hány szoba,hányan voltatok, hogy fértetek el)?

Azért kérem ebben a segítségedet, mert az apartmanokat végig vizsgálgatva azt tapasztaltam, hogy pl. egy négy fős társaságnak egy hálószobás apartmant tudnak kiadni. Tehát a nappali-étkező-konyha helyiségben van egy kihúzható ágy.

Ezt azért kérdezem, mert nálunk különböző korosztályok mennek együtt (nagymama, a 19 éves fiam és barátai - nő is -, na meg mi és a 3 éves gyerkőc.

Szóval két hét alatt jól meg is lehet bolondulni, ezért el kell "szeparálnom" némiképp a társaságot.

Köszönöm a segítséged!

Sziasztok!

Ja, és eléggé sürget az idő.

Már félek is, hogy alig lesz választási lehetőségem...

Előzmény: kojonó (3431)
hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3434

Kedves Mariann!!!Nagyon köszönöm a tájékoztatást!

Kérdésem, hogy a parti játszótér mindenki által hozzáférhető (úgyértem, hogy nem egy adott szállóhoz tartozik)?

A válaszodból kiokoskodtam, hogy jól ismered Sartit.

Két apartman között hezitálok:

1./ Galini - ez a Sarti Village részen van. Félek, hogy kicsit zajos éjszaka. A térképen 48-as számmal jelölt, és a foci pálya melletti részen. Tényleg zajos? Előnye lehet talán, hogy közel a központi rész, és így fiataljaim (nagyfiam és barátai) könnyen tudnak szórakozni.

Valaki motorozó fiatalokról írt (már nem tudom, hol), és azt írta, hogy nem tudott tőlük éjszaka pihenni...

2./ A másik az Anesti(s) apartman. Ez Sarti Beach részen van, ami ha jól láttam, a falu vége, és elég csendes (távoli) rész. Innen viszont messze van a központ talán?

És még egy kérdésem van!

Marikától kaptam e-mailben egy klassz Sarti képet, amin ha jól láttam, vizibicikliket "észleltem". Tényleg lehet vizibiciklit bérelni - amolyan autó formájúak voltak-.

Köszönöm előre is!

Sziasztok!!!

Előzmény: Mariann1971 (3433)
Mariann1971 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 3433

Szia!

Sartin a phyllisben van játszótár (2 csuszda,hinta mászóka,homokozó stb.)és egyébb játékok (gyermek bicikli,pedálos autó,jeep). A parti sétányon pedig rendes játszótér van. A beachen a tenger lassan mélyűlő,nagyon jó hely kisgyermekes családok részére.Ha valamiben tudok segíteni,írj

Helló

Előzmény: hűtlen33 (3419)
kovizsuzsi Creative Commons License 2008.01.07 0 0 3432

Sziasztok!

Tudna nekem valaki infókat adni az alábbi Sarti apartmanokról?Sajna nem találtam sehol semmit róluk.Még egy kicsike képet sem.

Kipriotis apartman, Dina aprtaman.Milyen távolságra vannak a parttól, a központtól.Melyik mennyire igényes meg ilyenek.

Előre is köszönöm az onfókat.

Üdv.

Zsuzsi

kojonó Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3431

Saját felfujható kajakkal gyorsan oda lehet érni. Körbe fogom kerülni. Kagyló mindenütt van, de a mennyisége fordítottan arányos a túristákkal. Sarti azért jó, meg nekem az egész Sithon félsziget azért tetszik, mert sok az eldugott nyugott homokos öböl, ahol nyugodttan tudunk, fürdeni búvárkodni. Azért megyek Vourvourouba, mert Sartiban már kétszer voltam. A két falu kb. 30 km.

Ime még kettő kép a narancspart melletti ödlökről.

Előzmény: hűtlen33 (3429)
csá Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3430

Szerintem rugalmasok a szállást illetően. Mi mindig helyben keresünk, de nem szombaton mert akkor sokan látogatnak ki Szalonikiből hétvégére és akkor többnyire teltház van. Nekünk a szerda és csütörtök jött be idáig v. legkésöbb péntek délelött.

Narancspart 5km re van Sartitól északra.

Előzmény: hűtlen33 (3428)
hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3429

Kedves Kojonó!

Ha Vourvourou-ba mentek, onnan hogyan mentek át az általad említett Diaporos szigetre? S máshol nem láttál kagylókat, csak itt?

S Vourvourou jobb, mint Sarti? Vagy más a partja?

Előzmény: kojonó (3422)
hűtlen33 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3428

Örülök, hogy ennyi jó infót kaptam!!!

Az is érdekelne, hogy szállást csak szombattól szombatig, vagy más beosztásban is tudok foglalni kb. 8 fő részére és kb. 14 napra?

Mennyire rugalmasak a görögök (a horvátok maximálisan azok voltak)?

A képek alapján  a Narancs part gyönyörű, a víz sekély, ide Sartiból gondolom gépkocsival lehet menni, s ha jók az értesüléseim, akkor vagy  8-10 km-re van Sartitól északi irányba.

Július végén, augusztus elején gondolom elég zsúfolt.

Ki tud arról valamit, hogy hol lehet Sartihoz legközelebb motorcsónakot bérelni?

Az a terv, hogy kicsit körbecsónakoznánk a part menti öblöket. vagy ilyet ott nem lehet?

Köszi a válaszokat! Sziasztok!

Előzmény: Motun (3427)
Motun Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3427
Amit leírtam, azok után is azt mondom ha választanod kell Sarti,Asprovalta és Stavros közt, akkor a sorrend Sarti, Stavros és a legvégső Asprovalta.
Sarti és Stavros kb. egy szinten van, nagyság,mozgalmasság,szórakozás terén.
Stavros hátránya hogy nagyon északon van és változékony az idő. Amig Sartiban pár óra alatt elmegy a felhő addig Stavrosban két nap is lehet rossz idő.
De ha adhatok tanácsot Asprovaltán ne gondolkodj, mert ha Stavrosban kötsz ki akkor
átruccanhattok Asprovaltára megnézni, de fordítva már nem jó, mert Stavros azért mozgalmasabb, szebb mint Asprovalta.
Előzmény: hűtlen33 (3415)
kojonó Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3426

2006 Sarti narancspart.

kojonó Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3425
Sarti nyaralás 2005 október.
Előzmény: hűtlen33 (3421)
kojonó Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3423
Sarti déli részén a sziklák előtt sekély a viz kb. 200 méter hosszan. A falu előtt azért is tűnik úgy, hogy gyorsan mélyül a viz, mert gyakran nagyok a hullámok.
Előzmény: hűtlen33 (3421)
kojonó Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3422

Szia csá!

Köszönöm a képeket. Az idén Vourvourou lesz az uticélunk. A búvárkodás miatt megyünk ide. A parttal szemben a diaporos sziget, ahol már voltam Sartiból hajóval. Vödörrel lehet meríteni a kagylót.

Előzmény: csá (3417)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!