Én egyébként tényleg úgy gondolom, hogy egyszer megcsinálják, de az nem most lesz, hanem mondjuk legkevesebb 6-7 év múlva, és erősen kétlem, hogy új lemezt képesek lennének csinálni együtt. Egy nagy világkörüli turné, és kész.
Persze kevesen tudják jókor abbahagyni az ilyesmit -lásd KISS-, szóval ki tudja.
Ezt már én is hallottam, de dátumról semmi hír. Októberben, novemberben Amerikában játszanak.
A VR egyes jó lemez, de egészen biztos, hogy a következő még sokkal jobb lesz. Én úgy gondolom, hogy ha Weiland életben marad, ez a banda nem egy tiszavirág-életű fellángolás. Ráadásul nagyon is sikeresek, persze nem Guns-szinten, de akkor is.
Nem a szoke csajnak van lemeze, hanem a masiknak, aki szokere festette magat. Ezt en is megettem, de igy van...Egy dokumentum filmben mondtak, hogy nem kivan kamera ele allni, es mar nem is beszel angolul.
Hat nem tudom...gondolom eleg nagy ellentetek lehetnek, ha idaig fajult a dolog...Sztem a VR masodik lemeze fog igazan nagyot durrantani, ez az elso, csak a bemutatkozasra jo, de nekem nem tunik idotallo alkotasnak, eleg felejtheto. Szoval mire jon a masodik lemez, turne, stb...Ez meg kb 5 ev, szoval nem mondtam hulyeseget.
Hááát, amit a "frisséces" (bár ez akkor még nem számított) Freddie Mercury ugrált, futott 40 évesen 86-ban a Magic Tour-on...
Az ABBA-nak egyébként már 2 milliárd $-ra emelték a tétet, de még mindig nem... Végül is korrekt, nem akarják saját illúziójukat rombolni, bár a szőke "csajnak" van valami szólólelemeze, tehát tudhat angolul is.
GNR reunion szerintem kizárt, bár mit adnék érte.... Viszont kezdek hinni benne, még megérem, hogy a jól megdolgozott Axl Rose & Co. nagylemez egyszer kijön. Szerintem még jó is lehet, csak attól félek, pont az fog hiányozni belőle, ami a VR-ben megvan, mert abból is jól lehet érezni, hogy mi hiányzik. Persze így is jó, csak egyik sem (lesz) GNR....
A GNR szívünkben és cédéinken stb. örökké él, és várjuk (most éppen) az A.R & Co.-t...
Slash egyébként régebben is azt mondta: csak akkor lenne benne a dologban, ha az elsőlemezes felállásról van szó, legfeljebb Matt Sorum jöhetne szóba újabb tagként, ha Steven Adler esetleg nem lenne alkalmas állapotban.
Egyébként tényleg csak néhány példa, ahol prominens tagok kölcsönösen kijelentették, hogy miaztánegyüttsohatöbbé, és aztán csodák csodájára mégis: Van Halen, Black Sabbath (duplán, Dio-val és Ozzyval is ugyebár), Iron Maiden, Judas Priest, Mötley Crüe, Dokken, Poison, Warrant, Slayer. És még sorolhatnám.
Az lenne a legegyszerűbb ha Akvel kiállna az emeberek elé és elmondaná, hogy mi a helyzet. Vagy legalább a gnronline-on lenne néha vmi hír, mert az a honlap egy lóbráner.
Jó lenne, ha beigazolódna az a gyanúm, hogy nem egy lemezt csinálnak készre, és a turné alatt-után kiadják a másikat is.
Gondolom, a VR relativ sikere miatt visszakozik mostanában. Illetve az ügyvédei is ezt tanácsolják a per miatt. De biztos vagyok benne, hogy nem Slash-en múlna egy reunion...
1. Ugy tudom Vödörkének még érvényes szerződése van.
2. Stinson interjúi néha elég zavartnak tűnnek . (Ő is igérte már a lemezt 2003-ra is..)
3. Azért kiváncsi lennék, hgy pl. mely számok maradtak le a UYI-ról a személyes harcok miatt..
4. Lehet hogy csak ez a 6 eposz lesz a lemezen ? Mondjuk, én szvsz örülnék az epikus cuccoknak...
Én csak beraktam, nem állítottam, hogy igazat mondott. De lehet. Ki tudja? Az biztos, hogy aki éppen tag a GN'R-ban, az nem mondhatja azt, hogy szar lesz a lemez.
Slash az utobbi idoben (kb egy ev) hatarozottan nemet mondott. Azt mondta, hogy nem lat semmi eselyt egy osszeallasra, es o szemely szerintem nem is csinalna...
És egy kis Tommy Stinson-eszmefuttatás két új interjúból (hevenyészett fordításban és tömörítve)
Ha minden jól megy, a lemez idén ősszel jelenik meg (inkább 2005-öt mond máskor), utána pedig másfél éves turnéra megy a zenekar. A CD egy komplex (bizonyára összetettet akar mondani) lesz, egységesebb, mint az UYI, ugyanakkor legalább annyira szerteágazó a különböző zenei irányzatokat tekintve. A szöveg meg sokkal jobb lesz, mint a GN'R-ban volt, sokkal több introspekció (önmagába nézés - bizonyára Axl részéről, mert ugye ő írja a szövegeket), ugyanakkor a társadalomra vonatkozó kommentárok is fellelhetőek lesznek (ja, mondjuk mint a CD). Minden dalban benne van mindenkinek a munkája, nehogy előforduljon az, amin a régi GN'R szétment, hogy mindenki a saját dalait akarta elénekeltetni Axllel, aztán meg harcoltak, mi kerüljön fel a lemezre. Axl nagyon odafigyelt erre. Amúgy a háttérvokálokat főleg Tommy és Dizzy nyomta föl (hála Istennek, ezek szerint varjú Fincket kevesebbet lehet majd hallani). Ahogy most hallgatta a dalokat, rájött, hogy elég hosszúak és "epic"-ek, de mindenki el lesz ájulva tőlük.
Axl erőssége a szíve és lojalitása. Mindenkit maximálisan támogat, feltéve, hogy az is támogatja őt és egyenes vele. Emelett óriási énekes és dalszerző. Gyenge pont: túl sokat rágódik azon, mit várnak tőle az emberek (a kibaszott lemezt, aztat, hé!). Bizonyára jót tenne neki, ha tudna csak szimplán élni és nem stresszelne, de a nagy rockszárok élete már csak ilyen nehéz.
és
október-november táján kezdik el remélhetőleg a masterolást. Amit hallott, az fenomenális - azért nem hallott mindent, mert nem volt ideje rá. (Ennyit a demokráciáról: azért Axl rakja össze a dolgokat...) Némelyik szám már viszonylag régi és nem sokat változott; hat olyan új számot hallottam, amit korábban nem fejeztünk be, ezektől valósággal leszállt a fejem. Ez a hat valódi eposz, igazi hosszú szám, jóllehet az album maga nem igazán hosszú (WTF?! ). Szinte mind a nyolc tag relevánsan közreműködött minden dalban, még "azok is", akik már nem tagjai a GN'R-nak. Az utolsó mondatát nem igazán értem, mire utalhat vele (talán még tárgyalnak Vödörkével????).
Nem azt mondjuk, hogy mindenért a kontroll a hibás.:) De tényleg végig azt birizgálta. Gyulán pedig a kontroll sem segített volna...... Lindán pedig monitor sem....:))))
1. Axl a VMA-n: amikor először hallottam (ez a díjkiosztó után volt kb. 3 órával, videóról), totál az előadás hatása alatt voltam. Persze ahogy az ember újra és újra visszanézi, már nincs meg benne ugyanaz az erő meg energia, meg hát a meglepetés varázsa sem, mert az utolsó pillanatig nem volt hivatalos a fellépés. Axlnek van egy sztorija, hogy nem ismerték fel a biztonságiak, nem akrták beengedni, ezért átrohant a kordonon. Ettől ki lehet fáradni, ha igaz. Egyébként "mostanában" néha elfogy a levegője koncerten, pedig sokkal kevesebbet fut, de hát már 40 felett van és nem mindenki Birgit Fischer :) De szvsz nem volt akkora gáz az a produkció, én ma is szívesen visszanézem - ráadásul a többi fellépő gyakorlatilag kivétel nélkül playbackről nyomta, ami a GN'R-szal soha nem fog előfordulni.
2. Finck intro. Én arra gondoltam, amit még a SCOM intro előtt játszik, valami kis gitárzogatás, de többször elnyomta.
3. Reunion. Szerintem leginkább Axl az, akin elbukik a dolog. Steven Adler vagy Matt sorum bármikor benne lenne, szerintem Duff, Dizzy és Gilby is, és bár Slash mostanában a 'no way' kifejezést használja, pár hónapja még nem volt ennyire elutasító. Viszont Axl pszichéje kevéssé megbocsátó, és ha ehhez üldözési mánia is párosul, akkor a pénz se sokat számít. De talán 5-10 év múlva valóban újra összeállhatnak, csak akkor már minek. Izzy meg tényleg ott sertepertél Slashék körül. Szerintem kicsit már bánja, hogy kiszállt/nem szállt be. Jó lenne, ha a második Contrabandre legalább dalszerzőként be lehetne vonni, de a GN'R-reunionnál az ő hozzájárulása is elég rázósnak tűnik.
Ez a "szar volt a kontroll"-szöveg nekem már Vikidál Himnuszánál sem jött be. :)))
Zeneileg egyébként nem volt baj a régi számokkal, nyilvánvalóan nem vesz maga köré szar muzsikusokat. Ének, ének, ének, ének. Az cseszte tönkre az egészet.
Lehet, hogy azt akarta, hogy mindenkiben az új dal maradjon meg, és a másik kettőt direkt szarul énekelte....:)))
A WTTJ és a PC alatt egész végig a fülét baszkurálta, lehet, hogy vmi nem volt jól beállítva neki, nem tudom, nem értek hozzá. Plusz a Madagascar alatt nem rohangált, volt szufla. A Bucket-Fink-Fortus trió meg kurva jó volt!! Jól nyomták.
Viszont amiket azóta hallottam, koncertfelvételeket, ott jól énekel minden dalt szerintem.
Szerintem pedig egy pszichésen instabil embernél 10 év kihagyás után biztos ez is közrejátszott. Ő is elmondta Lodernek a show után, hogy nagyon készült erre a fellépésre, és hogy mennyire izgatott volt. Paradise City-t állandó rohanás közben tényleg nehezebb lehet fizikailag énekelni, mint Madagascart.
1 milliárd euró akkor is 1 milliárd euró, nem? ;) Erre céloztam. De mondhattam volna a Led Zeppelint is. OK, ott Bonham meghalt, de Jason Bonhammel simán megcsinálhatták volna, mégsem tették, és szerintem nem is fogják.
Ha megcsinálnák a reunion-t, na az tényleg seggbőlszáj csinálás lenne . Mármint Axl részéről, mert Slash ugy tudom, soha nem zárta ki ennek lehetőségét. De azért Izzy részéről sem semmi ez a Mátyás király-szerű "kinn is vagyok, benn is vagyok", miután se gunsban, se VR-ben nem akart részt venni, oszt mégis csak ott settenkedik.....