Ronin, ha Te összedobsz egy "gyenge" csilisbabot 20-25 főre, az nagyjából fedezi is a kajaszükségletet. :-)) Ahogy én számoltam 27-28-an leszünk. Annak nem vagyon vagyok híve, hogy túllőjünk kaja szinten, mert annak csak a kidobás a vége. Max. még 1 kaját érdemes csinálni. Én azon a véleményen vagyok, hogy aki vállal egy kaját. megmondja, mennyi volt a hozzávaló szétdobjuk a résztvevők között, oszt mindenki kifizeti. Piát meg mindenki hoz ahogy érzi.
V8!
IGEN.
1. FORD EXPLORER tali 2008. aug. 9. Mende Adventureland
TÖKÉLETES!!!! HA CSAK LE NEM SZAKAD AZ ÉG OTT LESZEK!!!!SKCOK ÉN MINDENT VISZEK HOGY 1 GYENGE CSILISBABOT ÖSSZE DOBJAK KB. 20-25 FŐRE,MEGFŐZÖM!!!( KÍVÁNNI FOGJÁTOK A SÖRT).SÁTOR NEM NAGYON KELL,VAN NEKEM HOTEL EXPLOREREM!!!
IRJÁTOK MÁR ODA KI HONNAN JÖN!!!
KELETRŐL JÖN VALAKI?
UI:SZERINTEM BESZÉLJÜK MEG KI MIT HOZ,VAGY CSINÁL MERT AZ A BIZTOS!!JA ÉS LEGYEN MÁR 1 TEL.SZÁM AMIT LEHET HIVNI HA BÁRMI GOND VAN.(NEM TALÁLOM A HELYET VAGY AMI SOHA NEM TÖRTÉNHET MEG,HOGY LEROBBAN VALAKI.)
nekem is szükségem lenne fékbetétre és lambda szondára. Tudnál árat írni? Ha megfelelne, akár össze is hozhatnánk az üzletet :-) úgy hallottam, korrekt ember vagy, aki korrekt áron tud alkatrészt hozni. ha kéred, pontos paramétereket is tudok az autóról mondani. Jöhet mailben is. Köszi!
tudnál példát írni? Fékbetét,féktárcsák,lengéscsillapító meg valami ilyesmik. Tudod azok a kopó alkatrészek amelyekre nálunk hitelt kell felvenni ha megakarod javítatni v. kicserélni.
Találkozó:Mendén , Büfé van ott, vagy hozzunk sört,bort, pálinkát? Bográcsolni lehet? És ha meg van a pontos dátum/ 08.09. szerintem tökéletes/mikorra menjün?Egyébként én pest megyei vagyok és egy óra alatt odaérek....
Nekem Mende jó és az időpont is megfelelő.Akkor Geri el tudod intézni a helyet? Ja és pontosan Mendén belül hol ez a hely? A többieknek jó az időpont???Írjatok...
Hogy is lenne a tali,reggeltől amig ki nem dőlünk?1 napos lesz a dolog? A közelben van valami szállás lehetőség,( gondolom ez nem sok mindenkit érint ugyanis szerintem csak én mennék keletről) mert ugye ha már bográcsolounk elengedhetettlen a sör!!
MÉG ANNYIT HOGY A JELENTKEZI LISTÁRA IRJUK MÁR FEL AZT IS HOGY KI HONNAN JÖN,MÁR AZ IS JOL NÉZZNE KI HA TUDNÁNK ( TÖMEGESEM ) ÉRKEZNI!!!!!
Tehát egy kicsit több infó jo lenne.Ja és sajnos 08.02 pont hungaroring F1!!!!!