Sajnos valszeg ez a helyzet, hogy télleg nem érdekli őket. Én képtelen vagyok megérteni, hogy mibe fáj nekik egy rohadt e-mail-re normális választ adni, vagy kiírni a hülye honlapjukra, hogy igen jön a Maiden. Nagyot akarnak durrantani? Vagy jogilag nem jelenthetik be(ezt mondjuk erősen kétlem)? Vagy csak simán szemetek? Számomra ez felfoghatatlan. Valakinek van ötlete, hogy milyen indíttatásból nem képesek megmondani, hogy mi a helyzet, mert én szeretném megérteni, mert a mostani eszemmel kételen vagyok.
Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy azért mert ennyit nyavajogtunk, hogy mondják már meg, ilyen félhivatalos módon közölték velünk, hogy lesz maiden, tehát ez kifejezetten a maiden rajongóknak szóló üzenet, hogy lesz, csak hagyjuk abba a sírást, de a magyar hivatalosra még nincs kirakva, mert az csak áprilistól lesz.
lófaszt nem jelent, hogy a holland honlapon fent van. én emlékszem még rá (és gondolom innen sokan) hogy a '90-es évek közepe végén volt olyan Sziget óriásplakát, (még a Pepsi volt akkor a főszponzor) amire a Pantera rá volt nyomtatva, és kurvára nem voltak a Szigeten... Sokan meg vették a hetijegyet... Na, mindegy kicsit túl szkeptikus vagyok, de ez legyen az én dolgom, reméljük igazzá válik a híresztelés, és akkor csak kellemes meglepetésben lesz részem. :-P
Én csak attól félek, hogyha nem nulladik nap, akkor nem lesz piramis a színpadon, csak egy borító. Nagyszínpadon egész nap mennek a programok, nem lesz idő felépíteni a díszletet. Ezért lenen jó nulladik nap.
Lehet Ők is úgy dolgoznak, mint a Nemzeti Sport, amikor megírták, hogy eladja a WBA Gerát egy másik angol csapatnak angol újságokra hivatkozva. De az angol újságok a Nemzeti Sport cikkére hivatkozva írták biztosra a transzfert. :)
A Sziget honlap holland verzióján már ott van az Iron Maiden koncert, hogy a 0-ik napon a Nagyszinpadon fognak játszani. Csak a magyar verzióra nem tették még fel. De legalább lesz... hm
nekem a Live after death dupla bakeliten 85-böl, rajta van a 2 lemez B oldalán a wrat-phantom "nótacsomag" bár tudom h ezt máskor/máshol vették fel , de nekem ez a teljes LAD lemez.
de az akkori VHS is a röviditett koncertet tartalmazza.
Én akkor is elégnek érezném 3dvd-s kiadásban az egész History sorozatot. Amúgy most, hogy belegondolok, engem is az zavar a legjobban, hogy valószínűleg nem lesz Somewhere-Seventhes túrné, mert nekem azok a számok a kedvenceim.
A History sorozat úgyis csak az olyanokat érdekli, mint mi.
Nekünk viszont ez nagy ajándék, legyen csak 20 darabos sorozat.
Akit érdekel, megveszi, akit nem az nem.
Többi banda? KIK? :)))) Nagyon kevesen mérhetők hozzájuk a műfajon belül. Vannak!!! De kevesen.
Bizonyára valóban volt piaci elemzés a keresletről, de még jó.
Valószínű a többi bandánál is.
Ezért a Maiden 5-6 vagy több részben foglalja össze a pályafutását, a többiek egy DVD-n!:))
Én nagyon örülök, hogy olyan anyagok lesznek meg jobb minőségben, amiket már nem tudok élvezni, mert tönkrementek!
Nemrég még azon aggódtam, vajon a History II-re felrakják-e a Live after death-t és a Maiden England-ot is teljes hosszúságban. Nem volt valószínű.
Erre tessék, megkaptuk az egyiket most, később a másikat.
Szerintem tökéletesen csinálták.
Mit lehetne lehagyni a 2-es Disc-ről, a history II-ről? Úgy jó, ahogy van.
Keleti blokk ( Skála parkoló Run to the Hills... ), Rio 85, interjúk...
Inkább az bánt, hogy valószínűleg turnét nem kapunk a Somewhere-Seventh ( esetleg más is ) időszakot feldogozó History ( III? ) DVD-hez, mert azt most letudják.
Lehet így is:
History I Early Days megvolt
History II Golden Days most jön
History III Middle Days csak DVD (Somewhere-Seventh)
History IV Good Bye Days ( Adrain-Bruce) csak DVD+adott turnén egy-egy +dal
(No prayer-Fear)
History V Fucking Hard Days csak DVD+ ugyanúgy (X-11)
Valószínű ennyi, History VI: nemrég Days nem hinném, hogy lesz:)