Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Ezt dobtam össze a Wintrack-al most, valami ilyesmit építünk majd? Piko A-gleis-el van, 3db váltó, 3db angolváltó, 30méter flexi sin, 700mm-es ívek kívül 650-es belül, meg kell egy hurok elektronika. Felül a legrövidebb vágány is 200cm hosszú.
Még jó hogy egy hete csak, nekem 3 hétig volt ott. Más. Voltam cégbíróságon, egyesület leszünk. Kaptam nyomtatványokat, gyakorlatilag akár meg is tudnánk alakulni. Ügyvéd nem kell.
Hogyne lehetne, csak a két végmodulnak kell biztosítania a szabványos egy vagy kétvágányos csatlakozást. Viszont az építést nem pl. egy Ferencvárosi pályaudvaron kell gyakorolni. :-)
Persze hogy a jogi része. Az alapszabályt a tagok közös beleegyezésével kell megírni. Azért egyesület, mert az alapítványokat sorba dobják vissza a bíróságok. Jobb lenne alapítvány, de állítólag mindenbe belekötnek. A Zuslagh ügy miatt.