Keresés

Részletes keresés

Pedrera Creative Commons License 2002.07.08 0 0 721
okés Nyulika, én is így gondoltam pont. De asszem én nem macerálkodtam kicsit sem. Ha mégis, akkor bocs.

És még egyszer köszi Neked, hogy van időd mindkét fórumra :-)))

Előzmény: Nyulik (717)
andorrka Creative Commons License 2002.07.08 0 0 720
Egyetértek:))))
Ez most már két külön fórum, valaki ide is ír, oda is, valaki csak ide meg oda, saját belátása szerint.:)))
Így alakult és kész, semmi gond, igaza van Pedrusnak meg Nyulikának is.
Előzmény: Nyulik (717)
Nyulik Creative Commons License 2002.07.08 0 0 719
Kűggyed, Pedrus bátran! :-))
Előzmény: Pedrera (716)
ecsv Creative Commons License 2002.07.08 0 0 718
Oxi:)))Majd én is integetek,jóóóó?
Nekem is írjatok ám!
Bspus,lehet,hogy még a héten jön,de nem bizti.Kérte,hogy ha van vmi,írjunk Neki:)))))

Más:Képzeljétek,nem tudok az outlookon keresztül mélt küldeni.Lekérdezi a freemailemet,de nem kűdi el amit írok.Mi lehet a baja???S.O.S

Előzmény: Pedrera (716)
Nyulik Creative Commons License 2002.07.08 0 0 717
Pedrus, ha szabad nekem ebbe beledudálni, akkor egyetértek. Eljöttetek, mert így éreztétek helyesnek, de ahogy a másik helyen sem szeretem látni, ha valaki véletlenül macerálkodik, kérem, hogy Ti se tegyétek. Egyik csapat itt, másik ott, én meg pendlizek, hogy azért legyen kapcsolat.

Verus, légy Te is olyan jó és hagyd a fenébe a másik fórumot, örülj annak, hogy jó Neked itt! Kérlek!

Előzmény: Pedrera (712)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.08 0 0 716
Nyulika, nemsokára küldök Neked mailt, jó?

Bsp elment? De kár. :-(( Mikor jön legközelebb?

Úúúgy várom már a hétvégét. Balaton egy hétig hurrrrráááááááááá! :-)) Vero, majd integetek hatalmasakat, jó? És valakinek majd persze kellene küldenie smseket, de úgyis be fogok ülni egy internetcaféba, az tuti fix. :-)))

Roxi Creative Commons License 2002.07.08 0 0 715
OK. Többet nem irok, de ezt még el kellett mondanom.
Előzmény: Pedrera (712)
Roxi Creative Commons License 2002.07.08 0 0 714
Én meg azt gondolom erről, hogy jönni kellett volna Nektek is, többieknek és feldobni más, újabb témákat. Akkor másról is beszélgethettünk volna. De sok babás együtt persze, hogy arról beszél. Inkább azt kellett volna irni, hogy engem ez bánt és nem lehetne inkább a főzésről, kirándulásról, lakásfelújitásról, munkáról, stb. beszélgetni? Legalább néha. De ez csak az én véleményem. Igy rossz, mert ha babáról akarok beszélni, menjek oda, ha másról, akkor jöjjek ide? Ez hülyeség? Szerintem meg lehetett volna ezt is oldani máshogy... Engem (és szerintem sok mindenki mást is) érdekelt volna MINDENKI, de egyszerűen képtelenség mindkét fórumot naprakészen követni. Igy az lesz, hogy előbb-utóbb lemaradunk és nem fogunk tudni a másikról. ******* Most elmesélem, hogy amikor ráadkadtam az NLC-s fórumra, abban a reményben kezdtem el olvasni, hogy majd kapok tuti jó tippeket, hogyan lehet minél hamarabb/gyorsabban/könnyebben babásnak lenni. Gondoltam, hátha vannak olyan módszerek, amit még nem ismerek. Aztán egy idő után láttam, hogy a fórum nem erről szól, sokkal inkább egy baráti társaság az egész, akik mindenről beszélgetnek. És NAGYON tetszett. Tetszett, hogy ott maradtak a babásak is. És épp az ragadott meg benne, hogy annyira együtt tudtatok örülni a másikkal, hogy mindenki (szinte) tudta, mikor van ciklusa a másiknak, mikor nem kéne megjönnie. Tudtatok egymás magánéletéről. Szóval annyira családias és VIDÁM volt (Timi és bsp miatt főleg, ők voltak a "bohócok és nótafák"). Erről áradoztam a barátnőmnek is... De azt kell mondjam, bárhogy is szeretnétek Ti vagy szeretné Timi, egyik fórum sem lesz már soha olyan, mint AZ volt.
Előzmény: ecsv (710)
Nyulik Creative Commons License 2002.07.08 0 0 713
Drága Zsuzsi, örülök, hogy örömet szerezhettem! :-) És sajnálom, hogy nem lehettem ott pénteken, de augusztusban tuti nem akarok lemaradni! :-))
Előzmény: zsit (671)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.08 0 0 712
Jézusom. Na, csajok, másik helyre nem fogunk továbbmenni az indexről azért, ugye? Roxi, szerintem igenis lehet finomabban és diszkrétebben örülni.

Mindenkinek szól: nagyon boldog lennék, ha itt már nem vitáznánk többet, ha egyszer és mindenkorra lezárnánk végre ezt a NL-dolgot. Nem tudom, mi értelme van állandóan ezt emlegetni, ha egyszer nem írunk már oda, akkor minek foglalkozunk velük? Aki ide is és oda is írogat, úgyis tudósít a "tudnivalókról", ha valaki babás lesz vagy mittudomén, de ezen túl szerintem nem kéne már foglalkozni ezzel.

Előzmény: Roxi (708)
andorrka Creative Commons License 2002.07.08 0 0 711
Szerintem azért, hogy szétesett a társaság, nem egy ember felelős.
Egy kicsit kinőtte már a kereteit a fórum. Ha egy csomó fiatal csaj babát szeretne, akkor természetes, hogy nagyrészüknek viszonylag rövid időn belül sikerül.
ÉS akinek nem, az tovább próbálkozik. De akinél hosszú hónapok, sőt évek telnek el úgy hogy AKARJÁK a babát, de nem jön, azok egy kicsit belefáradhatnak. Én megértem a babások örömét, de a nemjönössze szar érzést is. Részemről szeretnék tudni mindannyiótok babájáról, és örülök is neki teljes szívemből.
De most jelenleg olyan gondjaim vannak, amikben azok tudnak segíteni, akik szintén átéltek hasonlókat. És ők itt vannak, ezen a fórumon.

Előzmény: telanyo (707)
ecsv Creative Commons License 2002.07.08 0 0 710
Tudod Roxi,már voltam babás,és akkor sem ezzel bombáztam mindenkit állandóan.Én (és még egy páran) megmondtam a véleményem,nem célozgattam.Jól le is lettünk érte fikázva.
Egyébkent asszem aki nem járt ebben a cipőben,hogy nagyon régóta nem jön össze a baba,az meg sem értheti,hogy mit érez a másik,ha egész nap csak az a téma,hogy hányszor volt pisilni stb.
És ezt látuk is,mert néha még benéztem a régiúj fórumra,és láttam....:(Kár,hogy ez a véleményük(etek) rólunk,mert én személy szerint mindenkit kedvelek,és kíváncsi vagyok rá,hogy kivel mi történik.
Pedrera Creative Commons License 2002.07.08 0 0 709
Na, sziasztok, visszajöttem. Olyan szép barackokat vettem, hogy csak na.
Roxi Creative Commons License 2002.07.08 0 0 708
Azért ezt majd megnézném. Elég nehéz lesz magadban tartani... Ez fogja kitölteni a napjaidat, az életedet, minden ekörül fog forogni! De jó, nem szólok többet.
Előzmény: ecsv (705)
telanyo Creative Commons License 2002.07.08 0 0 707
Most akkor egy ember miatt esett szét a társaság?:(
Előzmény: ecsv (705)
Roxi Creative Commons License 2002.07.08 0 0 706
Én igazából nem akartam belefolyni ebbe a "vitába", de azért ezt a beirást már nem kellett volna... Vagy akkor irja meg nyiltan vagy magában mindenki a másiknak, ha valami baja van vele, de ne célozgasson!
Előzmény: ecsv (700)
ecsv Creative Commons License 2002.07.08 0 0 705
Én megígérem,maradok:)És azt is megígérem,hogy nem fogok állandóan a tüneteimről stb. beszélni.És nem fogom sztároltatni magam:)))De jó is lenne,ha már ott tartanánk:)
Előzmény: andorrka (704)
andorrka Creative Commons License 2002.07.08 0 0 704
Ha Pedruska meg Ecsv is babásak lesznek, attól még maradnak a fórumon, ugye?:))
VAnnak jópáran, akik fórumoztak 1-2 hónapig és amikor meglett a babó, utána elmentek...Pl. nem tudom, mi lehet Hv Andival. Emlékeztek rá?
ecsv Creative Commons License 2002.07.08 0 0 703
Szia Bspus!
Köszi az smst:)))
Mindenképpen írok majd,hogy mi van:)

Jó nyaralást!

Előzmény: bsp (701)
ecsv Creative Commons License 2002.07.08 0 0 702
És a célom nem a mi társaságunkra vonatkozik:)))
bsp Creative Commons License 2002.07.08 0 0 701
Lányok én most elhúztam csíkot, legyetek jók, kellemes nyaralást mindenkinek! Lehet jövök még a héten, de ez nagyon nem bizti! Ha valakivel valami van írjátok majd meg! Pusz mindenkinek, és szurok-szurok!!!!!!!! bspus
ecsv Creative Commons License 2002.07.08 0 0 700
Nekem csütörtökön nem kéne:)
Pedrus belső sugallat alapján érzi úgy,hogy lehet,hogy MOST....:)))))

Jajj lányok olyan jó szerinetm ez a fórum:)Mi tényleg barátok vagyunk:)Mindenki megérti a másik problémáját,és együtt örülünk a másik örömének,de akinek öröme van,az sem tapintatlanul állandóan csak saját magával foglalkozik,és nem várja el ezt a többiektől:)

Bocsi,ha kissé ömlengős volt,de meg van vele a célom:)

Előzmény: bsp (699)
bsp Creative Commons License 2002.07.08 0 0 699
Neked mikor nem kellene??? drukkolok ám!!! De Pedrus mit érez? Ma nem kellene megjönnie? Hanyadik napon van?
Előzmény: ecsv (697)
andorrka Creative Commons License 2002.07.08 0 0 698
Uggyan, Nyulika, nagymamira nem hallgatni! Igenis nagyon szép kismamiformád van!:)))))
Az a kis popó meg lemegy majd, ha előbújt Kisbalázs.
Bspus, tök jó, hogy itt vagy, éppen ma kérdeztem, hogy mi van Veled.:)

Előzmény: Nyulik (653)
ecsv Creative Commons License 2002.07.08 0 0 697
Szerintem is erősebb,de a mhhelyen macerás lenne,ezért ide filterest hoztam.Otthon én is a zacsist iszom.

Én nem merek érezni semmit,így nemtom.

Pedrus,XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Előzmény: zsit (692)
zsit Creative Commons License 2002.07.08 0 0 696
Bocsi, de főnök hivatott :((((((
Előzmény: zsit (694)
bsp Creative Commons License 2002.07.08 0 0 695
Pedrus!!! Tényleg? De jó lenne!! Mit érzel?? Ne menj el!
Előzmény: Pedrera (693)
zsit Creative Commons License 2002.07.08 0 0 694
Juj! Pedrus, ennek mindannyian nagyon örülnénk, Te igazán megérdemelnéd már azt a babócát :))))), meg Ecsv is, úgyhogy: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Előzmény: Pedrera (693)
Pedrera Creative Commons License 2002.07.08 0 0 693
Bspuska, nekem is szurkolj lécci, ma kellett volna megjönnie, de még semmi :-)) Talán van baba, úgy érzem :-))

Most ebéd, aztán jövök vissza! Várjatok meg!!!

Előzmény: bsp (691)
zsit Creative Commons License 2002.07.08 0 0 692
1 liter? Én egy hét alatt nem iszom annyi folyadékot :( (Bár mostanában nagyon erőltetem magam). Nem filterest vettem, hanem olyan rendes fű, ami barna zacsiban van. Szerintem az erősebb mint a filteres nem?
Előzmény: ecsv (690)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!