Kinglnk> Téves:)) Belekukkantottam a hozzászólásaidba, de azon az irodalmias topicon sosem jártam, csak ma:))
Ha a fórumos versemet olvastad, akkor biz elárulom, nem ez a jellemző rám.
te mámegin kötözködsz?!
ma este a rácban bunyó lesz, szíves örömest ellátom ott a bajodat!
és választhatsz is:
- szimpla megtépés,
- dupla szemkikaparás!
Vajon melyik Cure album a legjellemzőbb rátok?
Én végig csináltam, s a jó öreg Dizintegrésön "lettem". Én is így éreztem.
Kíváncsian várom az eredményeket!
Gallup!
Ne haragudj, de elfelejtettem feladni a pakkodat, hétfőn mindenképpen küldöm, keddre Nálad lesz.
Conegliano még nem biztos, de erősen szervezem!
zseti: megink én, dezúttal csak annyi h írtam neked a primposta címre mer amit átküldtél mélcím az több mint zavaros. röviden téleg ennyi.
gallup: ha nemkell a kő csak szólj odadom másnak nemlettvón muszáj nekem azt elcipelni neked, csak gondoltam okozok örömöt, mert más seggét fölhözverné ha ijjen köve lehetne minn1.
zseti: rájöttemközben h valszeg vmi irodalmi(askodó) topik volt, amiben a kezdetekben megjelentem aztán rá kellett ébredjek h annyit ér ijjeneknek beírni amennyit. demár akkoris szimpathikus voltál te nekem. téleg van vmi férjed? %O (jézusmária bohus, etc.)
többiek: kívánságlisták, sorviták mégvalaki? ha vkit meglátok másodiksorban lesznemulass!
Gallup!neked is nagy cupp a pofidra!!!:-X:-X:):):)
ezért jó azoknak akiknek abarátosnéjuk appája ott dolgozik.
és ő meg visz engem befele.....
:):)
:):):):)
nagyon várom már hogy itt legyen a cure.
szerintetek miket fogank játszani?
a régi nagy lágerek közül párat biztos de újakat?
ki szerint mi lesz?
molko
Ez az elso sor tema a Roger Waters koncert korul is hevesen bontakozik kifele ;o). Ott konkretan ucsorgos helyen fogok szerintem allni, nem akarnek a Cure elott meghalni :-).
Gyakran jarok a Wave-be nyalat csorgatni (legjobb !!!!!!!!!!!) es kirakva legalabbis nem lattam mar a konyvet (anno en is ott vettem). Most hulye vagyok, de meg lett irva az is, hogy a Wave elkoltozott a Revay UTCAba? Szal most ott kell bedzsalni, ahol a reteses van.
úgy emlékszem, hogy 1vkin kívül, max. pitternél kjúroztam, khm... némi égéssel egybekötve...
de akkor te vagy az az 1vki!
hát szia!
és természetesen, bár azért az első sort nem garantálom...
elfogyott? a cure miatt? tuti? most örüljek, vagy sem? picsába, akkor már csak abban bizok, hogy kapok egy hetijegyet ajándékba. vagy vehetem meg az egészet, tök drágán.