Keresés

Részletes keresés

Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4844
A honlapról (WWW.MTKHUNGÁRIA.HU):

MK elődöntő: Mélypont!!!

[2003-04-15 19:47]
Csapatunk vereséget szenvedett a Magyar Kupa elődöntőjében az Oláh Gábor utcai stdionban.
Bár az első gólt Czvitkovics révén mi szereztük, a második játékrészben idei legtragikusabb játunkat produkáltuk és végül 6:1-re kikaptunk.
Nem érdemeltünk győzelmet, de még kisebb arányú vereséget sem.

HAJRÁ MTK!!!!

TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4843
Csatlakozom.
Tény, hogy valami nincs rendben, de ezt a másfél hónapot át kell vészelnünk. Utána tiszta lappal indulhat minden. Reméljük a Fradinak is teljesül minden, VG otthagyja őket és a bundára gyanakodó, indulatos kedélyek is lecsitulnak akkor. Én már ezt várom. Nagyon.

Majd meglátjuk mi válik valóra.

Előzmény: Kék skorpió (4841)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4842
Nincs más hátra, mint az előre, és persze a bizakodás, hogy szombaton visszavágunk.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4840)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4841
Amikor a csapat kiesett az első osztályból, akkor is nagyon reménytelennek tünt a helyzet, de bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk bármit túlélni.

A helyzet most elég rossz, de SZVSZ ha továbbra is kitartunk a csapat és a klub mellett még sok örömben lehet részünk.

Egy MTK szurkoló soha nem adhatja fel a reményt!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4839)
TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4840
MK: DVSC-MTK 6-1
Az Intercity ment, a Loki pedig mehet
Hírforrás: www.NB1.hu

Mármint a Magyar Kupa döntőjébe...

Olyan lendülettel kezdte a mérkőzést a Loki, mintha az első negyedórában el akarta volna dönteni a továbbjutás kérdését, ám a helyzeteiket rendre elhibázta az Ilie-Sumudica csatársor. Az MTK lassan átvette a játék irányítását, és nemcsak a mezőnyben birtokolták többet a labdát, hanem helyzeteiket is jobb "százalékos arányban" használták ki.
Ez olvasatunkban azt jelenti, hogy a 25. percben leadott - egy Tomic-lepkét követő - Czvitkovics-fejest még kivágta a gólvonalról Kiss Zoltán, de az egy perccel későbbi Czvitkovics-lövést már bevédte Tomic.
Ekkor összekapta magát a Debrecen, ismét többet rohamozott a vendégeknél, ennek eredménye egy szögletet követő Flavio Pim fejesgól lett az eredménye. Az első félidőben aztán több már nem is történt, a szünetben mégis tapsolhattak a hazaiak, a Sport1 kamerái előtt ugyanis - egy rövid interjú erejéig - megjelent a régi kedvenc, a jelenleg Kínában légióskodó Kerekes Zsombor.
A második játékrészben nem sokat teketóriázott a Loki: Ilie álompassza után Dombi hasonlóan szép gólt lőtt, mint tette azt korábban Czvitkovics, és az apró termetű szélső nem sokkal később növelhette is volna találatai számát, ám a kapu előtt luftot rúgott. Később ezt jóvátette azzal, hogy gólpasszt adott Kiss Zoltánnak (66. p., 3-1), ezzel a továbbjutás kérdése (futball)elméletileg már el is dőlt.
A (futball)elméletet aztán Sketiani váltotta (futball)gyakorlatra (4-1), és a csereként beállt Bajzátnak a hajrában lőtt két gólja már csak a debreceni szurkolók minél jobb kiszolgálása érdekében történt, különösebb jelentősége már nem volt.
Mindenesetre elmondhatjuk: Debrecenbe ugyan az MTK utazott vonattal, a döntőbe a Loki szerelvénye futott be - a döcögő vicinálist ugyanis legyőzte a száguldó expresszvonat.

TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4839
A mai meccs után tényleg nem könnyű pontosnak lenni. :)

De nem is ez a lényeg, hanem hogy tényleg tartsunk össze - bármilyen formában - és álljunk ki a csapat mellett. Bízom benne, hogy ez a mélypont és innen már csak tényleg felfelé van út.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehetne sokkal rosszabb is. Küzdhetnénk a kiesés ellen, lehetnének középszerű meccseink. De mi az aranyért hajtunk, a nemzetközi szereplésért, a dobogóért. Ne legyünk kishitűek! Ha mégegy olyan visszaesés lesz, mint tavaly, akkor el lehet gondolkodni egy s máson, de addig is tartsunk ki a csapat mellett, ne hagyjuk őket egyedül!

Hajrá MTK!

Előzmény: Kék skorpió (4838)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4838
Igen, csak gyorsan gépeltem és nem figyeltem oda. :-)))

Köszi, hogy kijavítottál. :-))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4836)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4837
"Na en idenre befejeztem a szurkolast."

Csak ismételni tudom TISZA drukker társamat:

Szerintem se tedd!

Nem adhatjuk fel!

Nincs más választásunk, ki kell tartanunk!

Szükségünk van az összetartásra, akár a mérkőzéseken, akár a fórumon!

Számítok Rád!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (4815)
TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4836
"Igen, szombaton is ott játszunk."

Illetve velük a Hidegkutiban. Gondolom így akartad mondani. :)

Előzmény: Kék skorpió (4835)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4835
Igen, szombaton is ott játszunk.

Remélem a srácok addigra összeszedik magukat.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Dittike82 (4828)
TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4834
Igen, az m2.
Előzmény: Dittike82 (4833)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4833
TV közvetíti?
Előzmény: TiSza (4831)
TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4832
Nem tudom mi lehet vele a probléma. Lábbal is nagyon gyenge, félek a hazaadásokkor. Talán elfáradt idegileg. Meglátszik, hogy nincs cserekapusunk.

Van a keretben 4 kapus, de tétmeccsen mondhatni, hogy egyik sem bevethető. :(

Előzmény: Kék skorpió (4826)
TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4831
Talán visszavágunk. A bajnokságban is nagyon nyomul mögöttünk a Loki.
Előzmény: Dittike82 (4828)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4830
"Egyébként vagy nem kérdezték, vagy nem is akart nyilatkozni a Sport1-nek. Utóbbira nagyobb az esély."

Ez történt. Lehetett hallani, ahogy azt mondják a háttérben: "Sanyi nem nyilatkozik."

Megtudom érteni. Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit mondott az öltözőben.

HAJRÁ MTK!!!!!

Előzmény: TiSza (4825)
TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4829
Azt hiszem, ez a honlapunkon lévő kép jellemzi az egész meccset. A Debrecen könnyedén vágott hatot, mi meg csak szenvedtünk. :(

Dittike82 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4828
Szombaton megin' Debrecen?
Előzmény: Dittike82 (4827)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4827
Passz, épp a gól ismétlését mutogatták, és én is csak néztem, hogy miért állították ki.
Előzmény: TiSza (4823)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4826
Hajdú valóban nagyon rossz formában van. Nemcsak ezen a meccsen, mostanában egyre többet bizonytalankodik. Eddig csak a kijövéseikor estem kétségbe, most már akkor is, ha a kapu felé száll a labda.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4823)
TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4825
"Ahogy elnéztem Őt a kispadon szerintem már nem sokáig fog ott ülni."

Sajnos nekem is van egy ilyen gyanúm :(

Egyébként vagy nem kérdezték, vagy nem is akart nyilatkozni a Sport1-nek. Utóbbira nagyobb az esély.

TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4824
"Na en idenre befejeztem a szurkolast."

Ne tedd! Amúgy is olyan kevesen vagyunk! Hidd el, mindannyian utáljuk ezt a tavaszt, de hátha lesz jobb! Hátha...

TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4823
Hihetetlen...
Nem hiszem el, hogy ennyire rosszak vagyunk. Az utolsó 2 gólról felesleges is beszélni, addigra teljesen szétesett a csapat. Kezdhetnénk a hibák elemezgetését: pl. miért nem csúszott oda Béla az 5. vagy 6. gól előtti beadáskor stb., de nem teszem, mert akkor már a fejekben vége volt a meccsnek.

Nem Hajdu tehetett az összes gólról, de egy kapus játéka alapvetően meghatározhatja és adott esetben megingathatja a védelmet is. Ma ez történt. Igazolni kellene nyáron tényleg egy nagyon jó, rutinos kapust. Legalább akkora szükség van rá, mint csatárra.

Valaki tudja, hogy miért állították ki Jezdit? Nekem nem sikerült kitalálni. Tényleg odaszólt volna Ábrahámnak?

Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4822
Ez roppant gyenge volt.

Ilyen védelemmel az csoda, hogy csak 6-oz kaptunk. Egervárit nem lehet hibáztatni az összeállítás miatt, ennyire futotta. Ahogy elnéztem Őt a kispadon szerintem már nem sokáig fog ott ülni.

Mit mondhatnék?:

HAJRÁ MTK!!!!

Dittike82 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4821
Szégyen!
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4820
Hát ez igen rettenetesen elvertek benneteket mit ne mondjak.

Semmi esélyetek kijutni a nemzetközi porondra.

rage Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4819
Ez nagyon súlyos volt, ez így jelenleg nem igazán nemzetközi szint...

A Debrecen nemrég a Fradit is 6:1-re verte, náluk előfordul ilyesmi
:)

QQRYQ Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4817
ööö

6....

elmehetnek... ezer éve nem picsáztak ki minket. szégyen. oké, h debrecen, de akkor is... hányok ettől a tavasztól. pedig még hol a vége???

HAJRÁ MTK(?)

QQRYQ

Előzmény: QQRYQ (4816)
QQRYQ Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4816
már 5....

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4814
Így az első félidőn túl meg lehet állapítani, hogy Hajdu megint nincs formában - jó lenne, ha ezt a második játékrészben cáfolná. Nagyon megzavarhatta az első labdaérintése, amikor megpattant előtte a labda. A pálya minősége amúgy katasztrófális, egyáltalán nem készítették elő egy kupa-elődöntőhöz méltóan. A gólnál pedig nagyon a rövidnél állt Hajdu, sokkal előbb be kellett volna mozdulnia középre. Komlósi és Hajdu is alaposan benne van az egyenlítésben.

Rednic elveszik a mezőnyben, talán az ő posztján nem ártana egy csere. Akit ki lehet emelni, szerintem Micso, Füzi, Cicó és Silva. Kellene utóbbi mellé egy csatár és sokkal gólerősebbek lennénk. Ma már érződik, hogy igazi csatárral támadunk.

Komlósi sárgalapját nagyon sajnálom, az teljesen felesleges volt, abszolút a labdára irányult a szerelése. Elég sportszerű a meccs, de lehetne egy kicsit pontosabb a játékunk, sok az eladott labda.

Ágai meg össze vissza beszél. Nem jött még rá, hogy Pető már régóta nem a DVSC-ben játszik? Be akarta hozatni Selymes helyére. :) Bár nem lett volna rossz a mi szempontunkból. :))

A második félidőre is: HAJRÁ MTK!

TiSza Creative Commons License 2003.04.15 0 0 4813
Ez igaz! Tehát duplán, sőt triplán: Hajrá MTK!

Ma egy nagyon nagy lépést tehetünk az UEFA-kupa felé; győzni is fogunk!

Előzmény: Törölt nick (4812)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!