Az egyik legjobb SK étterem, ahol eddig voltam. Igaz egyszer hoztak egy bablevest amit visszaküldtem, mert valami fura ize volt.
Amúgy van magyar , angol, német étlapuk és ez biztos mert szombaton ott voltam Pesti ismerőseimmel és ők azt kapták.Kérni kell.
köszi, időközben megnéztem a pneu.sk-t is
kevesebb mint itthon, kb annyi, mint a nagykeres kedvezményem
úgyhogy megint csak nyugatra kell menni az ócsó" cuccér' :)
Olyan weboldalt keresnék, ahol szlovákiai gumiárak találhatók (mint pl a gumibolt.hu). A lengyelt úgy-ahogy vágom, de a szlovákkal írásban nehezen boldogulok :(
A hétvégén a Nova Hola nagy felvonó elromlott és előreláthatólag a hétvégéig nem is fog működni
A hóvastagság 80 cm és biztosan kitart a hó végéig, de lehet húsvétig is jó lesz
Sziasztok!
A Chopok környékén lenne szükségünk hétvégén szállásra, szombat-vasárnap, 5 fő.
Szerintetek tudok ma foglalni még, vagy valakinek van valami konkrét szálláshely javaslata?
Jó magánház is, szálloda is...
előre is köszönöm a segítséget
Min.4 napos bérletet kell venned. Majd ha átmész más siközpontba 1 Sk-rt vehetsz napijegyet. Viszont kell az eredeti jegy is. Ha jól tudom akkor csak 1 napot sielhetsz más helyen.
Valamilyen módón levonják azt a napot. Azaz nem mehetsz máshova is sielni aznap, vagy esetleg vissza Donovalyra aznap.
Szombat/vasárnap délután pedig a másik oldalon állnak.
Mindig jó nézni, amikor elszáguld mellettem a sok nagymenő, aztán utána ott "parkolnak" a falu végén. :)
Több alkalommal láttam már, hogy hétvégente Horne Semerovce faluban (Sahy után a második falu) a központban jól elbújik egy Fehér Skoda Fabia kombi...
A falu után lehet fizetni a rendőröknek! Szerintem kifejezetten a síelőkre utaznak mert szombat-vasárnap reggel szoktam látni őket és a kifelé menő irányt figyelik!
Csak óvatosan...
Hello bopat!
Hogy muxik pontosan ez a síbérlet elfogadas a Szlovák síközpontokban? Mondjuk megveszem Ruzsomberokban, másnap Donovalyn sielek, 3. nap Martinban, 4. újra Rozsahegy? Ilyen egyszerű? Érvényesítés után müködik a másik sípályán is??
Előre is köszönöm.
Amit én írtam, az az autóra vonatkozik. Menj el a biztosítóDhoz, vidd magaddal a legutóbbi befizetés igazolását a biztonság kedvéért. De pl. az Allianztól egy netes űrlappal is el lehet kérni, ha délelőtt elküldöd az űrlapot, és rendezve van a biztosításod, holnapra megérkezik a zöldkártya postán.
Az én biztosítómnál honlapon igényelve másnap, de legkésőbb harmadnap a levélszekrényben van. Ha bemész (igazolva a díjfizetést), akkor elvileg (!) helyben kiállítja minden (?) biztosító.
Esik az esö Szlovákiában.....:((((
Nyugtassatok meg h nincs veszélyben a sielésem!!!!
Bükkben milyen a hó???És a pályák???
Biztosak vagytok ebben a biztositás dologban????
"Ezen a hétvégén lesz a kutyaszánhúzó verseny. Ezért az utat lezárhatják 9-16 óra között. Tehát aki nem akar gyalogolni az legyen itt 9 előtt. "
Erröl mi bövebbet lehet tuni? Ott Donovaly-ban lesz? Máshol is? Szombat-vasárnap lesz vagy már pénteken elkezdik??