Keresés

Részletes keresés

SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.18 0 0 1471

Itt a RIR3 zip-ben, de előtte regisztrálni kell, sőt, esetleg gyorsan feldobni 10 hozzászólást, vagy amennyit megkívánnak. A koncerten játszották a Silkwormst is.

http://www.rockview.net/yabbse/index.php?PHPSESSID=c8f6dd05cbda854527a5247f3d171590&topic=5860.0

deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.18 0 0 1470
Na pótoltam a mulasztást... A véleményem pedig tényleg egybecseng azzal, amit a régi nóták újkori koncertfelvételeiről mondtam, és tényleg nem azért, hogy ne mondjak ellent önmagamnak. Zeneileg ugyanis tetszenek ezek az új nóták, GN'R-esebbek, mint gondoltam volna az Oh My God alapján, a zenészek játéka is oké -már amennyire a szar felvételből ki lehet venni-, azt azonban egyszerűen nem hiszem el, hogy akik itt véditek, nem halljátok, hogy mennyire fülbántóan hamisan vernyákol egy csomó helyen Axl. Néhol már-már kínos... Bár az igaz, hogy még mindig sehol sincs ahhoz a 2002-es koncertfelvételhez képest, amibe nekem volt szerencsém belehallgatni...

Mindenesetre a stúdióverziók egész biztosan nagyon fognak sütni. A Madagascar nyilván azóta is rengeteget változott, a végső változata méltó folytatása lehet majd az UYI lemezek epikusabb témáinak, ha olyan lesz, amilyennek ez alapján a nyers koncertváltozat alapján elképzelem... Egyértelműen ezt találom a legígéretesebbnek, de a Chinese Democracy is üt. Zeneileg a The Blues is nagyon tetszene, csak itt meg Axl éneklése hagy maga után nagyon komoly kívánnivalót. A Riyadh And The Beduins jön be a legkevésbé talán, de az sem rossz.
Előzmény: SpinyNorman (1469)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.18 0 0 1469

Itt van pár ritkaság, köztük az új számok is a Silkworms kivételével.

http://www.tar.hu/gnr80/letoltes/mp3_2.htm

Hogan Creative Commons License 2004.09.17 0 0 1468
Jaja, én voltam. :)))) Nem egy nagy durranás az a dal.
Előzmény: SpinyNorman (1467)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.17 0 0 1467
A newerán valaki próbálkozott és kapott is linket a Riyadhoz.
Előzmény: Hogan (1465)
VINCI Creative Commons License 2004.09.17 0 0 1466
a rohadt életbe nézem amiket itt összehoztok témákat kész vagyok
a Guns N' Roses...
szerintem,szerény véleményem szerint ,valószínüleg;sőt biztos.:
SOHA nem lesz az az együttes,amit valaha megszerettünk,és soha nem fog ezek szerint megújulni úgy mint az AEROSMITH!!!!-----bár ne lenne igazam hiszen az első számú kedvenc bandám a GN'R és mindig az is marad!!!!
egyszerűen elképesztő......
azér jó tudni hogy sokan szeretik őket.
és valószínű sokan olvastátok Mick Wall könyvét...
ez a banda rock N' roll történelmet írt!
ennyi!
emlékszek,13-14 éves voltam(most vagyok 25),elmentem vásárolni "mihály dzsekszon"lemezt.csak hogy éppen nem volt,tovább nézegettem,egészen véletlenül megvettem a GN'R UYI 2-t kazettán,ami kurva drága volt.---egy haveromnál hallottam a mihály dzsekszont ezért akartam megvenni.A GN'R 950 FT-ba került,foggalmam sem volt.
Egyszerre nem ütött meg csak később.
Azóta....
ÁÁÁ bassza meg,utálom a rádiót,mégis néha olyan helyen vagyok,amikor beteszik a paradise city-t....
egész egyszerűen rohadt jó hallani ezeket a témákat(paradise city,sweet child...)a gennyes rádióbol is...
meg a többit
lassan 20 éves lesz az az appetite
és még mindig nyomják.............
Hogan Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1465

Sikerült vkinek találnia egy helyet ahonnan le lehet tölteni a Silk Worms és a Riyadh c. dalokat?

deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1464
Jó, végülis pár töltelékben kiegyezhetünk... A Loving The Alien például valahogy elkerült.
Előzmény: Mike McCready (1463)
Mike McCready Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1463
En is ebben remenykedem...Nekem a mostani ugy nez ki, hogy 4 nagyon nagy nota, ketto fasza, es a tobbi toltelek...
Előzmény: deliriousnomad (1462)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1462
Az egész lemez jó lett, én kifejezetten sokat hallgatom. Sőt, inkább azt mondom, rendkívül ígéretes a dolog. Ez még amolyan összerázódásos dolog 4 eszméletlen nagy nótával és 9 szimplán jóval, a következő viszont irgalmatlanul gyalul majd, elejétől a végéig. Ebben egészen biztos vagyok.
Előzmény: Hogan (1461)
Hogan Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1461

" Én úgy gondolom, hogy ha Weiland életben marad..."- ez a kulcsmondat. Kissé súlyos a srác. Az új klipben , a Fall to pieces-ben is erről van szó. A dal viszont nagyon fasza, tetszik.

Előzmény: deliriousnomad (1457)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1460

Én egyébként tényleg úgy gondolom, hogy egyszer megcsinálják, de az nem most lesz, hanem mondjuk legkevesebb 6-7 év múlva, és erősen kétlem, hogy új lemezt képesek lennének csinálni együtt. Egy nagy világkörüli turné, és kész.

Persze kevesen tudják jókor abbahagyni az ilyesmit -lásd KISS-, szóval ki tudja.

Előzmény: SpinyNorman (1458)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1459
Állítólag a wigwam oldalán van valami. Meg a newera.uw.hu-n is...
Előzmény: deliriousnomad (1457)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1458

Szerintem nem Axl és Izzy dalai maradtak le a UYI-ról...

Amúgy való igaz, hogy Page és Plant, meg még jópár nagyágyú éppen annyira fújt egymásra, mint Axl vs Slash, Axl vs. Izzy, aztán mégis összeálltak. 

Előzmény: Alexrose72 (1447)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1457

Ezt már én is hallottam, de dátumról semmi hír. Októberben, novemberben Amerikában játszanak.

A VR egyes jó lemez, de egészen biztos, hogy a következő még sokkal jobb lesz. Én úgy gondolom, hogy ha Weiland életben marad, ez a banda nem egy tiszavirág-életű fellángolás. Ráadásul nagyon is sikeresek, persze nem Guns-szinten, de akkor is.

Előzmény: Mike McCready (1454)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1456
Már ha lesz második... Mikor lesz az Adler Appetite?
Előzmény: Mike McCready (1454)
Mike McCready Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1455

Nem a szoke csajnak van lemeze, hanem a masiknak, aki szokere festette magat. Ezt en is megettem, de igy van...Egy dokumentum filmben mondtak, hogy nem kivan kamera ele allni, es mar nem is beszel angolul.

Előzmény: Mad Scientist (1453)
Mike McCready Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1454

Hat nem tudom...gondolom eleg nagy ellentetek lehetnek, ha idaig fajult a dolog...Sztem a VR masodik lemeze fog igazan nagyot durrantani, ez az elso, csak a bemutatkozasra jo, de nekem nem tunik idotallo alkotasnak, eleg felejtheto. Szoval mire jon a masodik lemez, turne, stb...Ez meg kb 5 ev, szoval nem mondtam hulyeseget.

Ja megint lesz Adlers Appetite a Wigwamban.

Előzmény: deliriousnomad (1450)
Mad Scientist Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1453

sokkal kevesebbet fut, de hát már 40 felett van

Hááát, amit a "frisséces" (bár ez akkor még nem számított) Freddie Mercury ugrált, futott 40 évesen 86-ban a Magic Tour-on...

Az ABBA-nak egyébként már 2 milliárd $-ra emelték a tétet, de még mindig nem... Végül is korrekt, nem akarják saját illúziójukat rombolni, bár a szőke "csajnak" van valami szólólelemeze, tehát tudhat angolul is.

GNR reunion szerintem kizárt, bár mit adnék érte.... Viszont kezdek hinni benne, még megérem, hogy a jól megdolgozott Axl Rose & Co. nagylemez egyszer kijön. Szerintem még jó is lehet, csak attól félek, pont az fog hiányozni belőle, ami a VR-ben megvan, mert abból is jól lehet érezni, hogy mi hiányzik. Persze így is jó, csak egyik sem (lesz) GNR....

A GNR szívünkben és cédéinken stb. örökké él, és várjuk (most éppen) az A.R & Co.-t...

Előzmény: SpinyNorman (1438)
Hogan Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1452

Ha vkit még fizet is Axl a honlapért, annak igazán király dolga van.

Brékelő Báket végül is miért lépett le? Olvastam egy Axl nyilatkozatot, hogy csak felhasználta a GN'R nevet a saját robotos, idióta lemezeihez.

Előzmény: Alexrose72 (1451)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1451
Ez a gyanu bennem is megvan. Lemerném fogadni, hogy a gunsonline.com egyszer bekerül majd a Guiness könybe, mint a legminimalistább honlap a világon.
Előzmény: Hogan (1449)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1450

Slash egyébként régebben is azt mondta: csak akkor lenne benne a dologban, ha az elsőlemezes felállásról van szó, legfeljebb Matt Sorum jöhetne szóba újabb tagként, ha Steven Adler esetleg nem lenne alkalmas állapotban.

Egyébként tényleg csak néhány példa, ahol prominens tagok kölcsönösen kijelentették, hogy miaztánegyüttsohatöbbé, és aztán csodák csodájára mégis: Van Halen, Black Sabbath (duplán, Dio-val és Ozzyval is ugyebár), Iron Maiden, Judas Priest, Mötley Crüe, Dokken, Poison, Warrant, Slayer. És még sorolhatnám.

Előzmény: SpinyNorman (1438)
Hogan Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1449

Az lenne a legegyszerűbb ha Akvel kiállna az emeberek elé és elmondaná, hogy mi a helyzet. Vagy legalább a gnronline-on lenne néha vmi hír, mert az a honlap egy lóbráner.

Jó lenne, ha beigazolódna az a gyanúm, hogy nem egy lemezt csinálnak készre, és a turné alatt-után kiadják a másikat is.

Alexrose72 Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1448
Gondolom, a VR relativ sikere miatt visszakozik mostanában. Illetve az ügyvédei is ezt tanácsolják a per miatt. De biztos vagyok benne, hogy nem Slash-en múlna egy reunion...
Előzmény: Mike McCready (1441)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1447
1. Ugy tudom Vödörkének még érvényes szerződése van. 2. Stinson interjúi néha elég zavartnak tűnnek . (Ő is igérte már a lemezt 2003-ra is..) 3. Azért kiváncsi lennék, hgy pl. mely számok maradtak le a UYI-ról a személyes harcok miatt.. 4. Lehet hogy csak ez a 6 eposz lesz a lemezen ? Mondjuk, én szvsz örülnék az epikus cuccoknak...
Előzmény: SpinyNorman (1440)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1446
Én csak beraktam, nem állítottam, hogy igazat mondott. De lehet. Ki tudja? Az biztos, hogy aki éppen tag a GN'R-ban, az nem mondhatja azt, hogy szar lesz a lemez.
Előzmény: Hogan (1444)
stonedrop Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1445
De LZ számokat játszottak. Persze az eredeti bandához JPJ is hozzátartozik.
Előzmény: deliriousnomad (1435)
Hogan Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1444
Stinsonnal vigyázz... Megrögzött hazudozó szerintem. És állandóan nyalja Axl seggét, mintha félne tőle.
Előzmény: SpinyNorman (1440)
Mike McCready Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1443
'Szemely szerint ' termeszetesen...
Mike McCready Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1442
Egyebkent Axl regen is pszichesen instabil volt, ez nem ujdonsag...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!