Egyetértek. Egyrészt Egervári maradjon, mert jó edző, másrészt meg ha Béla berúgja a 11-t, és 10 ember ellen képesek vagyunk támadni (mármint ha lenne csatárunk), akkor 1 pontot elhozhattunk volna pénteken.
Ez a hat gól nagyon sok, de nem ez a fő probléma, hiszen a Real Madrid is négyet kapott hétvégén, pedig ott játszik pár aranylabdás. Ráadásul nálunk annyira szűk a keret, hogy sérülten kellett Komlósinak, Rednicnek, Silvának játszani (+ Molnár, Győri, Ferenczi, Némethy, Elek - te jó ég Norbit hiányolom??!).
A baj az, hogy ezek a srácok nem szakadtak szét a pályán. Kaptak télen 2 hónap szünetet, hogy kipihenjék hatalmas fizikai és idegi fáradalmaikat, de úgy látszik, ez nem sikerült. Lehet, hogy meg kéne kérdezni pl. Vieirát, hogy immár harmadik éve hogyan csinálja - folyamatosan, szünet nélkül. Az MTK mentálisan esett szét ismét, ennek az okairól van elképzelésem, de azt kicsit hosszú lenne kifejteni.
Gorant meg azért állították ki, mert (talán őt egyedül) kiborította ez a hozzáállás és beszólt a bírónak.
Én továbbra is drukkolok az MTK-nak, mert 30 évet nem törölhet ki egy Bajzát, egy 6-1, de még egy iszonyúan gazdag ember sem.
Na ilyenkor nehéz értelmeset mondani..
Azért megpróbálom.
Szégyen gyalázat, teljesen szétestünk a végére. Sokan sokmindent leirtak már, de szerintem azt a gyondolatot, hogy Egervárit meneszetni kéne, rögtön el lehet vetni, ez egész egyszerűen nem edzőkérdés. Ha levolt megint beszélve, hogy ki kell kapni a csapatnak, nehogy véletlenül az UEFA kupában magyarázkodni kelljen a közös tulaj miatt, akkor az nem edzőkérdés.
Ha nem ez történt akkor meg a játékosokra tenném a felelősséget, és ez alól nem menti fel őket az sem, hogy ilyen összeállításban még soha sem állt fel a védelmünk
Az egész csapat lélektelenül játszott, e produkció alapján többen érdemtelenül mondhatják magukat MTK játékosnak. A védelemben Mico hibázta a legnagyobbakat szerintem Dombi és Kiss Zoltán gólja egyértelműenm az Ö hibája. Nem is tudom hol kószált...
Dragan azért nem Branezac2, bár a játékstilusuk hasonló, de fiatalabb, valahogy többet látok benne
Illés: a pályán sem volt, semmit nem csinált, csak tengett lengett értékelhetetlen.
Hajdú most bizonyította hogy mik az igazi hibái, de nem ő a legnagyobb ludas ebben a vereségben. Egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy nincs versenyhelyzetben, kell mégegy normális kapus.
Most lehetne olyanokat is irni, hogy majd hétvégén visszavágunk, és elindulunk felfelé, meglesz a második hely (vagy az első), de minek. A tegnapi nap bebizonyította, hogy érdemtelenek vagyunk arra, hogy bármit is elérjünk ebben a szezonban.
"Egy igazi szurkoló nem adhatja fel a reményt........", irta valaki előttem (szerintem KékSkorpió, az örök optimista). Tényleg nem, csakhogy a totális apátiát és nihilt érzem magamon. A 93/94 es borzalmas szezonban, amikor kiestünk, akkor sem éreztem ilyesmit.
Maradjunk abban, hogy az MTK Hungária FC-nek lehet szurkolni, de ennek a csapatnak nem.
Nem láttam a meccset, valszeg nem is baj, de egy-két kérdésem lennne. Miért is kéne Egervárinak elmennie? A legjobb edző itthon, ez egy vicc, hogy nálunk mindig az edzőhöz nyúlnak, soha nem a játékosokhoz. Akik meg bundát rebesgetnek, magyarázzák már meg nekem, miért kellett volna a kupában kiesnünk? Még a pémteki Fradi meccshez írnám, hogy felháborító volt, hogy a honlapunk a bíró rovására írta azt a meccset. Az ő tizenegyesük ugyan tényleg kamu volt, de az, hogy Jezdit nem állította ki a bíró az első 40 percben, azt megköszönhetjük. És az a csapat, amelyik nem tud egy 40 perces emberelőnyt kihasználni, sőt még gyengébb is lesz mint korábban, csak vereséget érdemel, még döntetlent sem! Kiváncsi vagyok az 1-6-ot hogyan magyarázzák meg honlapunk szerzői. Jó lenne, ha néhányan már magukba néznének, nem másban keresnék a hibát. Ide most egy jó pszichológiai érzékű ember kell, aki esetleg még fel tudja rázni a játékosainkat.
És ezen a fórumon elsőként hagy gratuláljak a Debrecennek a győzelemhez. Egyébként itt úgyis van egy csomó statisztikus, úgyhogy valaki nézzen már utána, mikor kaptunk utoljára hat gólt. Kösz.
Hajdu szerintem is formán kívül van régóta - mint ahogy már írtam többször is. Lábbal sohsasem volt ügyes, és azontúl mindig is vonalkapusnak tartotta a legtöbb szakember. Emlékezzetek csak, mennyire csodálkozott mindenki, amikor leigazoltuk kapusnak. Senki sem gondolta, hogy kapni fog még egy ekkora lehetőséget akkoriban. Főleg azok után, hogy alig játszott előtte. Voltak jó meccsei, de többször bosszankodtam személy szerint a hibái miatt, mint örültem a bravúrjainak. Nem akarom temetni, remélem összeszedi magát nemsokára.
Szántairól is már megírtam a véleményemet. Belőle nem hiszem, hogy valaha is jó kapus lesz. Sokat kihagyott eddig is és nagyon sérülékeny. Ebben a korban ez nagyon számít. Talán jobb lett volna neki, ha marad a liláknál és megy Fótra vagy akárhová, lényeg az, hogy alacsonyabb osztályba egy kis meccsrutint szerezni. Rá nem hiszem, hogy számíthatnánk kezdőkapusként. Remélem, az edzők is így gondolják!
Erdélyi szintén nagy durranás volt korábban, szerepelt a korosztályos válogatottakban, védett Hévízen, a másodosztályban is nemrégiben. Aztán utána visszavett egy kicsit a fejlődésből és megállt azon a szinten, így jó NBII-es kapussá vált. Eddig legalábbis nagyon így néz ki. És a kapusedzőknek sem csupa jó a véleményük róla. Szóval ő a sorban Szántai mögött helyezkedik el.
Kovácsban látok fantáziát, belőle még lehet jó kapus.
Sajnos nálunk a kapusok eltűnnek a süllyesztőben (pl. nemrég Rédei), hiszen nincs elég lehetőség, nincs elég csapat, ahol rendszeresen szerepelhetnének.
Ha én határoznék a játékosok sorsáról, Szántain és Erdélyin túladnék. A keretben Kovács és Hajdu lenne, melléjük igazolnék egy KEZDŐkapust itthonról. Boskovichot pedig hagynám még fejlődni Bodajkon.
A kapuskérdésről. Szerintem Hajdu nem annyira rossz, mint ti most mondjátok. Az első gólra csak akkor ér át, ha eleve a túloldalra helyezkedik. Ma annyi volt, hogy elmaradtak a bravúrok. Emlékezzetek, Vlaszáknak is voltak hullámvölgyei. Rabóczky pedig ha jól emlékszem, nem valami szépen nyilatkozott a klubról, mikor elment. Akkor már inkább Végh, papíron úgyis a miénk (ha már Babost nem lehet visszahozni...).
Teljesen egyértelmű volt, hogy ki fogunk kapni Debrecenben. A Loki hajt, mi meg leszarjuk, ráadásul a Fradi elleni meccsünk olyan iszonyat volt, hogy már-már fizikai fájdalmat okozott.
Dragan hatalmas nagy nulla, ritka párosítás; kicsi, gyenge, buta, lassú, béna. Mit láthatott benne, aki leigazolta...
Hajdú régóta formán kívül van - milyen jól jönne most Rabóczki, vagy akár Vlaszák...
Ez van, aki tovább szurkol, megérdemli.
Ilyen áldozatra nem vagyok képes. Ha tényleg ezen múlik, hogy amelyik csapatnak nézem a meccseit és kikap, akkor inkább el kezdek fradi meccseket nézni, hátha ott is bejön. :)
"A női nb1-es bajnokságban a lányok 2-0-ra nyertek."
Én mindig tudtam, hogy a nők az én megmentőim! :))
Félre a tréfát: példát lehetne venni róluk! Ahogy múltkor néztem őket, legalább ők hajtanak. A férfiaknál a lelkesedés hiányzik olykor. Úgy vettem észre, vannak apró kiesések és azt mindig ki is használja az ellenfél.
"Szerintem a legkevesebb, hogy Egervári azonnal lemond, de új edzővel sem lenne jobb, semmit sem érne..."
Nem lenne rossz Bicskeit vagy Várhidit idehozni, bár biztos nem Egervárival van a probléma. Sőt én az egyik legjobb hazai edzőnek tartom. Valahol máshol keresendő a bajok forrása.
"Béla kényelmes, mint a halál, és legalább annyira kűzd, mint egy antialkoholista akinek egy pofa sör múlik a meccsen."
Mint ahogy írtam is, nála nagyon hiányolom a védőjátékot. Ha már egyszer a kapu előtt van, miért nem csúszik oda, miért nem menti a menthetőt!
"Dragan = Branezacs 2."
Dragan azért jobb valamivel!
A két csapat között szerintem az volt a különbség, hogy a Debrecen hajtott, mi pedig nem.
Erre nem lehet mit mondani, nem lehet rá szavakat találni. Szerintem a legkevesebb, hogy Egervári azonnal lemond, de új edzővel sem lenne jobb, semmit sem érne... papíron akár még bajnokok is lehetnénk simán, de egyszerűen már boritékolható a 4. helyezés...ha ez bunda, az már majdhogynem felmentené a csapatot...ha nem, akkor meg a fél keretet szélnek kellene ereszteni...akarat nulla, tartás nulla, és még nem is látszott rajtuk, hogy "ember, itt éppen szarrá vernek minket". Ezért becsülöm Gorant, mert butaságot csinált, de legalább rá azt mondhatom, lepadlózta őt az 1-6.
Hajdú egy totál nulla senki, ha beállítanánk a kis kopasz öregurat aki gyúrót alakít nálunk, jobban védene...
Béla kényelmes, mint a halál, és legalább annyira kűzd, mint egy antialkoholista akinek egy pofa sör múlik a meccsen.
Danit sérülten nem szabad játszatni, mert pocsék sz/r, nem értem ezt Egervári miért nem látja....
Dragan = Branezacs 2.
Komlósi egészségesen sem elsőosztályú labdarúgó, így sérülten még a "pályatartozék" korcs eb is bolonddá tudná tenni...
Goran, Silva, és Cicó volt számomra egyedül értékelhető.....
Nem, már nem hAjrá mtk....van értelme? Nincs.....csak jobban idegeskednénk majd a következő meccseken.
Már előre látom a koreográfiát: szombaton sima győzelem, utána 1-2 döntetlen és csak vereség, és az utolsó fordulóban előz be minket vagy a loki, vagy az újpest, hogy várszeginek ne fájjon a feje amiatt, hogy mit fog szólni az UEFA a két csapatához....
Ja, és az egészben az volt a röhejes, hogy ma a loki nem játszott jól 70 percig, és egy közepes MTK kis lelkesedéssel simán nyerhetett volna.
Az utolsó 20 percben már azt csinált a loki amit akart velünk, ha 5 perccel tovább tart a meccs, 12-1 a vége.
A koreográfia megint ugyanaz volt, mint pénteken, jól állunk (akkor 1-1 de emberelőny, most 1-0s vezetés), és utána mintha abbahagynánk a játékot, és egy impotens juniorcsűrhe maradna a gyepen...annyi különbséggel, hogy pénteken még látszott valamelyest, hogy hajtanak.
Sajnálom azokat, akik ennek a csapatnak szurkolnak, sajnálom, hogy ennyire nem jelent ezeknek a játékosoknak semmit az, hogy az "MTK"ban játszhatnak, egyszerűen...ez undorító.
Ha nem is nyáron, a 2004/2005-ös bajnokságra rendeződhetnek a viszonyok. Jó lenne már tényleg eldöntenie VG-nek, miként tervezi a jövőt, mert ezzel a "játékkal" csak felesleges indulatokat vált ki még a semleges szurkolókból is. Én nem vagyunk "bunda-párti", de nekem is rossz látni a sok gyanakodó szempárt. Jobb lenne még a szóbeszédnek is az elejét venni.