Although there has been no official confirmation on the matter, MEGADETH are hoping to play several European festivals next summer with IRON MAIDEN, Mustaine revealed during an appearance on the "Friday Night Rocks" show on New York's Q104.3 FM Friday night (Sept. 10). "[IRON MAIDEN singer] Bruce [Dickinson] and I are friends and we talked about it and he said that he wanted me to get on it, so I'm looking forward to the possibility of that happening," Dave said. "I've toured with MAIDEN a bunch of times, and I think it would be good for both bands."
Az a helyzet, hogy nem ismerem tulsagosan a munkassagat, csak ilyen G3 koncertet hallottam. Feltetelezem, hogy vmi szolorol lehet szo, de nem fogom tudni kitalalni :)
Latom elegge behalt a topic, igyhat ugy dontottem felfedem a masik Maiden-kozeli notat.
A cime Shadow Of Deth, 1 percnel kezdodik az ominozus gitartema, ami kozel hangrol hangra megegyezik az Iron Maiden: Childhood's End c. szamanak kezdetevel.
Dave bacsi biztos sok Maident hallgatott a lemez keszitese kornyeken. :)
Teljesen fasza ez az uj lemez (mondom ezt igy alig egy honappal megjelenes elott :), ossze sem lehet hasonlitani az elozo world needs a hero-val, ami egy kalap szar szvsz.
Felfedezni veltem Maidenes dolgokat is, egyelore nem akarom leloni a poent, de szinte egy az egyben at van veve egy gitartema, kivancsi vagyok masnak ez mennyire tunt fel. Ehhez alaposan kell ismerni az Iron Maiden-t, de metal korokben ez nem szokott gondot jelenti. Persze nem mondom azt, hogy Mustaine a Maidentol lop, mert ez tuti nem igaz igy, csupan van nemi hasonlosag egy-ket helyen.
Klikkelj a lent becopyzott képre, akkor megjelenik nagyban is. Az ott valóban Bush, már ebben is hajaz a borító a Rustéra, Mustaine azonban sok mindent mondott akkor is és most is. Többek között pont pár hete olvastam egy sajtónyilatkozatát, amiben nem azt mondom, hogy kiállt Bush politikája mellett, de pozitívan nyilatkozott róla. Előtte pár héttel meg vadul szidta valahol.
Szóval Dave alapvetően össze-vissza beszél, kicsit olyan, mint Tamás Gáspár Miklós, azaz mindenre és mindennek az ellenkezőjére lehet nála példát találni akár rövid időbeli eltérésekkel is. ;)
ja, ha jobban megnézitek a system failed album boritoján nem G. W. Bush képe látható? kéne egy nagy kép! emléxem Dave már a 1990 vagy ami ekörüli hammerban megmondta hogy a Bush familiával gáz lesz...akkor még az apja volt a góré...most meg ez a mocsok...ba+ mennyire igaza volt ennek ez embernek....