Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1070
itt Kaneshiro barátunkkal, egy közös filmben:

még:

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1069
óóóó, te szegény:((((

a trailerek-hez nem kell más, csakhogy a megfelelő lejátszó rajta legyen a gépeden (Windows Media Player, RealPlayer, Qiuck Time, stb.) többnyire Quick Time-t szoktak használni a mozi-trailerekhez. érdemes ezt a hármat rátelepíteni a gépre. Real-és Media Player-en meg zenét is lehet hallgatni.
ha ezek rajta vannak és mégse műxik, akkor a gépen az internet beállítások nem jók, pl. az Explorer-nél, vagy Netscape-nél, attól függ, melyiken internetezel. érdemes ezt is megnézetni, pl. a cook-ik működését, stb.

Ando fanpage, ahol két számot énekel (csak az enter-re kattintani és jön a zene): Masanobu Ando music

SZUPER!!! nagyon teszik a kölök!!

itt egy másik fincsi oldal róla (ha még nem fedezted fel): Ando

Előzmény: Sárkány (1067)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1068
ez a vidék átka:(((

most a napokban a Tabu-t én is nagyon rossz kép-és hangminőségben láttam újra, szar a mozi, ahol ment. a vacak minőség sokat levont az értékéből és élvezhetőségéből. többet nem megyek oda, csak az a baj, hogy sokszor olyan filmeket vetítenek, amit már sehol.

ázsia kontra hollywood: én is mindig ezt mondom (de sokak szerint elfogult vagyok), hogy az ázsiai filmsztárok sok szempontból jobbak, mint a hálivúdiak. Hollywood nekem dögunalom, tisztelet a néhány kivételnek.
ja, meg az ázsiaik szebbek.
pl. Brad Pitt-től elalszom, Tom Cruise-tól egyenesen rosszul vagyok, talán Jude Law egy jó pasi, csak le ne vetkőzzön:))

Előzmény: Sárkány (1064)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1067
Az összes ázsiai jöhet... :-))))))))))
Nem hallottam énekelni. Az én gépem nem hallatja a hangját, ahhoz hogy a tréleket meg tudjam nézni konzíliumot kellett összehívni.
Előzmény: harpokratesz (1065)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1066
ez lemaradt:

Előzmény: harpokratesz (1065)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1065
nocsak, neked is tetszenek a japán fiúk???
mondtam, hogy nagyon szépek tudnak lenni és tényleg haláli jófejek:))

hallottad ezt az Ando gyereket énekelni??
érdemes meghallgatni, bár japán popzenéhez nem vagyok szokva, de egész jó.

gyönyörködjünk még benne egy picit (nem is annyira fiatal már, pedig kölyökképű. szép szemei vannak):

a Battle Royale-ban:

legújabb filmjében, mint szamuráj:

Előzmény: Sárkány (1059)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1064
Remélem adni fogják.
Mint már többször utaltam rá, itt vidéken sajnos nagyon ritkán láthatunk más filmeket a kasszasikereken kívül. A plázán kívül 1 mozi van, amiben tegnap voltam. Egy katasztrófa. A kópia erősen csíkos volt, tekercsváltásnál mondatok maradtak félbe, pedig a Holnaputánt néztem, ami nem egy régi film (kár volt a pénzért). Filmklubok is alig vannak, azokban is a halívúd megy, csak régebbiek. Most terveznek nyitni (újra megnyitni inkább) az egyik régi mozit, ígérnek tematikus filmklubokat, mindenfélét. Kíváncsi leszek mi lesz belőle.
Előzmény: harpokratesz (1056)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1063
Jééé tényleg!!
Hurrá!!!!
Előzmény: harpokratesz (1062)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1062
ÉLJEN WAGNER ÚR!!!!! - Egészségére!!!

már a Kultúrában vagyunk!!

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (1061)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1061
Írtam Wagner úrnak, majd szólok ha válaszol!
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1060
Hehe! Ez nagyon tetszik...:))))
Előzmény: harpokratesz (1058)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1059
Látom te is rákerestél.... :-))))))))
Egyszerűen fantasztikusak ezek a pasik. Ami még tetszik, hogy fantasztikusan lazák tudnak lenni.
A halivúdí sztárok elbújhatnak. Tisztelet a ritka kivételnek.
Előzmény: harpokratesz (1056)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1058
Hanks papa legújabb szerepében:

íIMG SRC="http://index.hu/cikkepek/0406/kult/betoroazalberlom//.gdata/gp_13.jpg">

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1057
Ígérem írok Wagner úrnak, amint tudok... Csak most épp nincs időm... A Némettanulás angyala vagyok, amit Lórien biztosan nem bán...:))))
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1056
a Toyotás reklámfilm szerintem is marhajó!!

magyar feliratos Gohatto trailer itt (Real Player kell hozzá): TABU

Gohatto 1999-ben készült, Cannes-ban 2000-ben mutatták be, nálunk a mozik már ebben az évben játszották.
lesz még az mtv-n is egyszer, fejemet rá, ebbe a Tabu sorotatban biztos. persze moziban kell ezt is látni, mert gyönyörűek a képek, jelmezek, díszletek, zene, és az eredeti hang miatt is, bár a felirattal nem voltam megelégedve, a szinkron jobb. jó lenne, ha DVD-n kijönne.

szintén egy jóképű japán színész, drámai szerepekben is kiváló: Atzuro Watabe

egy másik szépséges japán fiúka, a Battle Royale és Kids return, valamint Sabu filmek sztárja + popsztár: Masanobu Ando (Toyotásban ő a romantikus):

épp most hallgatom a zenéit, egész jó, hangja is van.

Előzmény: Sárkány (1055)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1055
Magyar feliratos nem jött...
A Toyotás fijuk marha jók.
A Gohatto is, csak nagyon rövid. Vajon miért nem játszák nálunk????
Előzmény: harpokratesz (1054)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1054
végülis kár volt emailt küldeni, mert ide is betettem a trailereket, kivéve a magyar feliratosat, mert azt a port.hu-ról szedtem le. levélben nehezen mennek el filmfájlok, sok helyet foglal.

de most melyik baromi jóóóóó, a Gohatto, vagy a Toyotás???

Előzmény: Sárkány (1053)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1053
Húúúúúúúúúúú ez baromi jóóóóóó!!!!!!!
Köszi. Ja meg az emilt is...
Előzmény: harpokratesz (1048)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1052
Alan Cumming. ezzel a faszival hozták hírbe most Keanut, eszem megáll???!!!
tényleg homo a csávó ránézésre is, de ha K az is lenne (csak feltételezzük), nem ilyen rondasággal pörögne, bőven jutna neki sokkal szebb.

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.21 0 0 1051
biztos, hogy kamu. ha így lenne, már minden média beharangozta volna (én sehol nem találkoztam vele). fiatalabb korában is elterjedt róla ugyanez, az sem volt igaz.

szerintem előbb Wagner Úrral beszéljünk, azért is, mert új Index lesz, a topikokat átrendezik, lesznek fórumok amik megszűnnek, stb. Wagner Úr pedig valami rendszergazda itten, tud pakolgatni ide-oda.
Ofélia írsz neki?

Előzmény: KENU (1050)
KENU Creative Commons License 2004.06.19 0 0 1050
KAMU. Egyébként, mrg nem érdekel. Én akkor is hót tutira félájultra sikitozom majd magam, ha egyszer végre találkozunk!:)))
Jaj, tényleg Lórien, hol talizunk holnap?
Harpokratesz: Szóval ne is próbáljuk keresni, ezt a kedves fórum alapítót???
Előzmény: Jóvágású fiú (1043)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.06.19 0 0 1049
Sztem is nagy kamu. De egyébként, ha igaz is lenne, most nem tökmindegy? Vagy legalábbis amíg nem függ ettől valami :)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1048
a TOYOTA cég filmje: Ist your ist, benne öt fiatal, felkapott japán filmsztárral, mindegyik egy emberi karaktert képvisel (Ryuhei Matsuda - az idealista; Jun Murakami - a fatalista; Takashi Kashiwabara - a szentimentalista; Masanobu Ando - a romantikus; Tadanobu Asano - a humorista). van egy hosszabb és egy néhány másodperces videó mindegyikről:

Ist Your Ist

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1047
mégis megszegem ígéretemet és teszek be egy képet Matsuda-ról, mert ez a legjobb fotó, amit eddig láttam róla.
(már hétszer kapott a színészi teljesítményéért díjat, pedig csak 21 éves!! - mondtam, hogy nagy tehetség és a lányok kedvence!):

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1046
különben meg egészségére, ha igaz is, akkor sem fogjuk megutálni, továbbra is szeressük:))
Előzmény: harpokratesz (1044)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1045
ezen a lapon van 3 TABU trailer, lehet Matsuda-t csodálni:

TABU trailer-ek

csak a 2. és 3. műxik, az első nem, és Quick Time Player kell hozzá.

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1044
ugyan má'!
urban legend!
hiszem, ha látom:))
Jóvágású fiú Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1043
Nem akarom a lányokat elkeseríteni: az interneten több helyen elérhető hír szerint (hivatkozva egy Providence, Rhode Island, USA lapra) ez év tavaszán, amikor Massachussets Állam megengedte az egyneműek házasságát, Keanu Reeves összeházasodott egy Alan Cumming nevű pasassal (szinész) ...
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1042
jav.: ál-macsóssal sem értek egyet, keleten vannak csak igazán macsós színészek.
Előzmény: Törölt nick (1032)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1041
a Fallen-hez még annyit hozzátennék, nem kell komolyan venni a filmet, az egész csak hülyéskedés, direkte dilire van véve, a szereplők és a szövegük is dilinyósak, főleg a néma fiút alakító Aniki, aki frenetikusan hülyéskedik benne (ki venné komolyan, hogy egy romlott ananász-konzervtől megnémult). egyedül a bérgyilkos (Leon) figurája komolyabb. én sokat szoktam röhögni mikor megnézem.
az egésznek amatőr-filmes, alternatív hangulata van, nem véletlen a sok kézikamerázás. szerintem ennél a filmnél arra ment ki a játék, hogy a zseniális oparatőr (Christopher Doyle) minél szokatlanabb, meghökkentő képi atmoszférát varázsoljon a vászonra, amolyan minimalista stílusban + jóképű, kúlos színészekkel és kúlos zenével, hongkongi stílusban.
Előzmény: Sárkány (1035)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!