mellika za nagy tömegvonzással bíró magyar zenekar, amelyik odapasszolt volna?
és az biztos h mindenkinek tetszett volna?
és a sziget belemegy szerinted h csak azért mert a két sztár között ott van 30.000 ember a nagyszinpadon egy Land of-on, Garden-en, bármin, ezért nem ebben a sávban játszik a Tankcsapda, v a Kispál, a Sziámi, a Quimby, az Anima, Másfél, és az ugyan "más" stílust képviselő (sokak szerint nem a szigetre való), de az adott műfajban igenis meghatározó sub Bass M., vagy az általam nem értett módon a sziget által sztárolt Fresh Fabrik...
szal nemértem... de ez csak egy ilyen izé vélemény... (messze nem kötözködés akar lenni)
persze lehetnének a nagyszínpadon is ilyen-olyan napok (metal, rock, dark, stb..., csak akkor a sztárok milyenek lennének, ki hova kerülne...)
Sziáminak 1 órája van aztán átszerelés, és félkor már kezd a Cure... (legalábbis így van kitalálva...), (gondolom ők nem húzzák, mint a Faith No More annakidején a kezdést...)
waters: júl. 31.-ről, vagy a Nagyszinpadról kérték át magukat?
Egy biztos a Müller alatt én biztosan máshol fogok tapasztalatokat szerezni...
Egyébként lenne bőven magyar zkr. erre a sávra a Nulladikon és az Árnyakon kívül is!
A szigettel csak az a bajom, hogy vizes a sör... és nem zavar, ki lép fel a cure előtt. Van 1-2 száma a Sziáminak, ami még nekem is bejön, és nem utálom öket. Hogy senki sem kiváncsi rájuk? Áh, ezt nem mondod komolyan...
Egyébként tudomásul kell vennünk, hogy a nagy zenekarok ilyen későn kezdenek, és azt is, hogy mindenféle zajvédő ellenére a szigeten 11-től csak sátorban megy tovább a buli. Próbáljatok végre annak örülni, amink van, lesz:))
nemtom... nekem semmi bajom vele...
eltűnni meg nem biztos h érdemes, és nem a hely miatt... itt található ez: " gas
adatai | szms küldés |
Június, 19 - 13.15
Lehet, hogy meg tudjuk majd idézni a I. Curtis nyughatatlan szellemét...Gas"
igazad van, tiszta hülyék a népek, ennyi pénzért két ilyen zenekar és erre itt nyávognak, semmi se jó nekik. hát én is leszarom sziámit és müllert is, utálatos pasas szvsz, na és akkor mi van? majd elcsászkálok a szigeten addig körülnézni, amíg a színpadon bohóckodik, cure-ra meg visszamegyek.
nem vágom mire jó ez a ... nemtommi..., de Fehérváron is ez megy..., szal ki tapasztalta, h a Sziámi valaha is túllépte a rendelkezésre álló idejét...
és jobb lett volna a Tankcsapda az adott időben?
ha Nulladik v Árnyak lenne az sem tetszene senkinek...
arról meg nem az Iván tehet, a rendezők (mert ő ugye már kiszállt...) ragaszkodnak az 1 külföldi 1 magyar felálláshoz...
asszem elment a kedvem az első sortól...
:-(
(tipikus Magyarország..., jön a Cure! ráadásul a Mission is (plusz 1 napon - 3.000.- Ft-ért(!)...), és akkor semmi nem jó!
ez vitzesebb, mint a VooDoo
Nem tudom.Vessetek meg,de én kiváncsi vagyok Sziámira is...Amikor még azt se tudtam mi az a Cure,nekem már nagy kedvencem volt.Mi baj van vele?Nem értem.A fél tizes kezdés meg télleg elég általános.Ráadásul lehet,hogy ki sem lesz használva...:-(Persze lehet,hogy a Müller Péter nagyarcú,de az eddigi általam látott két koncertjük nagyon bejött.És emlékeim szerint nem volt nehéz lerugdosni a színpadról.
Müller önző, de mint alapító, megengedheti magának. A Sziámira ma már a kutya se kíváncsi, ebben az időpontban pedig a legnagyobb tolongás fogadja majd őket. Hogy Müller szereti-e a Cure-t, az egyáltalán nem biztos, de hogy szeretne sok ember előtt szerepelni, az 100%.
Undorító, hogy egy bűnrossz fantomzenekar főműsoridőben, nagyszínpadon, számára műfajidegen környezetben lép fel csak azért mert Művelt Péter találta ki a szigetet!
most sziáminak megnyúlhat az arca, lesz rá oka: mission után, cure előtt...asszem még a névjegykártyájukra is ráirják- a cure előzenekara...hehehe-nagyon rosszmájam van