Keresés

Részletes keresés

svesze Creative Commons License 2005.02.24 0 0 89

Hhm, micsoda pörgés volt itt tegnap...:-)

És ez most kinek pozitívum? Ahelyett, hogy az újfijjjúúról tennél be képet ;-)

Hajrá.....

Előzmény: Csőkutya (85)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.23 0 0 88
De azért köszi! :)))
Előzmény: GFQ (86)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.23 0 0 87
Nem stabil, Te butus! :))))
Előzmény: GFQ (86)
GFQ Creative Commons License 2005.02.23 0 0 86
stabil! ;-) viseld egészséggel:)
Előzmény: Csőkutya (85)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.23 0 0 85

Geri! Luigi csak azért Kányai fan-kodik vidéken , mert az a menő a nagyvárosban :)))))

A mai edzőmeccsről: Misibá nem volt, influenzás , sajnos a Feri meg még nem játszott,csak eljött,de pénteken jön edzésre már. Az eredmény sok kevés , nem nekünk, játék alja, de ez várható volt....

De a mai nap pozitívuma ez:

Előzmény: gerkom (84)
gerkom Creative Commons License 2005.02.23 0 0 84

Szeva Luigi! Végre egy újabb Kányai fan :)))

Lassan Robinak is nyithatunk egy topicot. Vagy egy honlapot.

Kösz az infót Csőkutya. Hallottam, hogy újabb magyar bajnokot igazoltunk. Misibácsi cilindere kimeríthetetlen. Vakon mondom, hogy jobban járunk. Bár ti már lehet tudjátok is. Kár, hogy ma nem játszhattam az edzőmeccsen, de tegnap voltam lépcsőzni;) Már le se esek:)

Hajrá ETO! '86 Forever (ha jól tudom)

Előzmény: Luigi 3 (81)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.23 0 0 83

Szombaton vasárnap Kisalföld Kupa a Magvassyban, ha kedved van gyere ki. Szombaton 10 és 12kor , vasárnap 9kor és 13kor játszunk. Hajrá Komárom , na jó és ETO! :)))))

Előzmény: Luigi 3 (81)
svesze Creative Commons License 2005.02.23 0 0 82

Majd azt is megvuduzom. :-))

Előzmény: Csőkutya (80)
Luigi 3 Creative Commons License 2005.02.22 0 0 81
Ez miért nem a kézilabdás topikok között van, mikor egy kézilabdacsapatról szól? Különben hajrá ETO!
Csak a Kánya, álééééééé! :)))))
Előzmény: Csőkutya (80)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.22 0 0 80
Alamizsna,majd a visszavágón :)))
Előzmény: svesze (79)
svesze Creative Commons License 2005.02.22 0 0 79
:-P
Előzmény: Csőkutya (78)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.22 0 0 78
Rúgunk 2-t , hajrá Juve! :))))
Előzmény: svesze (77)
svesze Creative Commons License 2005.02.22 0 0 77

Te télleg eleget teszel a névkötelességednek.

Semmi gond, mehet mindegyik. :-)) Amúgy meg aszontad májusban kötelező a személyes megjelenés. A nézőtéren nem fogok szurkálódni. Pedig szokásom. :-)

Off: épp ezzel az emlegetett Raul Margittal van találkám, csak most szünetet tartunk :-P

Előzmény: Csőkutya (75)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.22 0 0 76
Ja és holnap edzőmeccs a Tatával 6kor Tatán... legalább játszunk egyet , úgyis régen "játszódtunk" már
Előzmény: Csőkutya (75)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.22 0 0 75

Az új fiú is az ETO bajnokcsapatában játszott...... Geri! Te tudod ki az ,akit a Misi mutatott! :))))

Szombaton 10kor játszunk Áccsal, 12kor Győrújbaráttal, vasárnap 9kor Kapuvár és asszem 12 vagy 13kor a Kisbérrel.

Svesze! 10kor szurkáld azt a vudubabát , de inkább majd májusban ,az lesz az igazi meccs! :)

Előzmény: svesze (74)
svesze Creative Commons License 2005.02.22 0 0 74

Köszönöm, de én egyelőre csak távhuli tudok lenni. De az nagyon. És azér annyit még tehetek, hogy hétvégén átkokat szórok ezekre a szomszédhelységbeliekre és megszurkálok egy két vudubabát. :-)))

Milyen csapatok lesznek még?

Azokra is....:-)

Na és a meglepetés újfiú? Ki az és.... mit akar? :-)

Előzmény: gerkom (73)
gerkom Creative Commons License 2005.02.21 0 0 73

Fel ám:) Most hétvégén találkozunk velük egy tornán. De annyira ez nem érdekel. Nem is baj, ha mondjuk lealáznak, hadd hidjék, hogy az úgy van:) De nem úgy lesz. A hulik pedig tényleg fantasztikusak. Ha gondolod oda foglalunk neked helyet:)

Ja, egyébként ha minden igaz, a holnapi edzésre már jön egy Metlicic szintű lövő:) Még sem tudjuk ki az, de izgatottan várjuk!

Előzmény: svesze (72)
svesze Creative Commons License 2005.02.20 0 0 72

Értem, hogy így érzed, azt is, hogy nem volt csere, de fenntartom a korábbi véleményem. Persze csak, mint laikus. Mindenkinek lehet rossz időszaka.. ezér van a csapat. Ráadásul már 5-6 góllal is mentek és onnan lett x? ...inkább a szerencse hiányzott...

De látom jól fel vagy paprikázódva vagymi.

A huligánok dolga meg az, hogy minusz akárhánynál is üvöltsenek :-))

Előzmény: gerkom (70)
svesze Creative Commons License 2005.02.20 0 0 71

Hello Gazda! :-)

"Barca-Real" Csak mint ősellenségek gondoltam, úgy általánosságban, de mosthogymondod télleg volt ott átigazolási mizéria is. Csak halkan: én szeretem ezt a Margit nevezetűt...főleg a pár évvel ezelőttit... de azér még néha most is. :-))

Topiktali? :-))) Hha, hivatalból... persze így könnyű... most enyém a felelősség, hogy teljes lesz e a létszám. Május közepe? addig még sok minden történhet...najó, adok egy fél ígéretet :-)

ja és persze HAJRÁ!

Előzmény: Csőkutya (69)
gerkom Creative Commons License 2005.02.19 0 0 70

Az idény tán legfontosabb meccsén, tényleg életem legrosszabját nyújtottam. És nem volt cserém. Az edző bízott bennem, és kihagyta a keretből a másik szélsőt. Nem bírtam gólt elkövetni. Szégyenlem nagyon. És a hangulat, teltház. Csomó komáromi. Huligánjaink végig üvoltötték. akkor is amikor 5-6 góllal ment az ellen...

Most megkapják!

Előzmény: svesze (68)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.19 0 0 69

"Ez akkor olyan lehet ez az Ács-Komárom, mint a Barca-Real :-)"

Mi nem vagyunk Real Margit, nem szokásunk a riválistól bevásárolni és azzal büszkélkedni , hogy újra igazoltunk .....  Így inkább a tavaszi meccs lesz a Barca-Real nem az őszi volt az :))))

Komárom - Ács a 10.fordulóban lesz,ami ha jól számoltam a május 14-15i hétvége. A megjelenés kötelező minden fórumlakónak,mi ketten gerkom-mal hivatalból ott leszünk,így csak Rajtad múlik,h 100% topic részvétel lesz-e. :)))))

Pontos infót majd a honlapon találsz ,addig nem frissítek amíg nincs pontos program a kezemben.

Hajrá Komárom!

Előzmény: svesze (68)
svesze Creative Commons License 2005.02.19 0 0 68

Szegény srác... elfordult a családtól?! És mi lesz, vérbosszú? :-))

Ez akkor olyan lehet ez az Ács-Komárom, mint a Barca-Real :-)

Viccet félretéve, akkor ezek szerint most itthon játszotok, így ennek meg kell lennie. Vagy nem... De olyan meg úgysincs. Mikor lesz ez a meccs?

És mér gondolod, hogy rajtad, ment el a múltkori győzelem? Nem hiszem, hogy ez egy emberen múlna.

Előzmény: gerkom (67)
gerkom Creative Commons License 2005.02.19 0 0 67

Ács mindig más. Két éve a megyében már a vége felé bajnoki avatót hirdettek. Minket fogadtak. Kinn volt a fél falú, forgott az ökör a nyárson... Nyertünk 3-mal.

Idén utsó elötti forduló volt. Addig egy pontot vesztettek. Náluk volt a derby. X. Nyerhettünk volna, ha én nem játszok mocskos rosszul. Ja és mindig megveszik a legjobbjainkat. Most is elszedtek egy srácot. De hagy menjen. Elfordult a családtól. Majd megkapja. Ha most is nyerünk, pályafutásom egyik legszebb pontja lenne.

Előzmény: svesze (66)
svesze Creative Commons License 2005.02.18 0 0 66

Jéegylakótárs! :-) Dejó! Szia!

Ez teccik, amit az egyetlen világválogatott Iváncsikról írtál. Akkor volt kitől örökölnie a tehetségét, és persze tanulni a feltörekvő nemzedéknek.

Ti meg télleg nagyon jók vagytok, ha így, rögtön az első évben csontnélkül bent maradtok. Na, hajrá Ti! :-))

Ács gondolom presztízscsata a javából....és ráadásul most vezet, ahogy láttam.

Előzmény: gerkom (65)
gerkom Creative Commons License 2005.02.18 0 0 65

Hali svsze! Nahát itt a topicunk!

Meccsre pedig mindenki jöjjön ki. Kőkemények leszünk, ahogy Kiss Szilárd mondaná. Mocsait most nem idéznék azt a csapatunk úgysem értené, talán később egy-két Tócsa golden köp. Na hajrá mi! Csak az egyik Iváncsik játszott a világválogatottban, őt pedig most Komáromban lehet látni! Ő a legjobb mindközül. Igazi csapatjátékos. Szeretünk Misi, köszi, hogy velünk vagy. A céljaink nem nagyok. Ácsot kell megverni, a bentmaradás már megvan, a többi meg nem számít!

Előzmény: svesze (64)
svesze Creative Commons License 2005.02.13 0 0 64

Háát, akkor aztán télleg HAJRÁ!!!

Aztán remélem hűen a félnevedhez beszámolsz az eredményről. :-))

Előzmény: Csőkutya (63)
Csőkutya Creative Commons License 2005.02.09 0 0 63
Ezen kellett ennyit gondolkozni? :)))) Friss info: Február 26-27 Kisalföld kupa Győrben,a Magvassy sportcsarnokban
Előzmény: svesze (62)
svesze Creative Commons License 2005.02.09 0 0 62

Megvan!!........HAJRÁ!

:-)

Előzmény: svesze (61)
svesze Creative Commons License 2005.01.27 0 0 61

Áhá...értem...persze ilyesmi is jöhet: alapozás, betonozás stb. :-))

Nem kell szépíteni, egyelőre úgy tűnik én vagyok A Topiklakó, de ha beköltöznek mások is ígérem lemondok...:-)) De addig is A Topiklakó (kutya)kötelessége, hogy témába vágó, vagyéppennem, többnyire idióta kérdéseivel zaklassa, jobb esetben őrületbe kergesse A Topikgazdát :-)))

Ennek próbálok eleget tenni.

De most épp nem jut eszembe semmi...:-)

Előzmény: Csőkutya (60)
Csőkutya Creative Commons License 2005.01.25 0 0 60
Az az információ,h nincs információ :)))) Ma kezdtünk el alapozni ..... Február közepe vagy vége felé lesz Győrben Kisalföld kupa , ennyi amit tudok perpillanat
Előzmény: svesze (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!