Geri! Luigi csak azért Kányai fan-kodik vidéken , mert az a menő a nagyvárosban :)))))
A mai edzőmeccsről: Misibá nem volt, influenzás , sajnos a Feri meg még nem játszott,csak eljött,de pénteken jön edzésre már. Az eredmény sok kevés , nem nekünk, játék alja, de ez várható volt....
Lassan Robinak is nyithatunk egy topicot. Vagy egy honlapot.
Kösz az infót Csőkutya. Hallottam, hogy újabb magyar bajnokot igazoltunk. Misibácsi cilindere kimeríthetetlen. Vakon mondom, hogy jobban járunk. Bár ti már lehet tudjátok is. Kár, hogy ma nem játszhattam az edzőmeccsen, de tegnap voltam lépcsőzni;) Már le se esek:)
Szombaton vasárnap Kisalföld Kupa a Magvassyban, ha kedved van gyere ki. Szombaton 10 és 12kor , vasárnap 9kor és 13kor játszunk. Hajrá Komárom , na jó és ETO! :)))))
Köszönöm, de én egyelőre csak távhuli tudok lenni. De az nagyon. És azér annyit még tehetek, hogy hétvégén átkokat szórok ezekre a szomszédhelységbeliekre és megszurkálok egy két vudubabát. :-)))
Milyen csapatok lesznek még?
Azokra is....:-)
Na és a meglepetés újfiú? Ki az és.... mit akar? :-)
Fel ám:) Most hétvégén találkozunk velük egy tornán. De annyira ez nem érdekel. Nem is baj, ha mondjuk lealáznak, hadd hidjék, hogy az úgy van:) De nem úgy lesz. A hulik pedig tényleg fantasztikusak. Ha gondolod oda foglalunk neked helyet:)
Ja, egyébként ha minden igaz, a holnapi edzésre már jön egy Metlicic szintű lövő:) Még sem tudjuk ki az, de izgatottan várjuk!
Értem, hogy így érzed, azt is, hogy nem volt csere, de fenntartom a korábbi véleményem. Persze csak, mint laikus. Mindenkinek lehet rossz időszaka.. ezér van a csapat. Ráadásul már 5-6 góllal is mentek és onnan lett x? ...inkább a szerencse hiányzott...
De látom jól fel vagy paprikázódva vagymi.
A huligánok dolga meg az, hogy minusz akárhánynál is üvöltsenek :-))
"Barca-Real" Csak mint ősellenségek gondoltam, úgy általánosságban, de mosthogymondod télleg volt ott átigazolási mizéria is. Csak halkan: én szeretem ezt a Margit nevezetűt...főleg a pár évvel ezelőttit... de azér még néha most is. :-))
Topiktali? :-))) Hha, hivatalból... persze így könnyű... most enyém a felelősség, hogy teljes lesz e a létszám. Május közepe? addig még sok minden történhet...najó, adok egy fél ígéretet :-)
Az idény tán legfontosabb meccsén, tényleg életem legrosszabját nyújtottam. És nem volt cserém. Az edző bízott bennem, és kihagyta a keretből a másik szélsőt. Nem bírtam gólt elkövetni. Szégyenlem nagyon. És a hangulat, teltház. Csomó komáromi. Huligánjaink végig üvoltötték. akkor is amikor 5-6 góllal ment az ellen...
"Ez akkor olyan lehet ez az Ács-Komárom, mint a Barca-Real :-)"
Mi nem vagyunk Real Margit, nem szokásunk a riválistól bevásárolni és azzal büszkélkedni , hogy újra igazoltunk ..... Így inkább a tavaszi meccs lesz a Barca-Real nem az őszi volt az :))))
Komárom - Ács a 10.fordulóban lesz,ami ha jól számoltam a május 14-15i hétvége. A megjelenés kötelező minden fórumlakónak,mi ketten gerkom-mal hivatalból ott leszünk,így csak Rajtad múlik,h 100% topic részvétel lesz-e. :)))))
Pontos infót majd a honlapon találsz ,addig nem frissítek amíg nincs pontos program a kezemben.
Ács mindig más. Két éve a megyében már a vége felé bajnoki avatót hirdettek. Minket fogadtak. Kinn volt a fél falú, forgott az ökör a nyárson... Nyertünk 3-mal.
Idén utsó elötti forduló volt. Addig egy pontot vesztettek. Náluk volt a derby. X. Nyerhettünk volna, ha én nem játszok mocskos rosszul. Ja és mindig megveszik a legjobbjainkat. Most is elszedtek egy srácot. De hagy menjen. Elfordult a családtól. Majd megkapja. Ha most is nyerünk, pályafutásom egyik legszebb pontja lenne.
Meccsre pedig mindenki jöjjön ki. Kőkemények leszünk, ahogy Kiss Szilárd mondaná. Mocsait most nem idéznék azt a csapatunk úgysem értené, talán később egy-két Tócsa golden köp. Na hajrá mi! Csak az egyik Iváncsik játszott a világválogatottban, őt pedig most Komáromban lehet látni! Ő a legjobb mindközül. Igazi csapatjátékos. Szeretünk Misi, köszi, hogy velünk vagy. A céljaink nem nagyok. Ácsot kell megverni, a bentmaradás már megvan, a többi meg nem számít!
Áhá...értem...persze ilyesmi is jöhet: alapozás, betonozás stb. :-))
Nem kell szépíteni, egyelőre úgy tűnik én vagyok A Topiklakó, de ha beköltöznek mások is ígérem lemondok...:-)) De addig is A Topiklakó (kutya)kötelessége, hogy témába vágó, vagyéppennem, többnyire idióta kérdéseivel zaklassa, jobb esetben őrületbe kergesse A Topikgazdát :-)))
Az az információ,h nincs információ :)))) Ma kezdtünk el alapozni ..... Február közepe vagy vége felé lesz Győrben Kisalföld kupa , ennyi amit tudok perpillanat