Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.03 0 0 2016
fene a yo dógotok, mnán mindenki görög mi?
csak én kefélem a rezet itt, aztán semmi visszhang.
Snakepiték is mán nagyban csomagolnak olaszba, és most tudom hogy nagy hagatás van náluk...

Boki bxzd + ki kék menni nekünk is...

Vadnyul irjál be.

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 2015
EZ A LEVÉL CSAK VADNYULÉ:

KÉRLEK NE INGERELJ EZZEL A DR LOVÉVal, csak poén vót, nem tudtam kihagyni-ÉS NEM IS AKARTAM.

SORRY

ÉS NE VEGYÉ' MÁN ANNYIRA KOMOLLAN, MERT FÜRDÖK A LEVEMBEN.

CSÓK AZ INGERELHETŐ HELYEKRE.

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 2014
mi az a zsánKISZ?
valami oszlops komcsipárt?
Előzmény: snakepit (2008)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 2013
a szerelem a 80as évekkel brezsnyev temetésével kezdődött. aztán hullottak szegények, jött andropov, meg csernyenko...
aztán a glásznoszty.
közben kijött a cure-tól néhány jó lemez is.
szóval, én meghaltam a 80as években.
snakepit nem érzed hogy hulla vagyok:-)
bat66 Creative Commons License 2002.07.01 0 0 2012
Itten e vagyok.

Te Ginging, nem emlékszel, kinek ígértem meg kb. egy éve, hogy lefénymásolok neki egy könyvet?

A Te CD-det is megtaláltam megint.

Előzmény: KingInk (2011)
KingInk Creative Commons License 2002.06.29 0 0 2011
úú látom h a slejmi úgynézki mintha épp okádna (ezzelis mintegy nyomatékosítva, alátámasztva hozzászólásom komolysági mutatóit) pedig NEM!

mosolyog. bezony.

(és hol a bat??)

Előzmény: KingInk (2010)
KingInk Creative Commons License 2002.06.29 0 0 2010
nezt sohanemmagyarázod ki a gyereknél. micsinálszmajd ha kicsit felnő és megkérdezi h "apu, neked téleg taccet a zsankiz együttes?"

szégyen.

(iderakom még ezt:- :ß)

pampampam.

Vilmos Borisz Creative Commons License 2002.06.28 0 0 2009
Sőt az egyik kedvencem abból az időszakból az IQ 80 zkr.
Előzmény: Törölt nick (2006)
snakepit Creative Commons License 2002.06.28 0 0 2008
Hahó!

Nem volt rossz a 80 -as évek, de sajna elmult( tudom gallup hogy ez a gyengéd)és ami elmult azon nem érdemes rágódni. Nekem speciel a 90-es évekből tetszik a Nirvana és mielőtt bárki megkövezne pirulva bevallom elég nagy hatással van rám a tetszési indexemre a Junkies is.
A 80-as évekbeli (évek beli? tudja a fene)ruházkodási szokások számomra viszont röhejesek.
Jaj, ne bántsatok,ne bántsatok!!!

Snakepit

Vilmos Borisz Creative Commons License 2002.06.28 0 0 2007
Miért lenne bajom a 80-as évekkel?
Előzmény: Törölt nick (2006)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 2006
nehogymá a 80-as éveket támadd...
annál nagyobb korszak nem vót.
vagy a 90-es éveket priorizálod?

nézd csak meg,hogy mennyi értelmes és nehezen értelmezhető dolog született, és most?
mind nagy lófingás...

az ember hányni tudna ettől a korszaktól-bulimiások előnyben.

ismerek egy anorexiás gyulai cure-os lányt....

Előzmény: Vilmos Borisz (2003)
serial killer Creative Commons License 2002.06.28 0 0 2005
visszavonom, megkövetlek, mert lelettemb@sszarintva, csak ma ilyen gonoszkodós kedvem vót!:-)
Előzmény: serial killer (2004)
serial killer Creative Commons License 2002.06.28 0 0 2004
:-)hehe Ilyen névvel szabadlábon?!:-)))))
Előzmény: Vilmos Borisz (2003)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2002.06.28 0 0 2003
Teljesen igazad van nagy bátorság!
De amíg Ákosnál általában zenészek dolgoznak a háttérben, addig a Müllernél (mint ahogyan Ő maga is) műkedvelő hobbysták. A jelentőségét a zkr.-nak és MP-nek továbbra sem vonom kétségbe (elsősorban a szövegek miatt).
Egyébként a 80-as évek óta számomra hiteltelen az ember, mert akkor egyszerre volt háttérbe szorított, elnyomott underground zenész, valamint abszolút mainstream filmrendező. Mint ahogyan az ismeretes 20 éve ennek a kettősségnek az elegyéből éldegél (elég gusztustalanul mindig azt az oldalát mutatva amelyikre éppen szükség van).
Előzmény: Törölt nick (1999)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 2002
hamég van valaki aki megy connegliano-ba, és beférnék a szerény porhüvelyemmel, az kérem irjon sos egy mélt a cureme@freemail.hu cimre. tenksz.

a drlove az a startlaprol érhető el...és ált. bejön:-)

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.27 0 0 2001
Itt is van kb. 1 tucat mp3.
love cat Creative Commons License 2002.06.27 0 0 2000

Depeche Mode Club
Szegeden augusztus 19-én(hétfő)Másnap ünnep.21 órától 6-ig.
NOT CAFÉ-ban(Római krt.38.)

DARK NEW WAVE CLUB
Szegeden október 22-én(Kedd)Másnap ünnep.21 órától 6-ig.
NOT CAFE-ban(Római krt.38.)
KIBŐVÍTETT TÁNCTÉRREL!
CATca és SZKEPA

Csók

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.27 0 0 1999
Félig-meddig lerágott csont, node nahát.

Világhírű zenekarok előtt/között fellépni nem egy hálás dolog. (Erre rövid idő alatt már itt, a topikban is fény borult.) Ne fikázzuk hát a Müllert. Lehet, hogy nem is ő akarta így, talán a szervezők a Cure-kedvelők egész jól megsaccolható életkorából arra kő-vetkőztettek, hogy M.P.SZ. az a magyar előadó, akit a közönség leginkább el tudna viselni inbetween. (Talán igazuk is volt...?) Ez a szerep pedig nem csak nagy arcot, hanem –- inkább – némi bátorságot is megkövetel.
Van erről egy sztori.
Egy ismerősömtől hallottam. (Szem- & fültanú.)
A 199.-es/as U2-koncert "előzenekara" Ákos volt. A közönség öklendezett, meg minden. Áki paradicsomzáporban adta elő az akkori számait. De rezzenéstelen arccal állta a sarat, ami ismerősömből őszinte tiszteletet váltott ki. Mesélte, voltak ott olyanok is, akik nem is várták meg a U2-t, csak Ákost jöttek megdobálni.
Szerintem konkrét parasztság lenne kifütyülni Müllert, aki 20 év alatt azért eléggé... (tudjátok).

Szigi101 Creative Commons License 2002.06.27 0 0 1998
Mijeza Dr. Love? Hol lehet ilyesmivel baromkodni?
Előzmény: Törölt nick (1996)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.26 0 0 1997
molko+gallup
92%Dr. Love szerint molko és gallup között tökéletes a harmónia. Ez azért nem jelenti azt, hogy nem kell a kapcsolattal törődni! Minden kapcsolatban, így itt is szükség van minél több együtt töltött időre. Ez fontos!

álruhában viszont hepik vagyunk 2gedör...

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.26 0 0 1996
nemtom a meleg teszi, de:

a robi feleségének jól írtam a nevit?

itt van dr love teszteredménye:

Mary Pole+Robert Smith
99%Dr. Love szerint olyan kapcsolat, mint ami Mary Pole és Robert Smith között van (lesz) csak egyszer van egy életben! Ez az igazi, a tökéletes kapcsolat! Nagyon figyeljetek egymásra, mert a legtökéletesebb kapcsolatkban is lehetnek hibák! De ez ebben az esetben aligha valoszínű!

Ha új számolást szeretnél, nyomd meg a vissza gombot.

hadd ne dicsekedjek, de:

Toth Agnes+gallup/ de a valódi nevemet írtam be-hogyne, majd kiadom magamat nektek:-)/
94%
Dr. Love szerint Toth Agnes és ……gallup--között tökéletes a harmónia. Ez azért nem jelenti azt, hogy nem kell a kapcsolattal törodni! Minden kapcsolatban, így itt is szükség van minél több együtt töltött idore. Ez fontos!

Molko, viszont mi baromira nem illünk össze, uhhogy álivedercsih.-)))

molko (echte nevet írtam)+ gallup (szintén echte)

17%Dr Love szerint van eselyetek arra, hogy a molko és gallup közötti kapcsolatból, igazi, komoly szerelem is kialakuljon, de ehhez hatalmas törődés és odafigyelés szükséges!

Ha új számolást szeretnél, nyomd meg a vissza gombot.

számoljon újra a radai rosebb...

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.26 0 0 1995
molko, akkora 7alvó vagy:-)
bocs hogy felébresztettelek, ez van...mán dógozok, éshát az ember igyekszike.

a postaládádban mindenféle jóság van, kérlek nézd +.

Más:
a Cure ugy kinéz ezt a turnét valami szpesöl geszttel járja, uhhogy lehet trippelni, ho' ki a'.
sz'ntem a sáfron...jo is lesz mán egy illen cicis altörnénit látni, abban a nőben aztá' van élet.

cocsesz, és ha lehet szóllom mán valaki, mer a melegen meg a sok csunyaságon kivül máraz 1edüllét is rámegy az agyamra:-)

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.25 0 0 1994
nemtok kangolul-fORDICSD le. kérlek:-)

ez a Bianca irt tennap nekem-remélem nem ál-Bianca. a chain of flowers összehozott...

amugy szerintem magyar származású

Előzmény: Törölt nick (1992)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.24 0 0 1993
akarom írni Limp
Előzmény: Törölt nick (1992)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.24 0 0 1992
Azért nem írtam egy jó ideje, mert addig a Limb Bizkitet szerettem, de már más a divat.
Na jó, nem igaz, valójában sitten voltam!
Nem hiszed?
OK, egyszerűen csak nem inspirált semmi a topicbaírogatásra.
Ennek a hírnek viszont jó sok az infótartalma, tehát olvassátok:

The German magazine Zillo has a 3 page interview with Robert in their July/Aug. issue, and here is a summary of what was said:

"the main points from the zillo interview, the other stuff is nothing new -

recording/songs:

- solo album is done, has still to be mixed

- at the moment, Robert favours to add it as a bonusdisc to the next cure album

- band will go into the studio september-december with a possible release in spring

- new album will be released on their own label, signing a deal with an american indielabel as distributor shortly

- robert's songwriting has changed: more intellectuell ideas like where the birds always sing, the lyrics shouldn't be any longer about him

- still mistrust about the new songs, as the more intellectuell ones are rarely his faves so far, not that convinced about the new stuff so far

- but he has to sing them during rehearsels for the 1st time

festivals:

- rehearsels: early may + last week of june

- best about festivals is all the stuff backstage including the chance to see other bands perform

- between the festival gigs, they will go back to england

- start in july due to the world cup still being played in june

- festival setlists should change every evening + involve what kind of festival they will play so people won't be disappointed + they will perform a kind of set the audience at that particular festival expects - can be they already play some of the new songs, especially at zillo festival as their playing time there is longer than most of the other festivals

- for the encore: rehearse some cover versions: 2 from the 70's, 2 from the 80's and 2 from the 90's."

G****

Előzmény: Törölt nick (1991)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.24 0 0 1991
mi vót veled eddig, hogy nem irtá???

ja, az hogy elmarad az atén.a pógármester:-) ja, még tanulják a görögök is a demokráciát. elég lassan-mintha általános iskolában is erről olvastam vóna.

Előzmény: Törölt nick (1986)
waters Creative Commons License 2002.06.23 0 0 1990
Press Release

Big Star Promotion in the long held tradition of organizing successful music festivals in Greece with responsibility and professionalism, chose this year the former State Airport at Hellenikon area as the site to present Rockwave Festival 2002. This area fulfills all the production and safety prerequisites for a music festival and was selected having the mutual agreement of the Greek Minister of Transportation and Communication and the Civil Air Transportation Services that leased the area to Big Star Promotion.

However, at a time that the preparation for the Rockwave Festival had reached its peak and thousands of tickets had already been sold both in Greece and abroad, undercover coordinated actions from various parties, forced us to suspend the event, today, June 21st, day that is dedicated worldwide to music.

Responsible for calling off the event are:

The Mayor of Hellenikon that without reason refuses to give permission for the festival.

The Police Department of Hellenikon and its supervising authority, the General Administrative Police Department of Athens that without justification invokes hypothetical and non-existent perils for the public safety, stating their unwillingness and weakness to provide any kind of protection.

The Ministry of Transportation and Communication and the Civil Air Transportation Services that withdraw from responsibilities deriving from mutually signed agreement between Big Star Promotion and the aforementioned.

The Political Leadership that boasts for its competence to protect the millions of visitors of the Olympic Games in 2004, being though incapable to do the same for the Festival audience.

We hope that all the above will take the responsibility to explain to the thousands of fans of the Rockwave Festival the true reason why the event will not take place this year, something that they diligently refuse to do so far acting in a most condemnable way.

Nick Loris / Big Star Promotion

waters Creative Commons License 2002.06.23 0 0 1989
Nem,ez lett volna az első 2 hét múlva...
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (1988)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2002.06.23 0 0 1988
le vagyok maradva...mi történt???

voltak már idei nyári koncertek?
setlist?

Előzmény: waters (1987)
waters Creative Commons License 2002.06.23 0 0 1987
Ja,én is tegnap láttam..
Nem semmi,hogy egy EU országban egy fasz polgármester mit meg nem tehet....
Előzmény: Törölt nick (1986)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!