pár futball-meccs erejéig már teszteltem a dolgot, úgy kábé 40 percenként kellett csak reconnectlenem, addig folyamatos, nézető volt a kép (online stream-nél ilyen alig fordult elő velem)
SAR mégsem megy a Netsbe a térdsérülése miatt. Lehet, hogy emiatt tudott ennyire gyengén játszani eddig is (20/10) :o). Mondjuk azt megértem, hogy miért nem akarták 6 évre bevállalni. Az a csapat mindenesetre nagyon jól fog vele járni aki mondjuk 2 évre szerződteti a mid level körüli összegért.
Ezzel a a Garnett Wallace pletykával ne is törődj, egy olyan újságíró vetette fel aki csak kamu dolgokat ír, meg teljesen idióta elemzéseket. Nem is tudom, hogy mit keres még a Toronto Sunnál és miért nem valamelyik NY-i lap alkalmazza... mind1, nem kell ezzel foglalkozni.
Ja és én tartom, hogy a Heat lesz kelet bajnoka, hacsak nem sérül le Sek meg/vagy Véd.
bazz, ez mar qrva nagy lolsag hogy KG a 2 wallacert meg 2 draftjogert. Ubermegaultrabrutallol. Ha a Wolves belemegy en leugrok a 10.rol most azonnal
ja es Toka jol mondja, megvan keleten a bajnok : Indiana Pacers Vegre mindenki egeszseges es megtanultak viselkedni + az uj litvan gyerkoc (jaskikevicius, jol irom?) aki potolja uncle reggiet
kozbe stoudemire elment a grizbe, cegeny egyedul fog szivni :))))))))
Sziasztok. Nekem szerencsém volt, addíg volt jó idő amíg szabin voltam. :))
Na de nézzük a komolyabb dolgokat.
Nekem nagyon ütősnek tűnik így a MIA roszter.
Csak az a baj, hogy már elég vén zsír vagyok és egy csomó olyan láttam akkik összeraktak ilyen "nagy" csapatot, és sajna többször nem működött, mint ahányszor igen. Meglátjuk a Heat-nél melyik jön be. Minden a kemisztrin múlik, ha sikerül egy csapatot csinálni belőlük akkor az esélyük jó a nagydöntőre.
Más. Magic Johnson azt mondja, hogy két perc alatt beleugrana, egy olyan bizniszbe, amivel egy csapatot vinnének Vegas-ba. (ott lessz az all star, és elősezoni meccsek, számmer líg is volt) Erre néhány nap múlva azt látom, hogy Orlandóban kavar a srácokkal, meg a szülőkkel volt valami rendezvény. Ha hozzáteszem, hogy a 15000-es átlagnézőszám Orlandóban a legkevesebb (Stern húzza is az orrát emiatt) , és jóllehet nem tudom vannak-e eladási szándékok arrafele, de ki tudja hogy mi mindent hozhat a biznisz. Hm lehet még megérjük a Vegas Magic-et Magic-el. :)))) Az egy olyan város ahol még a varázs a négyzeten is megvalósulhat. :))) Persze ez még pletykának is csak halvány....