Aha, most olvasom csak. De szupeeeeer! Írj majd smst, jó? És talizhatnánk egyet a parton. Gondolom, fogtok sétálni egyet. Inkább vasárnap gyertek, mi csak szombat este megyünk le.
CSOKIMACS ! Én is kaptam ilyen levelet a conisatios műtét után is és a küret után is. Nagyon be voltam szarva, de engem is megnyugtatott a doki, hogy ez egy sablon szöveg, mindenkinek elküldik, hogy védjék magukat azzal, hogy felszólították a beteget, hogy mennejen vissza további vizsgálatokra. Ne félj, nem lesz baj. Seashell mindjárt beszélek a kolléganőmmel, hogy mikor jöhet a fax.
Először is Csokimacsnak nyugtatásképpen: beszélj Andorrával, neki is ezt írták, úgy emlékszem, és a dokija megnyugtatta, hogy semmi baj, mindenkinek ezt írják rá. Ne aggódj!
Velem még mindig semmi, nem jött meg. Kicsit furán érzem magam, nagyon rossz a gyomrom. Tegnap Esztergomban voltunk, integettem nagyon Veronak, remélem, láttál :-) Úgyhogy a reneszánsz marad egy másik alkalomra.
Szia Csokimacs!
Először is nyugi. Szövettani eredményt is kaptál? Le tudod írni, mi van rajta?
Én is pont ilyen levelet kaptam, de ez csak egy szabványszöveg, állítólag. Azért írják rá, hogy további kezelés szükséges, mert ilyenkor felmerülhet a méhenkívüli terhesség gyanúja is.Annyira jól nem tudom Neked elmagyarázni, hogy miért, de ha elhal a magzat, akkor ezt állítólag ki kell vizsgálni. Az én dokim aszonta, hogy ne foglalkozzak vele, mivel mi tudjuk, hogy ez méhenbelüli terhesség volt, de ezt a szövettant végző orvos nem tudhatja.
Ha kaptál diagnózisos papírt, írd le, hogy mi van benne, jó?
Azért nem tudom nézni, mert a gépemben 1000 éves videókártya van, és kemény 16 színt bír. És hát így olyanok a képek, mintha rajz lenne, és tiszta pötty :( Azt nem mondhatom a főnökömnek, hogy vegyen már bele új videókártyát, mert nem tudok fotókat nézegetni :)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXx Neked, Csokicica! Reménykedjünk a legjobbakban! :-)) Biztos nem olyan nagy a baj!
Lányok, most mek dogzani, de ebéd után jövök újra. Puszka nektek!
Kiflicske, ITT VAN az Avivás, úgyhogy ha kűdöd a számot, akkor kűűűdöm. :-)) Ecsv, akkor megy a mail. De miért nem tudod megnézni? A NL-t ki tudod nyitni, nem? És ott vannak a képek. Nem értem... de küldöm. Csak a bemoldalon vannak vizitúrás képek is...
Csokimacs, ne aggódj előre, lehet, hogy semmi külösebb gond, azért hívd fel mindenképp a dokidat ha ma bemegy. Minden rendben lesz, majd meglátod :)))))))))
Sziasztok! Képzeljétek, kaptam egy levelet a kórháztól. Tegnap jött, de a férjem hozta fel és csak ma vettem észre. Tudjátok, volt a vetélés után eü. kaparás, és annak a szövettani eredményével valami gond van. Annyit írtak csak, hogy menjek be, mert további kezelés szükséges. felhívtam az orvosom, szabin van, de ma pont bemegy és 1 körül meg tudja mondani, mi van. Nagyon félek! Most már elegem van! Annyi szörnyűség történt velem az utóbbi időben, azt hittem, legalább egy kis ideig nem lesz semmi! Szerintetek mi lehet???
Szeretném megnézni a talis képeket (kérek szépen jelszót! köszi!), mert nekem még egyikre sem sikerült elmenni :-( Az olasz konyha itthon nekem is sokkal jobban izlik. Cannelonit szoktam készíteni, azt még a finnyás lányom is megeszi :)))
Nekem is küldjétek el a képet mailben légyszíves. Seashell elhoztad az AVIVA tornás másolatot ??? Bekötötték ugyan tegnap a telefont, de még nem működik. Viszont a másik irodába el tudod küldeni ha itt van ma. Megyek és kiderítem a számot.
Jó reggelt Mindenkinek ! Én is azt látom a képek helyett amit Zsit (szürke négyzet piros x). Pedrera gyere és számolj be a fejleményekről !!!!!! Ugye nem jött meg ?!!!!
Nálam valami nem stimmel ebben a hónapban, mert az eddig szabályos hőgörbém most csapnivaló. Eddig a ciklus második felében szépen fent maradt, de most meg már két napja leesett 36,5-re. Lehet nekem is sárgatest elégtelenségem van (vagy hogy is mondják).
JUJJJ, MICSODA SZÉÉÉÉÉP gólyánk van!!!! :-))) Naggggyon köszönjük! :-))) Figyi, lányok, a NL-es bemoldalamon fent van a Margit-szigeti tali képe, nézzétek meg. Aki még nem tud jelszót, szóljon és küldöm. Anyó, neked meg küldöm emilben, hogy a többieknek (Ginger, Roxi) továbbíthasd. Puszi!
Selyemröfi megnyugtatlak, hogy egyszer-kétszer már mi is ettünk csapnivalóan rossza kajákat, sőt a kedvesem azt mondja, hogy a legjobb olasz ételeket én szoktam otthon csinálni - na, pedig nagy gyakorlatom nincs benne, de valószínűleg én egy kicsit jobban fűszerezem őket "el-magyarosítom" egy kicsit, ami a páromnak jobban ízlik :))))))))))
Már műkszik, látom! :) Szabad útlevelem nekem is van, én is odaadom! :))) Olaszország gyönyörű, idén meg még az olasz konyha is ízlett (tavaly valszeg a szakács volt csapnivaló).