Éppen azért primitív dolog! Én mélységesen gyűlölöm és elítélem a rasszizmust meg az előítéleteket, és a háborút azért, mert valaki más, mint mi. Azért mert valaki zsidó, attól még igenis lehet jó ember, sőt, sokunknál rendesebbek. Tudom, miről beszélek, épp most írok házidolgozatot az előítéletekről.
Egy kicsit átrendezné a véleményeket, ha ez ténnyé válna. Mindenesetre ez is lehet egy variáció, de nehéz elképzelni.
Hiszem, ha látom.
Csak kevés pletykára lehet adni. De a pletyka is lehet egy intő jel valamiről. Most ez a valami VG érdekeltsége az MTK-ban. Zokon venném, ha igaz lenne az általad említett szándéka.
"Ilyen nagy arányú vereséget követõen tervez-e valamilyen változtatást a csapaton belül?
Nyílván hat bekapott gól mentálisan megviseli egy mezõnyjátékost és egy kapust is, ezért természetesen tervezek változtatást bizonyos posztokon. Több játékos teljesítménye nem olyan mint amilyen õsszel volt, így valószínüleg a hétvégi "visszavágón" a Loki ellen már megteszem az említett lépéseket."
Hoppá! Csak nem Szántai véd a Loki ellen? Kíváncsi vagyok rá. Szeretném, ha megcáfolná a feltételezéseimet, és nem törődve a kihagyásaival jól védene.
Sajnos a zsidózással nem lehet mit kezdeni. Pedig ez is rasszista (hú, de utálom ezt a szót)megnyilvánulás. Ezt már a saját bőrömön is megtapasztalhattam.
Ezekre jobban odafigyelhetnének, ha egyszer szabály írja elő ezeket a dolgokat. Amikbe nem lehet belekötni, maradjanak, ami viszont akadályokba ütközik, azonnal elvenni és büntetni. Szerintem ez lenne a fair.