Tul bûszke vagyok ? - Szerintem elértem egy s màst életemben, amire méltàn lehetek büszke, akik ismernek, azok tudjàk, Nekik nincs szükségük bizonygatàsra....
Nagy a pofàm ? - igen, ezt is elismerem, szerintem az elözö két dologbol adodoan.... Tudom, hogy mit érek, és biztos, hogy nem hagyom, hogy akàrki bemocskolja a nevem, személyiségem ismeretlenül !
Mint màr mondtam többször : - Nyitott vagyok minden személyes talàlkàra, ahol lehet bizonyitani, meggyözni, hogy vannak Nàlam sokkal talpraesettebb, okosabb, müveltebb, iskolàzottabb, etc.... és ha ez bebizonyosodik, igérem fejet hajtok !!!
Holnap buvàrkodni viszem a melosaimat.... Egy volt légios zàszlosnak van itt a szigeten buvà iskolàja, és megigérte, hogy megnézzük a bàlnàkat......
Vasàrnap (23.-àn) pedig pihenek, és visszajôvôk erre a forumra, hogy halgathassam a szelete(sssssssssss) csalàdtol, hogy még a Nemzet Ünnepén is milyen bunko érzéstelen paraszt vagyok, és hogy mennyire sértem az alkotmànyt, a szerzöi jogokat, a bibliàt, a forum szabàlyzatàt, a gittegylet törvényeit.... etc
Ha lenne halvàny f.... is a légiorol, akkor ezt nem irta volna.....
En nem tisztelem a nemzetiséget ?????
A légioban 173 nemzet fia van "ôsszezàrva"... Megannyi hagyomàny, kultura, vallàs, etc....
Mindenki tiszteli a màsik személyiségét.... Mindenki ad valamit, és nagyon sokat kap.....
Természetesen Ön ezt soha nem fogja ön megérteni egy sötét szoba mélyén, ahol csak a szàmitogép képernyöje vilàgit, és a gombokat kell nyomogatni ahhoz, hogy a férfiassàgunk nôljôn legalàbb 30 centimétert naponta !!!
Én reggel 7 körül kezdek egy laza 10km futással,utána mosás,vasalás és jöhet 10kor a rögbi döntő.Nekem ennyi a betervezett program.Ha esetleg a döntőt valami kocsmában nézem majd az orosz,litván és belorusz volt légiós társaimmal akkor bárhogy alakulhat a délutánom.:))
Köszönöm kérdésed jól vagyunk mindannyian. Ha szeretnéd a vasárnapot, akkor fenntartom Nektek :) a másik család még nem mondta meg nekem, hogy melyik nap lenne jó, de jelzem feléjük, hogy legyen inkább vasárnap. Mondjuk az nekem is jobb lenne. A szombat az necces egy kicsit nálunk is. :) És akkor marad a versailles-i kastély kertje, majd megbeszéljük, hogy hol talizzunk pontosan. De jó, de jóóó:)
Örülök neki, hogy tudtok és van kedvetek jönni.:) holnap még írok
Nem is olyan rég azt olvastam a neten, hogy vannak olyan emberek, akik kifejezetten csak azért járnak fórumokra, hogy belekössenek másokba, és elég durván. Ha jól emlékszem ezeket hívják "Trolloknak". És a cikkben az egyik Tecsó áruház marketing osztályának talán a vezetője bukott le. Elég nagy port kavart.Asszem ki is rúgták a fószert.
Lehet, hogy nekünk is van egy ilyenünk, de az is lehet, hogy csak skizofrén az egyik fórumozó. :)
DE minden esetre szeretném veled megosztani egy kedvencemet.Nekem egy bölcs ember egyszer azt mondta, hogy a hülyével nem érdemes vitatkozni, mert Ő úgyis hülye marad, Te meg rohadt ideges leszel. :)
Mi, akik elég régóta írogatunk ide, tök jól megvagyunk Veled is. És csak ez számít. Nem?
Pont ma olvastam egy cikket miszerint Holland 65 -35 arànyban nyerné a màsodik kört "Szarko"-val szemben. Az elsö körben azt hiszem Holland, Sarkozy, Le Pen volt a sorrend. Szemely szerint remélem igy marad a helyzet. Nem szeretnék Sarko es Le Pen között vàlasztani....
Igen, ez igaz, de még mindig inkàbb a "jobbik", mint a "balabbik" !!!! :-)))
Sajnos nem élek itt, csak itt van most munkàm ugy 1 - màsfél honapig, utàna vissza a "forrongo" Pàrizs-ba GrG kolléga "mellé" huzni az igàt, és hallgatni, hogy :
- merde, plein les couilles, pas possible, putain, ...etc :-))))
Ha minden jol megy a telet Carcassonne-ban fogjuk àtvészelni.....
Billy csak annyit kerek, hogy most ne csinald azt, amit a multkor, hogy csak azert mert ideges voltal kiirtottal egy egesz neger falut, raadasul a kavescseszeddel. Inkabb rugj be helyettem is