Nekem elküldték a szövettani eredményt is, úgyhogy csak simán beolvastam a diagnózist a telefonba, mert ugye az én dokim is pont akkor sütteti a fenekét vhol, amikor szükségem lenne rá...:(
Amúgy a nlc-s doki is válaszolt nekem, mert persze én is berezeltem, és úgy gondoltam, több doki többet lát.:) Aztán uazt mondta, mint az én dokibácsim.
KISKIFLI! Csak azt szeretném kérdezni, hogy Neked nem odta a dokid, hogy esetleg a konizáció miatt ment el a baba? Én ettől tartok.
Kiflike, válaszolt Verus. Aszonta, hogy lécci küldd el a számot nekem mailben, én megmondom neki, és akkor küldi. Merthogy csak az otthoni számod van meg neki vagy mi.
Kiflike! Verus dógozik nagyon, de írtam neki egy mailt, hogy most küldje a cuccot Neked. Remélem, olvassa :-))
Vero: nekem indexes van, de én csak annyit csináltam, hogy átirányítottam az indexes leveleimet a cégesre. Nem outlookon keresztül használom. Ebben nem tudok segíteni. :-((
Csokimacs! Ha jol tudom a szovettan azert lehet erdekes, mert esetleg kiderulhet hogy miert veteltel el. Nekem pl annyi jott ki anno, hogy mssed abortion. ERgo nem derult ki, hogy mitol ment el. Ha nalad tovabbi kezelest irtak, lehet hogy megvan az ok es ez ellen akarnak tenni valamit, ami jo dolog am:)
Lányok, van valaki, aki freemailes címmel outlookon keresztül mélezik?? Olvasni tudok, küldeni nem :( Vagy esetleg indexes is jó lenne. Azt még olvasni sem tudom outlookkal :(
Köszi, köszi, köszi! :) Most már egy kicsit kezd kioldódni a görcs a gyomromból! Most már valahogy csak kibírom délutánig. Ha Ti nem vagytok, szerintem bekattantam volna addig!
Szegény Kiflicske, Neked kétszer is volt?
Csokimacs ! Nekem ugyanezt írták mindkétszer ! Sőt egyszer meg egy kenetvétel után is küldték. Akkor se volt baj, csak meg kellett ismételni a kenetvételt, mert kevés volt az anyag. Ne félj, biztos nincs baj.
Andorrka, Kiskifli, egy kicsit megnyugtattatok. Csak az utóbbi időben már megszoktam, hogy ha van valami kis bajra utaló tünet, abból mindig a legeslegnagyobb baj lesz, amire nem is számítok. Hogy lehetnek ennyire elvontak, hogy ilyeneket küldözgetnek az embernek minden magyarázat nélkül? Semmilyen eredményt nem küldtek, csak egy fecnit: "Az Ön szövettani lelete megérkezett, amely alapján további kezelés szükséges. Kérjük, hogy szíveskedjék Osztályunkat mielőbb felkeresni." Nektek is ezt írták? És ezt reggel 7-kor bontottam fel, amikor senkit se lehet elérni, itt görcsöltem magamban. Komolyan mondom, a magyar egészségügy módszerei embertelenek!!!