Keresés

Részletes keresés

Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5027
Nem csak a mostani meccsről van szó.

Korábban már érte inzultus az MTK szurkolókat Debrecenben.

Egyébként is nem a kérdésre válaszoltál: aki itt terel az te vagy. Különben is mire húztad úgy fel magad? Talán megszólalt benned a lelkiismeret és kezd marni?

"Te melyik gyerek vagy? A 14, vagy 15 éves???"

Nem talált.

Sértegetés nélkül nem is tudsz vitatkozni?

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (5024)
BadeJuve Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5026
Én Egervári helyében sürgősen elhagynám a klubbot.Nem tűrném tovább a megaláztatásokat.Persze,hogy nem ő felelős,hanem Várszegi,de ha hülye akkor marad.
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5025

Bicskei mégis maradhat a Vidinél

2003. április 17., csütörtök, 15:02 | Utolsó módosítás: 2003. április 17., csütörtök, 16:42

Hatalmas meglepetést okozott a szombati Videoton-ZTE bajnoki mérkőzés megkezdése előtt, amikor Bicskei Bertalan bejelentette, nyártól nem marad a fehérváriaknál. A Videoton szakvezetője nem indokolta elhatározását, többen viszont tudni vélték, hogy Bicskei nyártól az MTK, az Újpest vagy a Kispest kispadján ül majd, ezért távozik Székesfehérvárról. A szakvezető határozottan cáfolta ezeket az értesüléseket, és még az is lehet, hogy mégis marad a Videotonnál.

"Becsületszavamat adom, hogy sem fővárosi, sem vidéki klubbal nem állapodtam meg" - mondta Bicskei Bertalan. "Ez teljesen alaptalan feltételezés, különben pedig ha így lett volna, akkor inkább csendben maradok a szezon végéig."

A Videoton vezetői és Bicskei Bertalan közös közleményben tisztázták a félreértéseket. Az elöljárók kijelentették, hogy maximálisan elégedettek a tréner munkájával, míg utóbbi elhamarkodottnak ítélte a távozásáról szóló megnyilatkozását. A felek aztán egyöntetűen jelezték, hogy tárgyalni fognak a közös jövőről.

A nagy kibékülést azonban jottányit beárnyékolta, hogy a Videoton vezetői időközben telefonon felhívták Vass Lászlót, a Siófok pályaedzőjét, és puhatolóztak nála, hogy Bicskei esetleges távozása után elvállalná-e a csapat irányítását.

A félreértésekről pedig csak annyit: a fehérvári klubnál állítólag azért alakult ki kisebb feszültség Bicskei és a vezetők között, mert a szakember az egyik edzőmérkőzésen tanúsított magatartása miatt megbüntette a csapat két játékosát, Pompert és Monyét, ám az egyik elöljáró felülbírálta Bicskeit, és elengedte a pénzbüntetést. Nos, ezt az esetet cáfolták közleményükben a Videoton vezetői, Bicskei pedig - mint azt fentebb nyilatkozza - nem a biztos állás tudatában jelentette be távozási szándékát.

Bánki József

Most már biztos nem lesz Berci az edzőnk, de nem is baj.

Maradjon csak Egervári Sándor. Továbbra is állítom, hogy nem ő a felelős a kudarcokért.

HAJRÁ MTK!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5024
:))))

Azzal, hogy mi kiraktuk a zászlókat te meg lettél verve???? Egyáltalán valaki rátok támadt??? Akkor mi a f.szt terelsz itt össze vissza???

Te melyik gyerek vagy? A 14, vagy 15 éves???

Előzmény: Kék skorpió (5022)
sylord Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5023
Nézzétek meg a honlapunkon az mtkhungria.hu által elkövetett "cikk"-re írt választ.
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5022
Látom nem érted, mire gondolok. (Lehet, hogy te sötétebb vagy?)

Amikor utoljára játszottatok kupadöntőt, mintha ért volna egy kis atrocitás titeket a zöldek részéről.

A legközelebbi Loki-Ftc meccsen miért nem vágtatok vissza vagy miért nem mentek a sértő üzenetek?

Megmondom: mert 1 szájhős banda vagytok akik csak a kissebb táborokkal szemben mernek fellépni.

Egy Nuovás haverom mondta ezt 1szer rátok, akkor letorkoltam, hogy nem igaz. Most már látom, hogy igaza volt.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (5020)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5021
"Én sem vagyok zsidó,de szerintem a mai MTK szurkolók többsége sem!!!!!!!!!"

Szerintem sem, de ha van az sem érdekel, a lényeg, hogy az MTK-nak szurkoljon. :-)))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: BadeJuve (5016)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5020
Mit elgondolkodni te sötét gyerek? Minden meccsen kint vannak a transzparenseink.

Előzmény: Kék skorpió (5019)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5019
Ezen nem nevetni kéne, hanem elgondolkodni.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (5017)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5018
Csodálom, hogy ezt ilyen viccesnek fogod fel.
Előzmény: Törölt nick (5017)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5017
"Ha megy hozzátok a Fradi vagy az UTE miért nem raktok ki transzparenseket vagy üzeneteket?"

:)))))

Előzmény: Kék skorpió (5015)
BadeJuve Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5016
Én sem vagyok zsidó,de szerintem a mai MTK szurkolók többsége sem!!!!!!!!!
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5015
Vagy inkább féltette a szavazatait.

Egyébként is mit keménykedtek ellenünk mindig?

Ha megy hozzátok a Fradi vagy az UTE miért nem raktok ki transzparenseket vagy üzeneteket?

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (5012)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5014
Te meg miről beszélsz?
Előzmény: Törölt nick (5012)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5013
Még jó, hogy 1 MTK szurkoló elmondhatja az MTK topikban a véleményét.

Egyébként pedig a hölgynek igaza van.

Magam is ki voltam már téve rasszista megnyilvánulásoknak, csak azért mert az MTK-nak szurkolok, pedig én sem vagyok zsidó.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: BELABACSI (5009)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5012
De aztán bocsánatot kért, mert rájött, hogy megint csak TI hazudtatok!!!

HOPPÁ!

Előzmény: Kék skorpió (5011)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5011
Minket még 1 polgármester sem szídott nyilvánosan, de rátok még a debreceni is megmondta, hogy bunkók vagytok!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (5004)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5010
A vihart azzal keltettem volna, hogy benyomtam egy képet meg egy cikket, amire más hivatkozott?
Az utolsó mondatod viszont nem értem. Mit nehogy máshogy gondoljak?
Előzmény: BELABACSI (5009)
BELABACSI Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5009
Szerintem magad keltetted a vihart.

Ami meg te vagy, az kivétel, méghozzá ritka kivétel.

Nem baj ez, csak nehogy másként gondold.

Előzmény: Dittike82 (5006)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5008
mash!

Emlékezz, amikor VG megvette a klubbotokat, rögtön jött a Fradi-UTE meccs.

Neked hogy tetszett amikor a lilák elkezdték kiabálni, hogy: "Egyszerűen zsidók vagytok!" ?

Láttad másnap a tv2 (egykori csigakettes) felvételét a lelátókról? Érdekes volt látni amint egy fradista ezekre a kiabálásokra sírni kezd.

Képzeld bele magad a mi helyzetünkbe ha tudod, és akkor megérted miért reklamálunk a rasszista megnyilvánulások ellen.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: mash (5001)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5007
Dettó Real.
Előzmény: BadeJuve (5005)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5006
Ne haragudj, de ezt nem hagyhatom szó nélkül. A hozzászólásod első két mondatát semmiképp. Engem SENKI, SOHA, SEHOL, SEMMILYEN INDOKKAL NE ZSIDÓZZON LE! Egyszer már megtették egy fórumon (nem itt), és akkor annyival elintéztem, hogy tartsa meg magának a véleményét. Azért, mert az MTK-nak szurkolok, még NEM VAGYOK ZSIDÓ! És jobb, ha ezt mindenki tudatosítja magában, hogy hiába MTK szurkoló valaki, attól még nem feltétlenül kell zsidónak lennie. És elegem van a rasszista, gyülölettel teli hozzászólásokból!
Előzmény: Törölt nick (5004)
BadeJuve Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5005
Akkor megszününk,de már unom.
Kicsit se gyanús senkinek,hogy az utolsó pillanatokban mindig elbukjuk a bajnokságot.Szépen leadogatjuk a pontokat.Leigazoltuk Szilit,4 játékost adtunk át a Vasasnak és csak úgy ingyen átengedtük a fradinak.Egyébként Sowunmi,Zováth,Kiss is nálunk kötött volna ki,csak Várszegi átirányította a fradihoz.Mi nem vásárolunk senkit,csak ingyen vagy olcsó pénzért,a fradi meg az utánpótlás csapatában játszatja azokat a játékosokat,akik akármelyik csapatba beférnének.Kezdenek olyan taktikát kialakítani,hogy megvesznek minden játékost csak azért,hogy gyengébbek legyenek az ellenfeleik.
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5004
Kiraktunk egy palesztin és egy iraki zászlót. Ellenetek, mert mindenki tudja, hogy kik vagytok, és mit csinál, ill. csinált a népetek. ÉS? ezek NEMZETI zászlók, tehát nem ütközik törvénybe kiakasztásuk. Legközelebb a MAGYAR zászló ellen is lázadni fogtok??? Foglalkozzatok inkább a hat gólotokkal, mert biztosan nehéz lehetett hazacipelni!!! Szánalmas, amit a klubbotok művel és egyszerűen felháborítónak tartom, hogy minden mérkőzés után hisztiznek valamiért! SOHA nem volt horog, és nyilaskeresztes zászló a szektorunkban! Találjatok új indokot.

Amúgy, nálunk legalább van szurkolótábor, lehet, hogy a vezetőiteknek inkább arra kellene figyelnie, hogy 1000 nézőnél több legyen a mérkőzéseiteken.

Üdv.: BIG
Szívtiprók Ultras 1994

Előzmény: Dittike82 (5000)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5003
Az sem jobb. A politikát el kéne különíteni nemcsak a focitól hanem minden sporttól. De ne offoljuk szét a topikot!
Előzmény: BELABACSI (5002)
BELABACSI Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5002
Csak kérdezem:És Izraeli?Az UTE:MTK kupadöntőn, anno nem is egy volt.Magyarul beszélő fiatalok lengették.Közelről láttam.Szóval az mennyivel jobb?
Előzmény: Dittike82 (4980)
mash Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5001
hát pedig nagyon is ugyanaz
de itt ez egy kicsit off

hanyagoljuk a témát

Előzmény: Dittike82 (5000)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 5000
Nem Izraelt ítélem el, hanem a cselekedeteiket. És a kettő nem ugyanaz.
Előzmény: mash (4999)
mash Creative Commons License 2003.04.17 0 0 4999
elítélem a rasszizmust meg az előítéleteket, és a háborút azért, mert valaki más

akkor Izraelt is elitéled???

Előzmény: Dittike82 (4997)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 4998
Attól, hogy kiteszik oda és akkor.
Előzmény: mash (4996)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!