Végre megkapom a kazikat ? :)Hihetetlen!!!
Rád bízom mivel pakolod tele,de a Voyage-ra beindult a fantáziám nagyon.Szval az jó lenne.
Szigeten meg is kapom? Ha igen mailben küldök mobilszámot és akkor megtudunk beszélni egy meetinget is.
ja és Köszi
Csók
még nemtom.... de megném otthon, hogy melyik Kortársak albumom veszett el... és holnapra megaszondom. Mámintha melegtől és munkától leamortizálódott agyamnak eszébejut:)
lovecat & snakepit: mit vegyek a rituális r. után a kazi másik oldalára, és mit szeretnétek a 60 percnyi Kortársak után félórán keresztül hallgatni a 90 perces kazin? (bármi meglepi jó?, vagy legyen csend? vagy valami bármi? (pl van egy kb 90 percnyi Voyage kiadatlan anyagom, koncik, meg magyarnyelvű nóták, meg ilyesmik... - az mehet izelítőül? - vagy az egész inkább különkazira?)
zseti: és te mit szeretnél a Kortársak után a kazira?
(bocs... 1.) ... az offért: csak itt mindannyian megfordultok; 2.) azér a porbléma mer 90-es kazim van pénzem meg most nincs 60-ast venni...)
bat:
szal nemmentünk vissza mer otthonmaradt a fekete snemakartam villódzani ajj.. a cd-t hálásan köszönüm naonteccik a polly maxit ajánld fel eladásra nekem légy kedves, megható.
mini konzerten voltunk tennap óje.
KOLLAAAAAAPS SÜSSSE KOLLAPS! NICHT..VIEL..ZEIT.. BIS ZUM KOLLAPS!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaahhahhhh..
Július 18-án fellép a Süss fel Nap-ban a legismertebb lengyel dark/electro együttes, a Fading Colours. Jegy: 800 Ft
afterparty: goth/dark/new-wave/DM/Ritual music
nyitás 21h, koncert 22h, hajnalig buli!
Albert Camus-tól nem volt semmi sem kötelező olvasmány:)) Bár nekem megvan a Közöny:)) (Könyvtári pszt!:))) Egyébként lrdemes tőle elolvasni a Pestist meg a Bukás-t is. De nem fogom begépelni.... Valmikor 5-6 éve kiadták diákkönyvtárban is, ha jól emléxem, próbáld meg:))
-- Zseti--
opsz, ez Gallupnak szolt... bocsika elkattintottam:)))
Én is erre gondoltam,de rosszul fogalmaztam meg.
Bár még kezdők vagyunk ebben a dologban és nem is ezt a progit használjuk,de ha olyan szuper,akkor írd meg e-mailben,hogy hol lehet letölteni a netről,mert most 2 helyet néztem meg és ott nem volt.
Ha meglátlak a Szigeten, nem be-, legfeljebb ki-. :-€
Vigyázz, mert finom vörösbor helyett hűsítő vörös borogatásban részesülsz, ha ilyen nagycsoportos trükkökkel villogsz! :-D
jesszu, a kazettat tisztitjatok? miért nem digizi be valaki? cooledit pro egy rántással kiszed belőle minden zajt frankon. csak megmutatod neki vmi sugos szélzivataros részen, hogy "na, e, itt a zaj nemkő" és kiszedi.
Persze mindent lehet,de nem tudom megmondani,hogy kiírjuk e a koncertet cd-re,mert diktafon az diktafon.
Ha Snakepitnek siekrül kitisztitani akkor ok,ha nem akkor csak kazi marad.
Mp3-ba is a fentiek miatt nem alakítjuk át egyenlőre.
Csók
gallup: kint 30fok, meleg, a lakasban huvos van, tegnap faztam.. szerintem ez senkit nem erdekel, mert engem se. ha van icqd, megtargyalhatunk hasonloan jelentos dolgokat.
nincs meg vkinek az a Camus konyv ebookba barmilyen nyelven vagy nem akarja vki beszkenelni? gondosan kerültem a kötelezőket, és most bánom. (nem vagyok magyar nyelvü könyvesbolt 1000km-es közelében csak azér)
mibol gondolod (ok nélkül, tehát paranoia lenne, csak nem az, mert te képzeled be magadnak, hogy _engem üldöztetnek, ilyetm meg még nem láttam :), hogy vkinek a vmilyét vmi bassza?!