szerintem hagyd...
a minap kezembe került egy 1998-as MTK könyv, ami szerint a 98-as UTE-MTK kupadöntőn a tucatnyi MTK szurkolón kívül csak és kizárólag "antiszemita rohamosztagosok" vettek részt, mintegy 15 000-en...
A honlapotokon megint van egy cikk a Loki-meccsről, továbbra is állítva az előzőeket. Biztos én vagyok a hülye, de én kurv@ra nem látok ott horogkeresztet - lehet, hogy ehhez valami fóbia kell már, ami nekem nincs.
Inkább a honlap készítői az eredményjelzőt nézzék meg, ami a szurkolók fölött van.... Az azon levő számokról (6-1) lehetne inkább írni...
De ők tudják. Jó az, ha gerjesztik ok nélkül a feszültséget.
Bűnös nemzet vagyunk, tudom.
Persze. A horogkereszt egy ősi kínai jel, a karlendítés meg üdvözlés az ókori Rómából. Azért mindenki tudja, miről van szó, csak ha valaki hülyének tetteti magát, az már törvényes. Egyébként a palesztin zászlón (azt kirakni is faszság, de a faszságot már megszoktam a lelátókon) kívül én sem láttam semmi mást, csak piros-fehér zászlót. És akkor pár szót egy jó sör védelmében:
A Heineken cég története 1863. december 16-án kezdődött, aznap, amikor a 22 éves Gerard Adriaan Heineken megvásárolta a „Hooiberg” (Szénakazal) nevű amszterdami sörgyárat, melynek alapítási éve 1592-re datálódik vissza. Az amszterdami környék 69 gyára közül az évi 2100 hordós kapacitásával a Hooiberg volt a régió legnagyobb sörgyára.
Tehát nem Lenin indíttatása a Heineken. Persze a cseh söröket így sem éri utol.
Igazából nem lep meg ami itt megy. Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy zsidózni jó. Persze, hogy miért, azt csak azok tudják akik ezt teszik. De én nem fogom megkérdezni tőlük. Ilyen a világ. Történnek ennél csúnyább dolgok is nap mint nap, szinte minden pillanatba, függetlenül a rasszizmustól. Egy biztos: honlapunk részéről hatalmas baklövés volt ennek a cikkenek a megjelentetése pont egy ekkora zakó után. Én nagyon fel voltam háborodva, hogy egy ilyen megalázó vereség után az ellenfél szurkolótáborával foglalkoznak. Őszintén: érdekelt ez valakit??? Engem nem. Szarjankók meg mindenhol vannak, minden szurkolótáborban, köztünk is! (azok nem hiszem, hogy ide írkálnak) Voltam már úgy MTK meccsen, hogy rosszul éreztem magam a körülettem lévő kis pöcsök miatt, mert az ő megnyilvánulásaik nem a szurkolásról, nem a fociról szólt. Mi kevesen vagyunk (legalábbis a lelátókon), kevesebb a primitív ember is. Ha többen kijönnének, több lenne a balhés barom is. A fradit is azért utálják annyian, mert annyian vannak, hogy a primitívák száma is nagyon nagy. Százalékosan nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne a szurkolótáborok között és ez nem csak a szurkolókra vonatkozik.
Akkor most mi az a tiltott önkényuralmi jelkép?
Horogkereszt, ötágú vöröscsillag (ami a Heineken üvegen is van). Ezen kivul van még valami?
A honlapunk ominózus képén kelta kereszt van, valóban, ami nem tiltott. Akkor ez is ronda csúsztatás.
Viszont ez a kelta kereszt most nekünk szólt vagy minden meccsen kinn van? És abban sem vagyok biztos, hogy ha a horogkereszt nem lenne tiltott, akkor ne raknák ki egyes csapatok szurkolói az MTK elleni meccseken
Sziasztok!
Hozzá szeretnék szólni a "zászló ügyhöz". Egyszerű a helyzet: Ti azt állítjátok, hogy nyilaskeresztes, ill. horogkeresztes zászlók, ill. sálak voltak a szektorban! Nos ez HAZUGSÁG!!! RÁGALMAZÁS!!! Ami még érdekes, hogy ugyanezek a zászlók vannak kint minden meccsen, és ugyanebben a sálban járunk minden meccsre. Hogy lehet, hogy csak ti "látjátok félre" a zászlókat??? Mi nem követtünk el törvénysértést, a honlapotok szerkesztője viszont ártatlanul rágalmazott meg minket! Ami ha jól tudom nem egészen törvényes... Akkor most ki is a rosszfiú???:)) Ha van bennetek valamiféle önérzet, akkor elintézitek, hogy a cikk lekerüljön a honlapotokról. Így lenne fair.
Ennyi
Én szeretem az MTK-t is és a Lokit is, nem Pesten lakom és nem is Debrecenbe, anno mikor elkezdtem szurkolni ezeknek a csapatoknak akkor a játékuk miatt szurkoltam nekik és ez a mai napig is tart.
Járok MTK meccsekre is és Loki meccsekre is mert ez a két kedvenc csapatom. Ott voltam az MTK meccseken a másodosztályban is, ott voltam a Loki-Fradin mikor a kiesés volt a tét és a fradisták ünnepelték a bajnoki címüket:(
A történelem nem nagyon érdekel abból a szempontból, hogy mi köze az MTK-nak a zsidókhoz, biztos van, de a játékosok és a szurkolók nagy része nem zsidó, mint én sem. És ezt sokan nem látják be!!! Felvetődött, hogy az MTK toborozzon nézőket, akkor azok is zsidók lesznek??
Nem tudom mi köze egy MTK meccsnek Izraelhez meg Palesztínához, szerintem semmi.
De ha már az MTK zsidó, akkor nyilván azért mert zsidó kézben van, akkor a fradi is zsidó, lehet hogy nem volt az, de ha megvették a zsidók akkor onnantól kezdve ők is zsidók. Teszem fel ha egy magyar vállalkozó megveszi az MTK-t akkor mi lessz? Magyar tulajdon lessz, de akkor is fognak az MTK meccseken zsidózni:(
Hagyjad már. 1x lettetek megtalálva összesen, még '96-ban.
Egyszerűen csak felhúzott a cikk amivel mocskoltatok minket. De mindegy, legközelebb több ilyen zászlót teszünk ki, hogy legyen mivel elterelnetek a vereséget!