Azt tudom, hogy nem GH Tour lesz, de a két új számot csak kéne nyomnia, nem??? 97-ben is nyomta a Wrong Numbert, pedig azok a fesztiválok sem a Galore számainak jegyében teltek.
céda:)) Hát a Május gyermekei (mint egyetlen hivatalosan megjelent CD tőlük. Interneten rendeltem...:))
öö... CD-n jobb a Dandelion, és valóban nem a rockzenekarra gondoltam. Hú, de feljavítom az anyagi helyzeted, ha kész leszel:)) Vagy átváltod szigeti sörre? Választható.
akkor Dandelion (gondolom a Kortársak angol nyelvű anyagára gondolsz - és nem uezen a néven futó amerikai rock zkarra...) lesz néked, de az nem a kazira mer oda nem férne fel teljesen... (cédén jobb? v mehet kazira is? és akkor a kazira meg nyomok vmi mást (Voyage, vagy studió albumok 4 oldala közül 1-et, esetleg vmi ultra mosoly fakasztó vitzes zenebonát:-))) )
Upsz. A CD-men kívül semmi:( Pedig a kazik dedikálva is voltak...Jó kis demófelvételek saját terjesztésükben.
Ha kívánhatok, akkor Dandelion-t kérnék (ha megvan néked).
Végre megkapom a kazikat ? :)Hihetetlen!!!
Rád bízom mivel pakolod tele,de a Voyage-ra beindult a fantáziám nagyon.Szval az jó lenne.
Szigeten meg is kapom? Ha igen mailben küldök mobilszámot és akkor megtudunk beszélni egy meetinget is.
ja és Köszi
Csók
még nemtom.... de megném otthon, hogy melyik Kortársak albumom veszett el... és holnapra megaszondom. Mámintha melegtől és munkától leamortizálódott agyamnak eszébejut:)
lovecat & snakepit: mit vegyek a rituális r. után a kazi másik oldalára, és mit szeretnétek a 60 percnyi Kortársak után félórán keresztül hallgatni a 90 perces kazin? (bármi meglepi jó?, vagy legyen csend? vagy valami bármi? (pl van egy kb 90 percnyi Voyage kiadatlan anyagom, koncik, meg magyarnyelvű nóták, meg ilyesmik... - az mehet izelítőül? - vagy az egész inkább különkazira?)
zseti: és te mit szeretnél a Kortársak után a kazira?
(bocs... 1.) ... az offért: csak itt mindannyian megfordultok; 2.) azér a porbléma mer 90-es kazim van pénzem meg most nincs 60-ast venni...)
bat:
szal nemmentünk vissza mer otthonmaradt a fekete snemakartam villódzani ajj.. a cd-t hálásan köszönüm naonteccik a polly maxit ajánld fel eladásra nekem légy kedves, megható.
mini konzerten voltunk tennap óje.
KOLLAAAAAAPS SÜSSSE KOLLAPS! NICHT..VIEL..ZEIT.. BIS ZUM KOLLAPS!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaahhahhhh..