Nos én meg azzal foglalkozom főként, amihez értek. Gépipari Tudományos Egyesület és a MANT szövetségben volt és van. Mert ugye az ürhajókat, mérőeszközöket miegyebeket ... mérnökök készítik. Sőt a csillagászati eszközöket is. A csilagászati mérőeszközöket is. Persze nem parlagi mérnökök.
A pszichilógia és a filozófai az ami a hobbim volt régebben.Most is az egészében, de egy új területének már a szakértőjévé váltam mára.
A kérésed szerint, a humornak szánt hsz. végére kacsintok egyet. ;-) (de az is lehet, hogy a fél szememre nem látok. A két szemből az egyik már csak félnek számít?)
Számomra az a tér amit én irtam. Azzal, hogy egy test gravitációs mezeje a végtelenbe nyúlik evvel nem tudok mit kezdeni. Számomra ez furcsa . Egy test mágneses mezeje sem nyúlik a végtelenbe. Valahol megáll.
Te bizonyára nem voltál katona. :-( Az alakuló tér, ahol a katonák naponta „alakiznak”, a mozgásukkal különböző formákat vesznek fel, az egy sík terület. Ha nincs lebetonozva, akkor előfordul, hogy egyengetésre szorul az alakuló tér.;-)
"Ha csak egy test van, akkor is van tér. Tér az ameddig a test bárminemű energiája hat , vagy elér "
Az nem tér, hanem a testet körülvevő gravitációs mező. Azonban, ha csak egyetlen test létezik, akkor ennek a gravitációs mezeje a végtelenbe nyúlik. Ez alapján megint nem tudsz távolságot definiálni.
Igen de én azt irtam, hogy úgy néz ki. Ha csak egy test van, akkor is van tér . Tér az ameddig a test bárminemű energiája hat , vagy elér . Ez a Tér ,és ennek van távolsága . A test erejének van távolsága . Ameddig elér. Ehez nem szükséges egy másik test.
Amint írtam, már csak ketten vagyunk, akitől megtudhatod.
Akik már nem élnek, azok is leírták, de nem vették komolyan őket.
Aki pedig még él, ő is ugyanígy járt. Senki sem veszi komolyan.
Pedig ő valamennyire szakmabeli. Éppen ezért nem árulhatom még el, mert magyarázatok nélkül ugyanúgy nem venné komolyan senki. Csak részletes magyarázatokkal válik érthetővé, ezért kellenek a könyvek.
Valójában már csak tőlem tudhatod meg az igazságot.
Hacsak közben valaki még rá nem jön. De ehhez olyan ember kellene, aki jól ismeri a relativitáselméletet, de nem dől be neki. Aki átlátja az elméletet, ismeri a szerzőjét, annak életútját, az elmélet keletkezésének körülményeit, a hozzá kapcsolódó kísérleteket, mások véleményét, stb, stb, stb. Mindehhez évtizedek kellenek, de nagyon kevés ember áldoz fel ennyi időt az életéből.
És még ez sem biztos, hogy elég, mert engem is a szerencse vezetett el a megoldáshoz.
Egyszóval valószínűleg csak tőlem tudhatod meg, ha megjelennek a publikációk.
@destrukt, Amennyiben elfogadnád fizikai realitásnak a téridőt, úgy a benne lévő összes létezővel egy közös halmazt, a világmindenséget jelentené. Az anyagiakból készült méterrúddal és órával mérhető tartalmat adhatsz a térnek, és tartamot az időnek.
Úgy néz ki ,hogy ha csak egyetlen test van akkor nincs értelme távolságokról beszélni. Én most neked mégis definiálom a teret . Az egyetlen test térben van. Abban a térben van amelyikben a test bárminemű ereje hat. Ez a Tér távolságot tesz ki illetve mérhető.