Ma ilyen statisztika nézegetős napom van, mivel kint rettentően ramaty idő van. Ma a legtöbb labirintust bejártak listáját nézegettem. Az első három helyezett általában 80 napja regisztrált és közülük az első Mária 54 158 játékot játszott. Ez annyit jelent, hogy naponta átlagban 2 labirintust teljesített. Ez szép teljesítmény, csak gratulálni tudok hozzá. A mi csapatunk eredménye: Chilly 41 nap- 46 játék
gép 41 nap - 46 játék
Eroboka 41 nap - 42 játék Jázminella 40 nap- 31 játék.
Én a napi 2 játékot sokallom, bár az első 10 napban nekem is volt olyan időszakom, hogy egy nap végigszenvedtem 2 labirintust. Nyáron viszont tuti, hogy ilyen nem lesz.
Reggel indulóban van 30 felfedezőm, amit fél óra alatt elköltök (általában- ha nincsenek benne aknák és időzárak) Utána 2 és fél óra töltés ( megint 30 kártya) ez dél körül jár le, ebéd után félóra játék, és ismét 2 és fél óra töltés, ami 5 óra körül teljesül. Ez napi 90 kártya + a hozzá a külön vásároltak, általában elég egy labirintus végigjárásához.
Viszont ennyi jelenlét után egyre jobban kirajzolódnak a közös vonások a honfoglalóval: ott is itt is vannak segítségek, ott is itt vannak újra regisztrálók, bizonyos idő után ott is itt is ismétlődnek a kérdések. Ami viszont eltérő: ebben a játékban minden egyes játék új (Mármint a labirintus), és sokfajta büntetés létezik.
Igazából emlékszem a kérdésekre hogy valaha mit kaptam.
Ebből is tudom javítani az eredményeimet. Korábban- még az első napokban- írtam, hogy itt nem fordulnak elő kérdés ismétlések. Nos, ennyi játék után ki lehet jelenteni tévedtem, mert már itt is volt jó pár néhány ismétlődés. Viszont az elsőre is emlékszem még: Hány országot érint Struve földmérő vonal...
De ehhez az is hozzátartozik hogy a teljesen érdektelen kérdéseket meg sem próbálom megjegyezni. A babám kecskéje milyen kölnit és hány gramm használt az 1700-as években:-)
Szerintem csak nem emlékszel rá. Lehet, hogy régebben történt, de az egész biztos, hogy a te elmentett adatod. volt. Részemről még soha nem találkoztam olyannal, hogy nem az én mentett adatom szerepelt volna a küzdőtéren.
Ma is játszottam veled. Vág az eszed, mint a borotva. Chillyr ugyanez.
A római szám olvasásánál csak az 1800-ig jutottam el, nem értem rá kisilabizálni a végét, te meg mindjárt beütötted, hogy kiegyezés. Ezt nevezem gyorsaságnak! :)
Anikó! Mi Chillyt (Zsu-t) úgysem tudjuk megverni, de ha picit is megközelítjük a jó válaszadásban, már az is egy nagy eredmény tőlünk! Így hát gratulálok neked!