én is drukkolok, ez már tökre hihetetlen, itt valamit nagyon elszámoltak ....mindig jövök , ha látom hogy vki írt, hogy hátha a kiscsajról van valami, de hát úgy látom tényleg extra ráérős fajta a hölgy.
MIndenesetre a mai jó nap születésre, ajánlani tudom, ma van anyukám szülinapja..:-)
ez most nem vicc??? Tényleg még mindig nincs meg gonoszka lánya??? Igaza lesz adrenkának, kijön és mehet felvételizni :)) Gonoszka kitartást és továbbra is drukkolok :))))
Hát ezaz! Mint én Petivel: márc. 26 --> ápr. 9. :((( Drukkolok neki nagyon, hogy ne tartson sokáig, és könnyű szülése legyen. No és legfőképp egészséges Sáribabája! :)))
Délután oxi terhelés Gonoszkánál... emlékeztetőül: március 23-ra volt kiírva. Hm... ha ennyire nem akar kijönni az a kislány, nem lehet vajon, hogy elszámoltak valamit?
már tényleg csk a nagytakaritást nem próbáltam :-))))
ez is egy ötlet volt a tatyóval, reggel még be kell raknom 1 melegitőt meg 2 pólót hogy legyen miben flangálni, ha esetleg átküldenek a rendelőbe vizsgálatra....
egyébként tényleg az lenne az ideális, ha befekvés után érkezne... ráadásul nem sokkal, mert akkor hétvégére itthon is lennénk.
az a helyzet hog yén is már csak arra tudok drukkolni, hgoy áprilist célozta, mert márciusban van az apja szülinapja, és nem akart közel lenni hozzá :-))) hogy őt külön ünnepeljék:-)