Még én sem álltam neki a naptárnak, igy a hónapok, napok stb. nincsenek beültetve. Időm nincs rá, talán a hétvégén, persze csak akkor, ha nem esik a hó...
Fooxy, A kiránduláson beszéltél egy naptársablonról. Azt esetleg el lehetne kérni? Mert én is naptárat csinálnék az ismerősöknek, meg még Bandika volt az ötletgazda....Találtam havi bontást, névnapokkal együtt itt a fórumon, de az sajnos álló, én pedig fekvőnaptárat szeretnék csinálni, és csak nem tudom összeegyeztetni. Sokat segítenél a sablonnal.
December 21-ig (jövő péntek). Aznap fogom leszedni. Ma beszéltem a mai portással és kiírta a többieknek is nagy betűkkel, hogy igenis létezik ez a kiállítás és engedjék be az embereket. Egyébként megkérdeztem, és hétvégén is meg lehet nézni. Köszönöm az érdeklődést! :)
Hmm. Ezek szerint nem tudatosítottam eléggé. Hogy nézett ki a portás? :D A kiállítás egyébként a Rendház folyosóján van, az első emeletre kell fölmenni aztán balra. Elnézést, leadom a drótot nekik mégegyszer.
Talan tud valaki segiteni. Vettem egy tabla pc-t, aztan az a nagy bajom vele, hogy hiaba allitom a felbontast 1024x600 ra, le ok-zom, de ahogy ki kapcsolom, vagy ki forditom a kepernyöt rögtön vissza all nagyobb felbontasra, aztan kezdhetem azzal, hogy megint be allitom. Es ez igy megy folyamat:-((( Most vista ultimate van rajt, elötte xp tablet edition volt, azzal nem volt gondom. Teljes gyalu volt a gepen, talan a monitor drivere nem lehet jo?
Ha van valaki aki vagja az informatikat, es esetleg meg is nezne....
Van a babavilagon egy szavazasi lehetoseg. Szeretnem, ha szavaznatok. Sajnos a szavazasi lehetoseg regisztraciohoz kotott, regisztracionkent 1 szavazatot enged. Kis melo van vele sajnos, de ha idod engedi es megcsinalod koszonom elore is.
A szavazas utan kell egy kis ido mig megjelenik darabszamban is.
Először is köszönöm szépen mégegyszer a gratulációkat! :) Elnézést, hogy tegnap nem reagáltam sem itt, sem telefonon, sem levélben senkinek, teljesen bolondokháza napom volt, hajnali 5-től 23:30-ig csak futottam ide-oda ügyes bajos dolgaimat intézni. A kiállításnak egyébként nagyon jó visszhangja van. :) Van még pár fotó a megnyitóról itt.. Köszönök mégegyszer mindenkinek mindent. :)
Mé raksz be ilyen sza..okat? Nem akarsz nyugodtan aludni? Inkább odaadom ingyé a 28-300-at, csak kimélj meg az ilyenektől... vagy a kisbergics 70-300-át.
Köszönöm szépen! És minenkinek, aki eljött. Külön köszönöm azoknak, akik fotóztak is, és azoknak is, akik írtak a vendégkönyvbe. Aki esetleg ma nem jutott el, az december 21-ig láthatja a képeket (a vendégkönyv még ottvan). :))