Szerintem nem valami izgalmas...én nem szeretem a Pro Bowl-t...valahogy egy kicsit olyan foci aminél látszik a játékosokon hogy csak úgy fél gőzzel játszanak...
Srácok egy gyors körkérdés! Szükségem lenne egy sisakra és aki esetleg eladná, szívesen megvenném tőle. :) Előre is köszi a választ. Jah mellesleg elég nagy lófejem van szóval csak az írjon akinek nem kézilabdára méretezték a sisakot. :D Köszi.
Sziasztok, a III Cellect Arena Bowl mérkőzések megrendelhetők DVD-n!
Minden mérkőzéshez hozzájuthatsz DVD-n. Ehhez nem kell mást tenned, mint megírod nekünk a mérkőzés nevét (2 csapat neve), illetve megadod a neved, címed, telefonszámod és azt, hogy hány db kell.
Minden DVD-n egy mérkőzés van. A DVD ára 1800 Ft / db + postaköltség
A rendeléshez írj a maczko.krisztian [kukac] hunrun.com email címre, vagy hívj minket a 06-20/369-2309-es számon.
Na akkor röviden a Bears-ről.Igaz hogy ebben az évben nem jutottak be a rájátszásba de nnem volt rossza a mai teljesítmény.Most már van egy elég türhatő irányítója a csapatnak orton személyében és ha Rex-től sikerül megszabadulni akkor talán jobb lesz a back up QB. A védelem idén nem volt olyan jó mint én azt vártam de azért egészen elfogatható volt. Igaz hogy már tavaj is de idén meg aztán teljesen azt kell hogy mondjam nem csak Brian a LB hanem Lance és Brian a LB a Bearsbe.A védelem csak a 21. volt idén összesítésben ami nem jó és az főleg azért van mert a passz ellen csak a 30. (32-ből) de futás ellen még mindig az 5. ami nagyon jó úgy is hogy a Vikings ellen 2x játszottak.Mindenképpen kell javítani a passz elleni védekezésen mert így nagyon nehéz lesz.Kell egy jó CB.Jövőre jobb lesz:)))
Időpontok a sportorvosnál: február 24. (kedd) - 14:00 - 10fő február 26. (csüt.) - 14:00 - 10 fő március 3. (kedd) - 14:00 - 8fő
18 év alatt EKG - 500Ft, Vizeletv. - 250Ft
18 év felett EKG - 1000Ft ,Vizeletv. - 500Ft
Aki tudja hogy a bajnokság kezdetére lejár a sportorvosija az péntekre gondolja át hogy mikor tud elmenni a sportorvoshoz. Akinek nem lesz érvényes sportorvosija az se edzéseken se a meccseken nem vehet részt.