Főleg, hogy figyelembe vetted a meccs kimenetelét is. Egyébként én úgy gondolom, az volt az igazán komoly a mi produkciónkban, hogy egy, a 4. perctől elbukott meccsen nyújtottuk azt amit. Nagyon nem mindegy, hogy valaki +20-nál, vagy -20-nál énekel. Ez utóbbi egyáltalán nem is jellemző.
Azért 3 év alatt, mi is öregedtünk. Amikor átvettük az "irányítást" még javában ott volt a fenekünkön a tojáshéj (pedig már akkor is évek óta nyomtuk - bár csak az "elődeink" árnyékában) :)
Ráadásul most már mi is kezdjük magunknak kinevelni az IFI-t! :))) (Van pár tehetséges és lelkes arc - bár egyelőre elég kevesen vannak...)
Azért 3 év alatt, mi is öregedtünk. Amikor átvettük az "irányítást" még javában ott volt a fenekünkön a tojáshéj (pedig már akkor is évek óta nyomtuk - bár csak az "elődeink" árnyékában) :)
Ráadásul most már mi is kezdjük magunknak kinevelni az IFI-t! :))) (Van pár tehetséges és lelkes arc - bár egyelőre elég kevesen vannak...)
Teljesen korrekt, ezzel le is lehet zárni a kérdést. Tényleg jól szurkolt az Atomic Boys, mert ebből a létszámból sokkal többet lehetetlen kihozni. Ez annak is köszönhető (előtte a kocsmában állapítottam meg :) ), hogy többőtök (pl. te meg Gabby) igen nagyot fejlődött az évek alatt egyéni hangerő terén :))
Mivel ritkán látlak/hallak benneteket, így hidd el könnyen észrevehető a fejlődés :))
Egyébként szerintem nagyon fontos pont egy tábor minősége, életkora. Bennem éveken keresztül elismerést váltott ki a körmendi tábor abból a szempontból, hogy elég volt 25-30-an is megjelenniük, mert óriásit szólt ilyen kis létszámmal is a dolog. Érezhető volt hogy a tábor tagjainak nem ez volt az első meccsük, hanem párszáz már ott van a torkukban.
Tökéletesen igazatok van! Mind a képek, mind a videók azt mutatják, hogy nem szurkoltunk le titeket, sőt, ti szurkoltatok le minket! Persze sokat segít, ha a képek mellé hangot, a videók hátterébe meg, egy kosármeccset képzelünk...
Nem akarok senkivel vitatkozni, elismerem, hogy Szolnokon sokkal többen mennek ki meccsre, sokkal többen járnak idegenbe, azt is elismerem, hogy a több ember hangosabb is tud lenni, és Szolnokon hangosabbak is voltak, mindkét alkalommal!
Mi - az első meccset kivéve -, amit tudtunk kihoztunk a kis létszámunkból, és minden meccsen odatettük magunkat. Amit pedig az utolsó meccsen csináltunk, úgy vélem a létszámunkhoz képest nagyon jó volt! Biztosan lehetett volna jobb is, elhiszem, de most ez van, én annak is örülök, hogy ennyit meg tudtunk valósítani!
A tegnapi meccsen pedig továbbra is tartom, hogy jobbak voltunk! Nem a meccs előtt, nem a meccs végén, hanem közben!
Az én szemszögemből az A.B: Az elején mi csöndben voltunk, néha elkezdtünk egy-egy szurekot, de igazából csak a bemutatáskor kezdtünk el normálisan szurkolni. Amíg tartott a mérkőzés, addig végig nyomtuk, és amennyire én a dob mellett meg tudtam ítélni hangosak voltunk. Amikor vége lett a találkozónak, akkor megünnepeltük a csapatot, de ekkor már sokkal halkabban, pacsizás, később visszahívás, stb.
Én és pár semleges szemszögből, az Olaj: Már a csarnokba bejövetel közben is szurkoltatok, és a meccs kezdetéig is többször zendítettetek rá, egy-egy nótára. Aztán a bemutatástól nálatok is folyamatosabb lett a szurkolás. Innentől külső - semleges -, forrásból tudom mondani, mert ezt már ha akartam sem hallhattam a dob miatt, ami a kezemben volt: Ahogy nőtt a különbség a két csapat közt, úgy lettetek egyre halkabbak, és egyre több lett a csend is. Félidő után újra szurkoltatok, de az igazi akkor lett, amikor a végén (és ezt már saját füllel is hallottam, lévén letettem a dobot), a saját csapatotokat ünnepeltétek, és gratuláltatok nekik! Ezért gratula, mert elismerem, hogy -36 pont után ez elismerendő!
Ennyit akartam, és részemről többet nem szólok a témához! Így is sokkal több szót fecséreltünk rá, mint kellett volna!
#1225-öt eléggé szelektíven olvastad... így kezdődött: "Elismerem a különbséget. Viszont a mértékét felesleges "ferdíteni"."
Arról nem is beszélve, hogy meccs közben változott a hangerő elég rendesen :))) (ez azt jelenti, hogy a létszámotok legtöbb esetben nem volt arányban az általatok hallatott hangerővel)
No, Bird33 örömére részemről ez volt az utolsó (egyelőre? :) )!
Nem emlékszem semmi rosszra, csak állt mellettem 3 ilyen ruhába bújt emberke.
Válogatott mezt egyszerű szerezni, csak le kell tépni egy delikvensről. Nekem Szombathelyen sikerült, szó szerint (nayoo, egy francia fakezű segített:)))