Írásos szerződés: 10 emberből 9 nem kéri. Tehát, csak ha ragaszkodsz hozzá. Nem tűnik fel a hiánya, csak akkor ha valami gond van. De sok sikert hozzá. Legalább túl leszel a felújításon. Lányod már úgyis túl van az "összefirkálom a falakat is" korszakán.
nem csak az ajtót csinálják, festik az egész házat is!! de amugy tényleg rendesek... na de én még nem nagyon láttam mostanában olyat, hogy igazi írásos szerződés legyen....
Tudom, hogy még nem általános jelenség a tisztességes mesterember, de azért már lehet találni belőlük. Igaz már a mester kiválasztásánál kell ilyenekre figyelni. Sokszor drágábbak, de ha van írásos szerződés akkor felelősségre vonható. Szavatosság, garancia stb. Fel a fejjel, még jó, hogy "csak" az ajtót csinálják.
Anyukám és a testvérei holnap indulnak a Costa Brava-ra. S felmerült az áram-konnektor kérdés náluk is. Emlékeim szerint nem volt semmi probléma, azonos a szabvány mint nálunk, de ők aggódnak mert Ausztráliában volt ilyen gondjuk. Légyszi erősítsetek meg, hogy nem lehet ilyen gond!
Csak határozottan a mesterkkel!!!! Ne engedj! Ragaszkodj a vállalkozói szerződésben foglaltakhoz. Remélem készült!!! Addig ne fizesd ki a teljes árat amíg olyan nem lesz amilyennek Te akarod. Gondolom, nagyon utálod az ilyen helyzeteket, de muszály, mert évekig kell nézned, használnod az ajtót. S neked, nem a mestereknek. Vigyázz az érdekeidre. Kitartás....
ne röhögj, lécci. majd én is ezt mondom... mert most ugy néz ki, hogy nem megoldják, hanem megmagyarázzák... 3-4 pasi próbálja nekem megmagyarázni, hogy miért nem lehet egyenes...hogy ha ez meg ez itt derékszög, akkor csak igy meg igy lehet, mert igy meg igy nem nyilik az ajtó. Aztán meguntam, és megmondtam nekik, hogy baromira nem érdekelnek a derékszögeik, itt van egy ajtó, rakják be, nyiljon is, és ne érezzem magam folyton egy hullámzó hajóban... ezt szeretném...azóta fogják a fejüket.... :) könnyítésül: felőlem lehet ferde is, csak ne lássam... :)) kiakadtak... :)) eddig ennyi...
legalább túl leszel rajta. Olvastam egy mondást, ami nagyon tetszik: igazán nem az tud takarékoskodni, aki kevesebbet költ, hanem aki többet keres. Úgyhogy ne sajnáld az ajtó árát, szükség van arra is. Gondolj a következő utazásra mindjárt könnyebben mennek a napok
Rég nevettem ekkorát. Az emberi hülyeség határtalan. Ha nem tanmese, - és miért lenne az - akkor szomorú ez a vidám történet.
Egyébként a jegyek megvannak, bőrönd a szoba sarkában kinyitva, s szép lassan elkezdem bepakolni ami eszembe jut. Az index kódot sem hagyom itthon, hátha sikerül ellátogatni ide.
szokásos éves oszt tali szept első hétvégéjén. a víz nagyon algás és tényleg nagyon büdös is volt fürdésre alkalmatlan!horgász verseny azért volt!
Főnökúrasszonykahuszonkilenc persze hogy nem arra gondoltam ,hogy a mi arakunkat vizezed!! pontosan arra gondoltam hogy a "csurgás" közben lenyelt vizet higitod arakkal. szemmel láthatóan jóizüt kortyoltál. ja és rossz voltál hogy mindig térdepelned köllötött a hajóban?
ásd el magadat kérem szigorú alkohol elvonással büntetni! igyon málna szőrt!
Brrrr!
ezt a hólés történetet elmondom , csak azért mert nem tudom magamban tartani ,meg azért mert megint kikaptak ,meg azért ,hogy a legendés időkben sem volt prof mindenki, meg azért mert csak
Esti mese:
volt egyszer egy csapat kik nagyon fiatalok voltak meg nagyon hülyék, meg volt egy kapus ki(k) tudvalevőleg egy más fajta népség (
meg haragudtak is rá mert minden labdát kiütött oszt lehetet a hóban mászni utánna!!!)
hát egyszer télvíz idején mikor zakopáne környékén mulatták az időt meg a helyi lányokat valamelyik esze Tamás kitalálta, hogy a szépség ipar baromi pénzeket fizet a 2000 méter környékén szedett garantáltan szűz hóból eredő vizért ( nem patak meghasonló mert a laborban azt kimutatják) és két napig ment a suskus meg a telefonok meg a caola száma járt körbe körbe stb stb és közben gyültek az ásvány vizes palvkok a szobában.... és gyültek, és gyültek...
élénk életvitelt folytató kapusunk(kb 18 órát aludt naponta) kis rásegitéssel felfigyelt a felhalmozott hatalmas mennyiségü szűzhólére (csapvíz).
Másnap reggel elindult hegyet mászni két 5literes balonnal jó késő délután volt mire visszaért( azért, hogy tudjátok ,hogy nem voltak gonoszok már erősen agodtak és szóba került a hegyi mentők felkeresése is)...
és eljött az utolsó nap... othonról jöttek a jobbnál jobb hirek 10 literér majd egy havi fizetést csereértékről!!
aztán jött a rémhir... csak 10 liter / fő vihető át a határon
a felhalmozott uveg mennyiség zlotyivá majd sörré alakult
az első faluból még egy utolsó telefon Mo-ra hogy a Caolának van -e pénze majd 300 liter hólé átvételére vagy keressünk más vevőt !!! biztositottak, hogy korlátlan mennyiséget átvesznek labor vizsgálat után rögtön fizetnek DE . csak a ZÖLD FLAKKONBAN tárolt és szállított vizért!!!! az utolsó üvegek is visszaváltásra kerültek mert csak a kapus úrnak volt egyedül zöld palackja. (volt nagy sirás rivás meg könyörgés egy literért haveri alapon) DE ő nem adott senkinek mert aki hujje az haljon meg meg különben is annyi esze mindenkinek lehetne, hogy a fehér üvegben a napfény micsoda káros folyamatokat indit be stb stb...
igy hát atörténet itt nem ért véget a határ előtt az az utólsó pisilésnél valami egyen ruha félétől megérdeklődték ,hányóra, hány kilométer, hogy van a kedves mamája és a gyerekek??..? szóval ápoltuk a polák vengri dvá prátángi -t
a titkos információ az volt ,hogy a határon csak GYALOG lehet étvinni a vizet hogy a lengyel testvéreink védjé nemzeti értéküket a szűzhólét....
na hogy rövidre fogjam határ előtt kb km-re barátunk ki a buszból és a két öt literes palackkal elindult a boldog meggazdagodás utján... mivel a határon bőven volt időnk a határörök is jól fel voltak készitve a fogadására és mivel 10,5 literre becsülték vagy ötszáz méterre lévő patakba szigorú ellenörzés mellett beöntették.
hát mit mondjak azokban az átkos időkben ilyen vidám határörök ritkaság számba mentek.
aztán beütött a krahhhhh és sok sok sört fizettünk engesztelésül
de ez sem akadályozott meg senkit abban ,hogy Sat figyelj! milyen jó üzlet törökországban a szalonna szinte arany áron veszik!!!!
ki tudja barátunk mért hozott magával a kézi csomagjában vagy öt kilónyit!!!
igazat megvallva , hogy krétáról a krétát a szabók aranyáron veszik már nem hitte el
Úgy látom neked is megvan az átszámítós dilid. Te utazásban számolsz. Én hajlamos vagyok a forintban megadott árat átszámolni euróra, hogy el tudjam dönteni, megéri-e. Időként röhögök magamon e miatt.
Na megállj csak!! jössz Te még az én utcámba... :))) (ugy tudom legalábbis)
egy baromi nagy rés miatt kell cserélni már, amit ugyan én próbáltam elmismásolni, engem annyira nem zavarna... próbáltam érvelni is, hogy pl. melyek azok az országok, ahova elutazhatnánk, és ahonnan egyáltalán nem látszik, hogy befuuuu a szél... :)) de az Uram mostmár hajthatatlan... igy már hiába is mondogatom, hogy melyik repjegy ára jött volna ki az ajtóéból... :(( de lehet, hogy még a szomszédok is elköltöznek, olyan zajos lesz... akkor lesz egy egész sor házunk...jöttök? :)))
az ablakokat még sikerült elhalasztani... mert azok árából simán Peruba is eljutnánk...szóval az még a jövő... :)) Tavaly előtt is igy volt. Kijött egy ember, megmondta mennyi lenne a csere, aztán elmentünk Szíriába... :))
Tavaly az egyik barátnőm novemberben csináltatta meg az ablakcserét. Szerencséjük volt, abban a közel két hétben nem esett, nem fújt, s nem volt különösebben hideg sem. Hasoló mázlit hozzá neked is. Nálunk az irodában addig fogják megejteni az ablakozást, míg mi nyaralunk. Így legalább kimaradok a felfordulásból.