Keanu zenekara a Dogstar pocsék, mi több borzalmas. nem is értem, hogy tudják magukat eladni, megtanulhattak volna rendesen zenélni, ha már..., na meg az a nyálas rock and roll, amit játszanak. brrrr:)))
ezek az ázsiai sztárok legalább tudnak muzsikálni, kreatívak, hangjuk is van, érzelmek meg az egekig... (és mégsem nyálasak).
Hú de nagyon elfajult ez a topic!! Szegény Keanu már senki nem törődik vele!!
Na ha még tetszene valakinek akkor gyertek fel az oldalamra tudom gagyi de van egy két friss hír Keanuról!
Na, most azonnal írok Wagner úrnak egy köszönő mailt, miután saját két szemecskémmel (Jumurdzsák nem mohó!) is meggyőződtem róla, hogy a Kultúrában vagyunk!!!:)))
a trailerek-hez nem kell más, csakhogy a megfelelő lejátszó rajta legyen a gépeden (Windows Media Player, RealPlayer, Qiuck Time, stb.) többnyire Quick Time-t szoktak használni a mozi-trailerekhez. érdemes ezt a hármat rátelepíteni a gépre. Real-és Media Player-en meg zenét is lehet hallgatni.
ha ezek rajta vannak és mégse műxik, akkor a gépen az internet beállítások nem jók, pl. az Explorer-nél, vagy Netscape-nél, attól függ, melyiken internetezel. érdemes ezt is megnézetni, pl. a cook-ik működését, stb.
Ando fanpage, ahol két számot énekel (csak az enter-re kattintani és jön a zene): Masanobu Ando music
SZUPER!!! nagyon teszik a kölök!!
itt egy másik fincsi oldal róla (ha még nem fedezted fel): Ando
most a napokban a Tabu-t én is nagyon rossz kép-és hangminőségben láttam újra, szar a mozi, ahol ment. a vacak minőség sokat levont az értékéből és élvezhetőségéből. többet nem megyek oda, csak az a baj, hogy sokszor olyan filmeket vetítenek, amit már sehol.
ázsia kontra hollywood: én is mindig ezt mondom (de sokak szerint elfogult vagyok), hogy az ázsiai filmsztárok sok szempontból jobbak, mint a hálivúdiak. Hollywood nekem dögunalom, tisztelet a néhány kivételnek.
ja, meg az ázsiaik szebbek.
pl. Brad Pitt-től elalszom, Tom Cruise-tól egyenesen rosszul vagyok, talán Jude Law egy jó pasi, csak le ne vetkőzzön:))
Az összes ázsiai jöhet... :-))))))))))
Nem hallottam énekelni. Az én gépem nem hallatja a hangját, ahhoz hogy a tréleket meg tudjam nézni konzíliumot kellett összehívni.
Remélem adni fogják.
Mint már többször utaltam rá, itt vidéken sajnos nagyon ritkán láthatunk más filmeket a kasszasikereken kívül. A plázán kívül 1 mozi van, amiben tegnap voltam. Egy katasztrófa. A kópia erősen csíkos volt, tekercsváltásnál mondatok maradtak félbe, pedig a Holnaputánt néztem, ami nem egy régi film (kár volt a pénzért). Filmklubok is alig vannak, azokban is a halívúd megy, csak régebbiek. Most terveznek nyitni (újra megnyitni inkább) az egyik régi mozit, ígérnek tematikus filmklubokat, mindenfélét. Kíváncsi leszek mi lesz belőle.
Látom te is rákerestél.... :-))))))))
Egyszerűen fantasztikusak ezek a pasik. Ami még tetszik, hogy fantasztikusan lazák tudnak lenni.
A halivúdí sztárok elbújhatnak. Tisztelet a ritka kivételnek.
magyar feliratos Gohatto trailer itt (Real Player kell hozzá): TABU
Gohatto 1999-ben készült, Cannes-ban 2000-ben mutatták be, nálunk a mozik már ebben az évben játszották.
lesz még az mtv-n is egyszer, fejemet rá, ebbe a Tabu sorotatban biztos. persze moziban kell ezt is látni, mert gyönyörűek a képek, jelmezek, díszletek, zene, és az eredeti hang miatt is, bár a felirattal nem voltam megelégedve, a szinkron jobb. jó lenne, ha DVD-n kijönne.
szintén egy jóképű japán színész, drámai szerepekben is kiváló: Atzuro Watabe
egy másik szépséges japán fiúka, a Battle Royale és Kids return, valamint Sabu filmek sztárja + popsztár: Masanobu Ando (Toyotásban ő a romantikus):
épp most hallgatom a zenéit, egész jó, hangja is van.
végülis kár volt emailt küldeni, mert ide is betettem a trailereket, kivéve a magyar feliratosat, mert azt a port.hu-ról szedtem le. levélben nehezen mennek el filmfájlok, sok helyet foglal.
de most melyik baromi jóóóóó, a Gohatto, vagy a Toyotás???