Keresés

Részletes keresés

SpinyNorman Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1492

Azt hiszem, jól összefoglaltátok, miért tagjai még Stinsonék a GN'R-nak: sok pénz, ismertség, és legalább ötvenen elmennek megnézni a szólóturnéikat. Idővel persze rendre megunják és lépnek. Mondjuk a maradásuk mellett szólhat, hogy lehet, tényleg szeretnék hallani a CD-t, emellett - ha valaha is kijön - bizonyára több pénzt kapnak, mint album nélkül. De lehet, Axl ennek elejét vette azzal, hogy a munka nélkül zajló években is horribilis fizut ad nekik, így befogja a szájukat a turné és a megjelenés kapcsán.

Nyilatkozniuk meg nem nagyon lehet az új albumról. Tommy Stinson mondta egyszer, hogy elég lesz a GN'R-t érintő kérdés, mert nem akar bajba kerülni. Ez az igazi kínai demokrácia. Egyébként az a Bumblefoot névre hallgató csóka (aki állítólag két hónapon át félig-meddig tag volt az idén) azt mondta, hogy nem volt szabad Slashék vagy a Velvet Revolver nevét kiejteni a stúdióban...

Rokko_ Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1491

Ja, de nem véletlen, hogy egy-két év után (ki meddig bírja), csak lelépnek.

Egy zenésznek nem túl jó önkifejezési forma, ha x éven keresztül semmit nem csinál - nem jelenik meg lemez, amin játszik, nem koncertezik...

Előzmény: deliriousnomad (1489)
Rokakoma Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1490
és elmondhatják, hogy a NAGY GUNS N' FUCKIN ROSES tagjai!
Előzmény: deliriousnomad (1489)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1489
Szerintem annyira nem unják. Nyilván nem 2 fillért kapnak havonta, amiért cserébe gyakorlatilag lószart sem kell csinálniuk. Álommunkahely. :)))
Előzmény: Hogan (1488)
Hogan Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1488

Sajnos én is így érzek. Csak azt nem értem, hogy azok a zenészek, akik körülveszik Akvelt, nem unják ezt?

"You'll see it, but I don't know if soon is the word...."

Gondolom Te is emlékszel, már több mint 2 éve. Tilos a többieknek nyilatkozni?

Előzmény: SpinyNorman (1487)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1487
Szerintem az idén semmi nem fog történni. Talán jövőre. Talán 2006-ban. Talán 2010-ben.
Előzmény: Hogan (1486)
Hogan Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1486

Ha jól emlékszem Axl Angliában még olyan 18 dalt tartalmazó lemezt emlegetett. Mondanak mindent, ami eszükbe jut. A VH1 Behind the music-jában azt mondták a végén, hogy a lemez "scheduled for november", de ezt hivatalból (kíváncsi lennék kis az a hivatal) rögtön megcáfolták, majd nemrég Dizzy nyilatkozta, hogy hát eredetileg novemberre volt tervezve a dolog. Úgy látszik Dizzy tényleg szédült egy kicsit.....:))

Most azt olvastam valahol, hogy talán egy videóklip is várható is decemberben.

Kíváncsian várom........

SpinyNorman Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1485

:)

De Alex, meg vagyok lepve. Te nem szoktál keserű lenni, nekem úgy tűnt, te vagy a leginkább bizakodó, hogy a közeljövőben/valaha kijön a lemez.

A nagy Mysteron-melléfogásról valahogy lemaradtam, bár az is biztos, hogy amiket ő insider infóként felrak, gyakran teljesen ugyanazt kapják meg a Gipsz Jakabok is, ha írnak a menedzsmentnek.

Előzmény: Alexrose72 (1483)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1484
Amúgy Mysteron is magára vehetné Axl Bon jovinak küldött híres mondatát , mert nem bocsátom meg neki, hogy ugyanaznap amikor lemondták a lisszaboni bulit, ő még valami európai turnéról pletykált. Előbb hiszek a CIA-nek, mint neki.
Előzmény: SpinyNorman (1482)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1483

A bejelentés tartalma lehet:

- további dollármilliól elköltése a fantom lemezre

- A Vaderfejű helyetti gitáros is kiszállt, mielőtt beszállt volna.

- Turnétervek 2006-ra, hogy  legyen mit lemondani 2005-ben.

- Megváltoztatják a lemezcimet "Kettősállampolgárságot minden kinaínak" -ra.

- Sajtótájékoztató a Sanctuary/Geffen/Interscope - nál , ahol a fejesek egy táblát tartanak fel: Where's Axl ??

- Bejelentik a masterszalagot ellopását és egyből beperlik a Velvet Revolver-t.

Valami meglepő történést, ami eddig még nem volt, esetleg kifelejtettem?

Előzmény: SpinyNorman (1482)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1482
Dizzy februárt mondott, de az ő szava nem sokat ér. Ő egy alkalmazott. A főnök úr továbbra is néma, bár egy számítógépes játékban (GTA) ő az egyik rádiós dj hangja. Meglepő, hogy ilyet vállalt. Ugyanakkor az egyik külföldi fórumon egy tag, aki rendre belsős infókat tud adni (tényleg), azt állította, hogy esetleg novembeben lehet valamilyen bejelentés. Én is mondhattam volna ezt, de meglátjuk, mi lesz. Még két hét van hátra.
Előzmény: Mad Scientist (1481)
Mad Scientist Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1481

És vajon mikor...?

Én lemaradtam nyár végén a 2004. novembernél (mint igéret).

Van már új (kamu) időpont?

Előzmény: SpinyNorman (1480)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1480
Állítólag csak az a 3 dal lesz rajta a lemezen, ami neked tetszett. Tommy Stinson szerint összesen 10-11 dal lesz az albumon...
Előzmény: Hogan (1479)
Hogan Creative Commons License 2004.11.15 0 0 1479

Meghallgatva azt a néhány új dalt, a Rhiad és a Silk worms valami ritka szar. Ez GN'R? Szar hangzása van, össze-vissza az egész, nagyon gyér. A Madagascar, a Chinese Democracy és a The blues mellett elbújhatnak. Remélem a lemez az utóbbi vonalat követi majd.

A 2002-es koncerteken a régi dalokban Axl nagyon gyengén énekel. Alig kap levegőt, elmegy hangja, elég lelombozó. Ugyanolyan szar, mint a WMA-n. Most már biztos vagyok benne, hogy ott sem a technikával volt a baj.....:((((((

fáklyamadár Creative Commons License 2004.11.09 0 0 1478
Mióta meghallgattam a Velvet Revolver albumot már nem is hiányzik a Guns. :) Persze azért továbbra is szeretem.
Masek Creative Commons License 2004.11.08 0 0 1477

Lehet h kicsit későn szólok, de ma este GNR tibute zenekar koncert a BME Kuspér u.-i kolijában. (Vásárhelyi Pál Koli)

White Fül a rendezvény neve, kb 10kor fognak kezdeni, lesz előttük még valaki.

INGYENES!

sör 240 :)

SpinyNorman Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1476

Axlnek korábban más hangja volt, ma sokkal magasabb és tisztábbnak is mondható, de kevesebb benne az erő, és mély hangot nem tud jól kiénekelni - mondhatnám a hangja közelebb van a '85-'87-es hangjához, mint a '89-'94-eshez. Ez egyfelől nem baj, mert legalább nem volt egyszer sem "varjúkárogás", másfelől én leginkább az Ain't it Fun?, Sympathy-típusú Axlt szerettem, vagyis a kissé érdes hangot. Az szerintem fix, hogy a koncerteken bütykölnek a hangján, de az is fix, hogy ha a CD egyszer végre kijön, Axl énekteljesítménye azon verni fogja a korábbi albumok produktumát. Axl állítólag járt énektanárhoz az elmúlt években, valószínűleg ennek is köszönhető, hogy más a hangja - én továbbra is tartom, hogy már nem torokból énekel, mint korábban, hanem inkább gyomorból, vagyis technikailag sokat fejlődött.

(Az új számoktól viszont zeneileg egyáltalán nem vagyok feldobva.)

Előzmény: dogofthetemple (1475)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1475
Olvasgattam itt, hogy vitatkoztok , hogy Axl hangja milyen lett. Szerintem koncerten sosem volt ennél sokkal jobb, talán egy hangyányivalm, asszem Slash nyilatkozta a Mick Wall könyvben , hogy sosem hallotta Axlt gyakorolni, szerintem most sem viszi túlzásba, régebben meg hetente azért koncertjük volt, szóval jobban hozzá volt szokva az erőltetéshez.
Viszont ezek az új számok szerintem jók. Ezzel az énekkel is, de stúdióverzióban sütni fognak nagyon, ha tökéletesen felénekli.és valszeg fel is fogja.

Nekem abszolút nem hiányzik a régi Guns. Inkább Axl hangja, meg a dalszerzői zsenije, egyénisége. Ha ő is elkezd nyomulni, én simán vevő leszek mindkét (Velvet revolver) dologra. Kurva jó intertextusok vannak a beduinos számban (is).
SpinyNorman Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1474
Na, mindenki menjen a newera.uw.hu-ra és töltse le Slash és Zakk Wylde előadásában a Voodoo Chile-t! 8 perc tökély.  
SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.18 0 0 1471

Itt a RIR3 zip-ben, de előtte regisztrálni kell, sőt, esetleg gyorsan feldobni 10 hozzászólást, vagy amennyit megkívánnak. A koncerten játszották a Silkwormst is.

http://www.rockview.net/yabbse/index.php?PHPSESSID=c8f6dd05cbda854527a5247f3d171590&topic=5860.0

deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.18 0 0 1470
Na pótoltam a mulasztást... A véleményem pedig tényleg egybecseng azzal, amit a régi nóták újkori koncertfelvételeiről mondtam, és tényleg nem azért, hogy ne mondjak ellent önmagamnak. Zeneileg ugyanis tetszenek ezek az új nóták, GN'R-esebbek, mint gondoltam volna az Oh My God alapján, a zenészek játéka is oké -már amennyire a szar felvételből ki lehet venni-, azt azonban egyszerűen nem hiszem el, hogy akik itt véditek, nem halljátok, hogy mennyire fülbántóan hamisan vernyákol egy csomó helyen Axl. Néhol már-már kínos... Bár az igaz, hogy még mindig sehol sincs ahhoz a 2002-es koncertfelvételhez képest, amibe nekem volt szerencsém belehallgatni...

Mindenesetre a stúdióverziók egész biztosan nagyon fognak sütni. A Madagascar nyilván azóta is rengeteget változott, a végső változata méltó folytatása lehet majd az UYI lemezek epikusabb témáinak, ha olyan lesz, amilyennek ez alapján a nyers koncertváltozat alapján elképzelem... Egyértelműen ezt találom a legígéretesebbnek, de a Chinese Democracy is üt. Zeneileg a The Blues is nagyon tetszene, csak itt meg Axl éneklése hagy maga után nagyon komoly kívánnivalót. A Riyadh And The Beduins jön be a legkevésbé talán, de az sem rossz.
Előzmény: SpinyNorman (1469)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.18 0 0 1469

Itt van pár ritkaság, köztük az új számok is a Silkworms kivételével.

http://www.tar.hu/gnr80/letoltes/mp3_2.htm

Hogan Creative Commons License 2004.09.17 0 0 1468
Jaja, én voltam. :)))) Nem egy nagy durranás az a dal.
Előzmény: SpinyNorman (1467)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.09.17 0 0 1467
A newerán valaki próbálkozott és kapott is linket a Riyadhoz.
Előzmény: Hogan (1465)
VINCI Creative Commons License 2004.09.17 0 0 1466
a rohadt életbe nézem amiket itt összehoztok témákat kész vagyok
a Guns N' Roses...
szerintem,szerény véleményem szerint ,valószínüleg;sőt biztos.:
SOHA nem lesz az az együttes,amit valaha megszerettünk,és soha nem fog ezek szerint megújulni úgy mint az AEROSMITH!!!!-----bár ne lenne igazam hiszen az első számú kedvenc bandám a GN'R és mindig az is marad!!!!
egyszerűen elképesztő......
azér jó tudni hogy sokan szeretik őket.
és valószínű sokan olvastátok Mick Wall könyvét...
ez a banda rock N' roll történelmet írt!
ennyi!
emlékszek,13-14 éves voltam(most vagyok 25),elmentem vásárolni "mihály dzsekszon"lemezt.csak hogy éppen nem volt,tovább nézegettem,egészen véletlenül megvettem a GN'R UYI 2-t kazettán,ami kurva drága volt.---egy haveromnál hallottam a mihály dzsekszont ezért akartam megvenni.A GN'R 950 FT-ba került,foggalmam sem volt.
Egyszerre nem ütött meg csak később.
Azóta....
ÁÁÁ bassza meg,utálom a rádiót,mégis néha olyan helyen vagyok,amikor beteszik a paradise city-t....
egész egyszerűen rohadt jó hallani ezeket a témákat(paradise city,sweet child...)a gennyes rádióbol is...
meg a többit
lassan 20 éves lesz az az appetite
és még mindig nyomják.............
Hogan Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1465

Sikerült vkinek találnia egy helyet ahonnan le lehet tölteni a Silk Worms és a Riyadh c. dalokat?

deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1464
Jó, végülis pár töltelékben kiegyezhetünk... A Loving The Alien például valahogy elkerült.
Előzmény: Mike McCready (1463)
Mike McCready Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1463
En is ebben remenykedem...Nekem a mostani ugy nez ki, hogy 4 nagyon nagy nota, ketto fasza, es a tobbi toltelek...
Előzmény: deliriousnomad (1462)
deliriousnomad Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1462
Az egész lemez jó lett, én kifejezetten sokat hallgatom. Sőt, inkább azt mondom, rendkívül ígéretes a dolog. Ez még amolyan összerázódásos dolog 4 eszméletlen nagy nótával és 9 szimplán jóval, a következő viszont irgalmatlanul gyalul majd, elejétől a végéig. Ebben egészen biztos vagyok.
Előzmény: Hogan (1461)
Hogan Creative Commons License 2004.09.16 0 0 1461

" Én úgy gondolom, hogy ha Weiland életben marad..."- ez a kulcsmondat. Kissé súlyos a srác. Az új klipben , a Fall to pieces-ben is erről van szó. A dal viszont nagyon fasza, tetszik.

Előzmény: deliriousnomad (1457)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!