Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.03 0 0 3948
Hova szeretnel menni?
A TAP most sokfele csomagot inditott a vetelytarsak es az uzemanyagarak emelkedese miatt, van nekik most discount, basic, plus, executive csomagjuk... :-)

TAP honlapja
Előzmény: Törölt nick (3947)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.03 0 0 3947
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nem fapados, mert az egyik verzió, amit néztem az a TAP, tehát a portugálok saját légitársasága, a másik, mondjuk az bécsi átszállás Austrian Airlines, de ez csak az Isram Hungary-nél van. A másik akár Neck, akár egyénileg. Bár nagyon gondolkodom azon, hogy egyénileg szervezzem meg, mert most számolgattam és úgy néz ki, hogy egyinleg olcsóbban kijönne.
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.02 0 0 3946
A csomag attol fugg milyen tarsasaggal jossz. Ha fapados (akkor 2 jegyed is van) akkor ki kell szallni, felvenni a csomagot es ujra becsekkolni csomagostul. Ha nem fapados (es 1 jegyed van transfer-rel) akkor semmi gond.
Amugy 2 terminal van, az egyik a nemzetkozi a masik pedig a "helyi jaratokra" van. De atvisznek busszal rogton, es majd a legikisasszonyok torodnek veled ha rakerdezel, vagy lehet hogy anelkul is. :-)
Előzmény: Törölt nick (3943)
quilla Creative Commons License 2008.07.02 0 0 3945

Hat a csomag atcsekkolasa vagy sem az nem a reptertol fugg hanem a legitarsasagtol amivel utaztok. Ha ugyanaz a ceg mindket repulo ut akkor szoktak egyenest kuldeni jellemzoen, de ha masik ceg az atszallas utani repulo akkor jo esellyel at kell csekkolni.

Hat en a Liszaboni repteren belul meg nem voltam csak kivulrol lattam, de egyaltalan nem tunt egy utvesztonek es monstrumnak, hogy ott el lehessen tevedni. (de nem vagyok autentikus hirforras ebbol a szempontbol, csak a Portoi repterrol tutik az infoim)

Előzmény: Törölt nick (3943)
papa_maci Creative Commons License 2008.07.02 0 0 3944
Köszönjük szépen! Lesz nemsokára! :))
Előzmény: Törölt nick (3942)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.02 0 0 3943
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy utazott-e már valaki liszaboni átszállással? Mennyire gáz ott az átszállás? Olvastam, hogy két terminál van, és a két terminál között buszok járnak. Mennyi idő kell egy átszállásra? A csomagot ők továbbítják, vagy fel kell venni és újra be kell chekkolni?
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.02 0 0 3942
Szep juliusi turistaskodast kivanok mindenkinek :-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.26 0 0 3941
Sziasztok, azt szeretnék kérdezni, hogy Algarvéba az Aeroviván kívül melyik utazási iroda visz? Melyikkel érdemes menni? Melyik a megbízható?
bananas Creative Commons License 2008.06.20 0 0 3940
Köszi.
Előzmény: blaze73 (3934)
momo.d Creative Commons License 2008.06.20 0 0 3939
Rendben, köszi, ha tudjuk az időpontot, küldjük. Más...
Tegnap láttam a meccset... Nemzeti gyász van most Portugáliában? Én sem értettem ezt az egészet... :(
Előzmény: Törölt nick (3938)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.17 0 0 3938
Hat, en csak hetvegen erek ra vagy keso este (7 utan), Lisszabonban (de ez nem hinnem hogy gond lenne), es tenyleg ki kell kuldenie postan. 1 het alatt ideer barmi. Elvileg. :-)
Előzmény: momo.d (3937)
momo.d Creative Commons License 2008.06.17 0 0 3937
Ki is ő? Én még nem olvastam könyvét... Fantazy, science fiction, horror, ilyesmi... Én a Gyűrűk Uránál leragadtam... Amerikai egyébként. :) Köszi, megkérdezem a srácot, hogy is gondolja, ő tudja majd az időpontot is! :))) Reméljük időben. ;)
Előzmény: Törölt nick (3936)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.17 0 0 3936
Nagyszeru! :))
Azert nem artana tudni hogy hol fog dedikalni az illeto. Raadasul megis mire irjon? :-)) Tudod itt csak konyveket dedikalnak, papirra nem irnak ala, mert csak abban van az uzlet ha valaki veletlenul a konyvet is ott veszi meg a helyszinen.
Ha mar megvan a helyszin Lisszabonban, ird meg mikor. Ha nekem jo lesz akkor, akkor kuldd ki az egyik konyvet postan, addig ideer boven es en alairatom. :-)
Ki az a George R. R. Martin? :-)
Előzmény: momo.d (3935)
momo.d Creative Commons License 2008.06.17 0 0 3935
Sziasztok, egy talán furcsa kérés, de sose lehessen tudni... Egy kedves ismerősöm rajong George R. R. Martinért. Ő egy író, aki egy körutat tesz Spanyolországban júl. 10-től 18-ig, előtte való héten pedig Portugáliában lesz, azt még nem tudjuk hol. No, ennek az ismerősömnek nagy-nagy szüksége lenne egy autogramra... Ha valaki, vagy valaki ismerőse amúgy is sorba állna egyért, kérjük szépen kérjen kettőt! :))) Köszönjük. És, hajrá Portugália, jók a fiúk! ;) Kati, megvan a repjegyem!!! :DDD
blaze73 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 3934
farocar.com - ot nezd meg. nekem nagyon bejott, korrektek jo autokkal....
bananas Creative Commons License 2008.06.16 0 0 3933

Sziasztok,

tapasztalat alapján tudnátok kedvező árú autókölcsönzőt ajánlani a portoi repülőtéren?

Köszönöm előre is.

blaze73 Creative Commons License 2008.06.16 0 0 3932
Csatlakozom : Nazaré gyönyőrűűűűűű. vannak is fent róla itt képeim. maga a városka is fantasztikusan hangulatos, de a tengerpart pedig fenomenális :)
u2baby Creative Commons License 2008.06.15 0 0 3931
nagyon koszi mindenkinek a tippeket!!
Előzmény: 2007pt (3930)
2007pt Creative Commons License 2008.06.14 0 0 3930
Lisszabontól nincs messze Costa da Caparica, akár naponta ki lehet menni (pl. busszal) strandolni. Ez egy nagyon hosszú partszakasz.

De Cascaist szebbnek találtam, bár ott télen jártam.

Ha igazán szép partot szeretnél látni, érdemes elmenni Nazaré-ba. Strandolásra talán nem a legjobb, mivel hatalmas hullámok vannak (és a víz hideg!), de épp ez adja a szépségét.
Előzmény: u2baby (3927)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.13 0 0 3929
Portugaliaban torveny tiltja a vizpartok lezarasat a publikum elol. Mindenkinek joga van a vizhez! :-))
(A Balatonon peldat lehetne venni...)
Előzmény: primatti (3928)
primatti Creative Commons License 2008.06.13 0 0 3928
Lisszabonból vonattal ki tudsz menni Cascais.ig, ez kb 25-30 perc ha jól emlékszem. Itt is, és egy vagy két megállóval előtte Estoril-ban is szép strandokat láttunk igaz télen, de gondolom azóta nem vitték el!!!! Úgy tudom ezek szabad strandok, nem kell fizetni sehol, de ezt Fornalha biztos jobban tudja, és megírja itt neked gondolom majd. A vonatár nagyon baráti talán 1.20 volt?? már nem emlékszem.      
Előzmény: u2baby (3927)
u2baby Creative Commons License 2008.06.13 0 0 3927

sziasztok megint

lenne egy kerdesem

augusztusban egy hetre megyunk lisszabonba, es 3 napra szeretnenk elmenni lisszabon kornyekere, es kerdes h tudtok e ajanlani lisszabonhoz kozeli helyet, ahol lehet strandolni, szep is es nagyon erdemes ott tolteni par napot

koszi elore is

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3926
hmm pedig en irtam... ja igen, bocs... az euro2008 miatt a torokok voltak a fejemben :DDDDD
Előzmény: primatti (3923)
sztimó Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3925
Ja és még egy dolog az alakulóban lévő oldalatokhozhoz. Én egy korábbi római út előtt nagy haszonnal olvastam az index fórumot és a belőle készült oldalt. Most ugyanezt a fórumot próbálom az elejéről kimazsolázni :)) Csak ötletként a pmcs oldalhoz, itt a rómás változat ( http://roma-szenvedely.eu/ ), aminek a struktúrája sztem nagyon hasznos, jó lenne Lisszabonhoz is egy ilyen oldal, ha az oldal készítőinek van ideje, kedve, türelme...:) A tesztet meg persze hazaérkezés után kitöltöm! :)

üdv, sztimó
sztimó Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3924
Sziasztok! Abban tud vki segíteni, hogy hol lehet utánanézni, hogy lisszabonban mikor milyen meccs lesz? ;)
előre is köszi!
primatti Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3923

nem kaptam mostanában én kb egy hete írtam  neked azóta nem, csak azt a levelet kaptam meg miben írtad, hogy édesanyád fog kimenni értetek.

Hééé nem a törökökhöz megyek, a taljánok az olaszok!!!!! de írok nektek, csak hova???  

Előzmény: Törölt nick (3922)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3922
irtam neked valaszt, megkaptad? :)

Kuldj kepeslapot a torokoktol!!! :-))))))
Előzmény: primatti (3921)
primatti Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3921

Ezek a luzitán labdazsonglőrök elkápzátatjál európát, eddig a legszebb játékkal rukkoltak elő, szinte minden meccset láttam, úgyhogy van viszonyíítási alapom.

Nem csodálom hogy ez a Christiano Ronaldo minden pénzt meg ér a blancóknak, kicsit nagy az arca, dehát milyen legyen ha Ő a legjobb (most)

Hajrá Portugália!

Kitartás a kinn élőknek, Fornalha remélem soha nem lesz olyan kaotikus, állapot, ami miatt esetleg megfordul a feljedben, hogy HAZAAAAA......

Szombaton utazom talján testvéreinkhez egy hétre autómobillal, remélem sem a sógorók, sem az olaszok nem csinálkak "fesztivált" és 3 gyerekkel(!) odaérek 8-9 óra alatt. 

quilla Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3920
Hat a balcalhau com natashoz kell nekik :DDD Amugy meg gondolom felhalmoznak... na meg a modelo kis uzlet relative, gondolom nem raktaroz tul nagy keszletet hanem a friss szallitasokr epit, ami most kicsit akadozik.
Előzmény: Törölt nick (3915)
quilla Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3919
De azt mondtak tegnap eloben a hiradoban (egy -ket sofor) hogy oket nem erdekli az egyezmeny, az nekik nemjo es tovabb sztrajkolnak... kivancsi vagyok mi lesz :)
Előzmény: Törölt nick (3918)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!