Keresés

Részletes keresés

Youwine Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1272

már csak azért is érdemes, mert a jegy mellé jár egy ajándék DVD

Előzmény: tillA (1270)
Youwine Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1271

1 db válogatás kapható cd-n a NB-től

Előzmény: te mondd meg (1268)
tillA Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1270

Már rendelném is a jegyet, csak még bizonytalan vagyok. Még sosem rendeltem ilyesmit a neten. Egyébként is életemben utoljára kábé 15 éve voltam koncerten.

Ami viszont objektíve gondot okoz, hogy szeretném, ha valóra válna, amiről már alant beszéltünk: találkozni, és együtt menni a koncerte, meg tán utána is, megdumálni.

Na most ehhez mi szükséges? Kell-e egyeztetnünk, ki hova szóló, vagy hány forintos jegyet rendel/vesz? A magam részéről nyugodtabb lennék, ha ezt valahogy koordináltan, egyeztetve tudnánk végezni (nem vagyok nagy spíler ilyesmiben), ha netán felvállalná valaki (pesti lakos), hogy eljár, megszervez, felkarol, biztat, stb.

Akárhogy is: a jegyrendelős e-mailt - a solaris-honlapról - ettől függetlenül azért elküldjem? Adjatok tanácsot, kérlek!

cirrocumulus Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1269

Halihó!

Szabaduljatok rá a SOLARIS honlap-ra!

Nagyon sok érdekesség került föl rá, és plusz információk is a jegyrendeléssel kapcsolatban !!!!!!!!!!!!!!!!!!

te mondd meg Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1268

Szerintem az összes Napoleont be lehet szerezni cd-n.

Legalábbis nagyrészét.

Előzmény: Törölt nick (1262)
vega59 Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1267
Szasztok !

Hurráááá végre nekem is sikerült megszerzni a Solaris új albumát a NOAB-ot a pécsi MM-ben többszöri parázásom után végre megrendelték, mert látták az elszántságomat amikor mondtam, hogy bezzeg a krisz rudiból van fél kiló (bocsi a rajongóitól de azok biztos nem ezen az oldalon vannak :) ) Meghallgattam a kocsiban azonnal , aztán otthon nekem az első hangtól az utolsóig teccik:) minden . A szünet kicsit -nagyon hosszú,- már alig vártam , hogy folytassák khirály a darab.
Eheh miket olvasok Solaris koncert lesz jövőre????
A baklet lp-k mp3ba való tömörítéséhez egy számítógépes folyóirat XX World
oldalán találsz használható leírást vagy a fórumban, az igaz ha a gépedben vanik hangkarcsi sokat számít minőségben és talán sebességben is. Jah jut eszembe a római császár izé vmi nero ban is van erre alkalmas progi a komplett cuccban asszem.

Solaris forever !!!

Csőőőő

Vega
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1266

Ha tényleg át tudod írni, úgy köszönetem érte !

Nekem az első 4 album kellene ilyen módon. Megvannak ? Vagy valamilyen módon juttassam el hozzád az LP-ket ?

Előzmény: clavicula (1265)
clavicula Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1265

Konvertáló programot ( ingyenest) találsz a snapfiles.com-on.

snapfiles.com->freeware->multimedia->audio e./converter

Itt kiválaszthatod a neked tetszőt, persze ehhez előbb a bakelitlemezt digitalizálni kell.Ebben viszont nem tudok tanácsot adni, de ha megírod, melyik albumok kellenének mp3-ban átírom neked.

emil:napoleonbld@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (1264)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1264

Köszi a segítséget előre is !

Milyen programot keressek ? Hol ?

És ehhez gondolom kell egy erősítő kimenet, RCA-Jack kábel (nekem jó hosszú, mert messze van a zenétől a gépem), hangkártyás PC, installált mp3 kodek. Ugye ? A PC hangkártyájának milyennek kell lennie ? Alaplapi jó-e ?

És már csak egy kérdés : ha mindez megvan, utána mitévő legyek ?

Hiába no, én még az audio jelek felvételénél vagyok leragadva, a mai digitalizált világot még tanulnom kell...

Előzmény: clavicula (1263)
clavicula Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1263
Convertáló programot le tudsz tölteni a netről, de ha nem megy én nagyon szívesen segítek neked.
Előzmény: Törölt nick (1262)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 1262

Nekem pedig hátha tud Valamelyikőtök segíteni :

Megvan ugyan a négy Napoleon Boulevard lemezem még LP-n, de mostanában szeretném ezeket MP3 formátumban CD-re is kiírni, hogy bárhol lejátszhatóak legyenek.

Valakinek megvannak-e így átkonvertálva ? Át tudja-e adni nekem ?

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 1261

Emitt pedig Napoleon Boulevard információk gyülekezgetnek :

http://www.diaksziget.com/main/forum.php?band=Napoleon+Boulevard

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 1260

Érdekesség egy Sipos F. Tamás interjúból (kivonatosan) :

"-...Miután szétment a csapat, ez a terv került előtérbe. Szerző után néztem, s ráakadtam Erdész Robira. Nem volt nehéz, mert még a Trabantos időkben szó volt arról, hogy Lilla után én legyek a Napoleon Boulevard énekese. Bár nagy volt a kísértés, hogy ilyen profi zenészekkel dolgozzam, mégis maradtam az akkor egyre sikeresebb Exoticnál. Tehát nekiültünk a dalírásnak Robival, anélkül, hogy igazán tudtuk volna, mit is szeretnénk csinálni.

...

-A "Buli van" dalainak jó részét végül nem Erdész Róbert írta.

-Mivel ez nem annyira Robi műfaja, s egyéb munkái nagyon lekötötték, tovább keresgéltem. Pierrot-nak tetszett az elgondolás, így a lemez vele készült, noha Robi, Vámos Zsolti és Abaházi Zoli is írt számokat..."

.

Kicsi a világ !

(Az interjú teljes terjedelmében alant olvasható :

http://www.privatemoon.com/artists/sipos/zeneszmag_interju95.htm )

Youwine Creative Commons License 2005.11.27 0 0 1259

én egy nappal az után rendeltem, hogy itt említették az 1. számú igénylőt

nekem 100  feletti a visszaigazolási számom

Előzmény: hupszli (1257)
hupszli Creative Commons License 2005.11.26 0 0 1257
Mire lehet számítani, mikor fogynak el a jegyek? (Elnézést, ha hülye a kérdés.)
Nem szeretnék semmiképpen sem lemaradni...
cirrocumulus Creative Commons License 2005.11.26 0 0 1256
Hamarosan változásokról lesz szó a honlapon, a jövő évi SOLARIS koncert kezdési időpontját illetően: hogy ne olyan későn legyen vége, 20 órakor vagy 20.30-kor kezdenek a srácok!
cirrocumulus Creative Commons License 2005.11.23 0 0 1255

Az lenne a jó, ha mások is beregisztrálnának...

Mert többetekről is tudom, hogy (csak) olvassátok ezt a topikot ;o), így legalább Ti is megoszthatnátok velünk a gondolataitokat!

Előzmény: Beren (1254)
Beren Creative Commons License 2005.11.23 0 0 1254
Mint olvasó már nagyon régen itt vagyok...
Előzmény: cirrocumulus (1253)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.11.23 0 0 1253

Éljen, Éljen !!!!!!!!!!

Végre, Te is itt vagy köztünk :o) De jó!

Előzmény: Beren (1252)
Beren Creative Commons License 2005.11.23 0 0 1252
Ez én vagyok, ez én vagyok! (:o) Monnyuk még nem vettem meg, csak megrendeltem...
Előzmény: cirrocumulus (1249)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.23 0 0 1251

De, ha valaki személyesen is ismeri Gömör Lászlót, igencsak megkérdezhetné, hogy jól láttam-e (?) .

Vagy erősítsen meg engem (akár magánban is), vagy cáfoljon (akár nyíltan is), nehogy esetleg megalapozatlan túlzással illessem az egyik kedvenc zenészünket...

Előzmény: Törölt nick (1237)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.23 0 0 1250

Az egy igencsak sajátságos fazonú darab, ezért is fedezhettem csak fel. Nem kell a részleteket látni, hanem a megjelenését együtt.

Abban meg külön is reménykedem, hogy egy jó zenét produkáló zenekar talpraesett, a mai világban is életképes tagja tán megengedheti magának, hogy ilyenje lehessen. Szerintem egy egészséges értékrendbe ez belefér. Tőlünk nyugatabbra legalábbis bőségesen így van...

Előzmény: lokomotivum (1248)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.11.23 0 0 1249
Örömmel jelentem, hogy egy kedves topiktársunk, akire még 2001-ben bukkantam rá a Progresszív rock/metál topikban az Ős-Metál lemez kapcsán, és ugyan nem írt még ide, de folyamatosan fiyelemmel követi a dolgokat, elsőként vette meg jegyét a SOLARIS koncertre !!!
Előzmény: cirrocumulus (1230)
lokomotivum Creative Commons License 2005.11.23 0 0 1248
Szóval ha nem is pontosan a hólapátolás után, amit nem is én követtem el, hanem a kislányom tett meg helyettem, de még az este folyamán elővettem a lemezt és megnéztem a borítót. Ó én kis naiv! Azt hittem valamit majd meg tudok állapítani. Oké, az óra ott van, de hogy miféle azt csak a szakértő (OYSTER) tudja megállapítani. Én meregettem a szemem mint itt ez a Télapó bácsi, de az az óra nekem csak egy óra maradt. :-(
Előzmény: lokomotivum (1245)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.11.22 0 0 1247
Alakul a csapat, remek :o))
Előzmény: lokomotivum (1246)
lokomotivum Creative Commons License 2005.11.22 0 0 1246
Szintén "zenész"!
Előzmény: tillA (1244)
lokomotivum Creative Commons License 2005.11.22 0 0 1245
Na, ha nem temeti be a hó a vasutat és hazajutok a dolgozóból, rögtön meg is fogom nézni (hólapátolásos testedzés után) ezt a bizonyos órát. Már jó ideje átszármazott tőled hozzám ez az album, de még soha nem jutott eszembe ennyire alaposan tanulmányozni. Talán még nem késő, itt az ideje!
Előzmény: Törölt nick (1237)
tillA Creative Commons License 2005.11.22 0 0 1244
Benne vagyok!
Előzmény: Youwine (1241)
cirrocumulus Creative Commons License 2005.11.22 0 0 1243

tegnap még 537 napot mutatott a számláló ... :)))

Te hány órakor láttad tegnap a számlálót???

Amikor én néztem (este 8h körül) , akkor 152 napot mutatott és az jó is volt :o)

A többi: nem rossz ötlet ;o)

Előzmény: Youwine (1241)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.22 0 0 1242

Nem tudtam én sem korábban, hanem csak nemrég olvastam róla az épp most aktuális Óra Magazinban. Egyből be is ötlött, hogy - órák iránti csőlátásomnak köszönhetően - korábban felfedeztem egy ilyen órát Gömör Lászlón a belső borítóképen. A párhuzam meg már jött magától...

Előzmény: cirrocumulus (1238)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!