Nem láttam a mérkőzést. A jegyzőkönyv alapján az orosz pad kapott egy sárga lapot a 35. percben, majd egy kiállítást az 51. percben. Egy csapat padja csak egy sárgát kaphat egy meccsen.
Ettől eltekintve, ha olyankor nyomod meg a gombot, amikor nincs nálad a labda, azt progresszíven kell büntetni, tehát, ha még nem volt sárga lapja a padnak, akkor sárga lap, ha már volt, akkor kiállítás, ha már az is volt, akkor piros lap. Azonnali piros lap, ha tiszta gólhelyzetben van az ellenfél, és az utolsó fél percben.
szerintem spanyol vereség. nem hiszem, hogy nem jön mélypontjuk a tornán, ráadásul kb. 6 meccse verik sorozatban a norvégokat. már az oroszok ellen is rezgett a léc. a covid még bezavarhat, norvégok nem tudom hogy állnak hiányzókkal.
Amíg a német "kezdő" van a pályán, addig még nagyjából megy a szekér. Ha már cserélni kell, ott vége a dalnak. Ott olyan játékosok kerülhetnek egymás mellé, akik, kis túlzással, a repülőtéren találkoztak először, é akik persze eleve gyengébbek, mint azok, akik a karanténban üldögélnek.
Sokáig meccsben voltak, amikor Gíslason jobban belecserélt, ott elment a meccs.
A német csapatban van egy srác, Julian Köster. 21 éves, Gummersbachban játszik (a Gummersbach most másodosztályú), figyelemreméltó, miket tud. Még kis rutin kellene neki, meg kis izomzat, mert Wiencek mellett úgy néz ki, mint egy gyerek.
Tegnap pont erről írtam, hogy ezen a világversenyen sajnos eltérően az eddigiektől a covid fogja eldönteni ki lesz a győztes. Ráadásul a hollandoknál újabb három ember dőlt ki a vírus miatt, köztük Kay Smits is...
Az izlandi kapusra minden vilagversenyen (nem sok volt neki) elmondjak, hogy az egyik legnagyobb tehetség. Volt mikor ilyen 40% körüli hetes statisztikaja volt. Ezen az eb-n eddig nem igazán jött ki neki a lépés, tegnap viszont fogott, mint a festék.
11e vmennyi volt a hivatalos nézőszám, ennek kicsit több, mint a fele lehetett magyar. A horvát meccs hangulata tényleg jó volt, de 20.000 magyarhoz képest valszeg úgy van, ahogy írod. :(
Ha jól tudom le is igazolta egyik Bundesligás csapat talán a Lemgo ,nem csak egy kicsúszott meccs volt a franciák elleni, nagyon jó kapus lehet belőle .
Persze, de ez igaz Izlandra is. Szerintem ők se játszottak sokat a tegnapi belső harmassal. Ha jól emlékszem a dánok ellen még nem ezt a 3 balkezes felallast nyomták, ami eléggé bejott.
Franciáknál Karabaticot is be lehett volna tenni iranyitoba, de egyrészt a tegnapi Karabaticcsal nem sokra mentek, másrészt meg akkor ballovojuk nem marad. Én ugy ereztem, hogy a masodedzo nem igazán volt a helyzet magaslatán és ehhez még hozzajott, hogy az összes megmaradt kulcsemberuk betlizett.
19 évesen került Dániába a GOG csapatába, előtte otthon játszott a Framban. Nyáron pedig nantesba igazol. Szépen lépésről lépésre, egyre erősebb csapatba megy. Felépítik. Amúgy 21-szeres válogatott a wiki szerint.
Amúgy a dánok ellen meg gyengén védett. Ott a dán cserekapus Möller védett úgy ahogy ő a franciák ellen.
Hollandok ellen ha jól emlékszem Minne lett a mérkőzés embere és nem érdemtelenül. Tegnap a tudása töredékét sem tudta pályára rakni mert a társak mellette szintén gyengén muzsikáltak. Mem volt a legszembetűnőbb.
Így van, de mondhatunk más példát is pl a norvégoktól. Először elviszik őket egy-egy nagy versenyre kapnak perceket ha lehet, aztán fokozatosan egyre többet.
A franciákon is látszott azért, hogy az összes irányítójuk kiesett. Akik ténylegesen pályára kerültek, persze, azok se rossz játékosok, de egyrészt azért nem ugyanaz a kvalitás, mint Remili vagy Mahé, meg nem is igazán érzik úgy egymást, mint az évek óta a válogatottban játszók.