Enyém már lakatolva volt mikor hozzám került ugyhogy nemtudom pontosan hány helyen van.Mikor elvittem eredetiség vizsgára csak az adat táblát és az aluminium zsanérba beütöttet keresték és fénjképezték le.Üdv
Érdeklődnék hogy a kulinál hána helyre ütötték bele a váz számot? Én eddig legkevesebb 3 helyen találtam meg. Elöl a témasztó papucson, fent az alumínium összekötőn, illetve bellül az eggyik ajtó fül-ön.
Érdeklődni szeretnék van egy motorkulim amit P20-hoz szeretnék csatlakoztatni és mikor össze kapcsolom a kuli egy kicsit jobbra dől és ennek oka a vonóhorog. Azt szeretném tudni hogy ez így volt gyárilag is vagy nem?
Vazelin Ferikém, vazelin :-) De ha nincs, olajozni köll a káblert. Amúgy télleg egy faszság... Gondolhatod amikor a Honda kulijának a vezetékét húztam be + 2 kábel az indexek miatt :-O
Ma kicseréltem a vezeték köteget. Szívesen elbesélgetnék azzal a szakival aki megtervezte, hogy a peremben megy hárta.-)) Na de sikerült.-))))) 17.-én vizsga!
Motor Forgalombahejezve műszakiztatva.Kuli átiratva Műszakira felkészítve.Még a vonóreszt kell felraknom a motorra aztán müszakiztatás a kulinak.Nembánom ha vége lessz a tébojnak.Áttirásnál elirták a gyártási évet a kulinála polgármesteri hivatalban.Utánna ugyanugy elirták a gyártási évet a motornál a KPM-nél.Nemegyszerü az élet demár a célegyenesben vagyok:)
Lattam mar olyat, hogy beirtak a rendszamot, de az az ostoba okmanyirodasnak a hulyesege volt, aki persze tok hulye a munkajahoz. Tisztelet a kivetelnek!
Igy van. Ha van tobb vonohorgos autod es egy futod... ua.
Nem tudom ,hogy benne van-e mai napig, de az elozo hozzaszolasomban leirtakat Szszmikloson a KFF-nel mondta a telepvezeto (vagy hogy hijjak) amikor a Honda forgalmijaba be akartam iratni, hogy vontathat.
Ééééérteeeeem...;) Szomorú, hogy ebben az országban ilyen nehezen mennek a dolgok...
Tehát ha Pannóniához, Danuviához, MZ-hez, stb. csatlakoztatok egy utánfutót, akkor annak a forgalmijába nem írják be a motor rendszámát, tehát ha van pl. 5db vonószerkezettel szerelt Pancsim, akkor bármelyikkel húzhatom azt az egy szál Kulimat?
Ezek a vonószerkezetek tényleg benne vannak az MSZ-ben is a mai napig??
A muzealisra akar a kocsi hatuljaban is elviheted, ott nem fogjak nezni, hogy vilagit-e a lampa. A muszakira kell vmi utan kotni, hogy az elektronikat legye mivel lecsekkolni + a vonoszerkezethez rogzitve megrangatjak nem-e lognak a dolgok.
Khm :-) Szoval a Pannoniahoz, Danuviahoz, MZ-hez, Jawahoz anno ha vettel egy Pillet, Kulit, ahhoz a boltban lehetett kapni vonoszerkezetet is amit az MSZ-ben rogzitettek. Ezert nem kernek kulon mubizonylatot meg KFF-en sem, ha a fent emlitett tipusokat barmilyen parositasban odatolod.