nehogy elmagyarázd hogy mire gondolt Albert Camus mikor megírta a Közönyt és Robert Smith amikor elolvasta és megírta a KillingAnArab szövegét és hogy hogyan értem én a három ARAB közti összefüggést.
Örülnék ha nem FASZSÁGokról kellene beszélgetni.
"I can turn
And walk away
Or I can fire the gun
Staring at the sky
Staring at the sun
Whichever I chose
It amounts to the same
Absolutely nothing
I'm alive
I'm dead
I'm the stranger
Killing an arab
I feel the steel butt jump
Smooth in my hand
Staring at the sea
Staring at the sand
Staring at myself
Reflected in the eyes
Of the dead man on the beach
The dead man on the beach... "
Zseti :ha véletlenül egyetlen Szövet barátunk nem adná oda és már égetően akarnád hallgatni,akkor nekem megvan a Dandelion, a Hátsóajtó a mennyországba,a koncerteken terjesztett Kortársak demó kazi és persze a Május gyermekei is.Csak síkits és prezentálom Neked :)
Szövet : Mit kérsz cserébe?Szigeti sört, kazi árát? Mail megyen.2-3 hétig nem felelsz?Akkor tali a Szigeten!
mi koze van 11-ehez? azert mert "arab" van a cimeben?? te tök sötét vagy. Kurvára semmi hasonlóról nem szól.
a wms egy tök uncsi lemez, de ha mégis, akkor this is a lie
a legjobb Cure a WildMoodSwings azon belül a WANT és a SICK OF IT ALL (HC rajongóknak külön ajánlom)(a Boys Dont Cry meg a KillingAnArab után de azt nem fogják játszani pedig szept 11 után kötelező lenne)(Ja ha fel akartok ismerni, lesz rajtam egy jelvény:
Azt tudom, hogy nem GH Tour lesz, de a két új számot csak kéne nyomnia, nem??? 97-ben is nyomta a Wrong Numbert, pedig azok a fesztiválok sem a Galore számainak jegyében teltek.
céda:)) Hát a Május gyermekei (mint egyetlen hivatalosan megjelent CD tőlük. Interneten rendeltem...:))
öö... CD-n jobb a Dandelion, és valóban nem a rockzenekarra gondoltam. Hú, de feljavítom az anyagi helyzeted, ha kész leszel:)) Vagy átváltod szigeti sörre? Választható.
akkor Dandelion (gondolom a Kortársak angol nyelvű anyagára gondolsz - és nem uezen a néven futó amerikai rock zkarra...) lesz néked, de az nem a kazira mer oda nem férne fel teljesen... (cédén jobb? v mehet kazira is? és akkor a kazira meg nyomok vmi mást (Voyage, vagy studió albumok 4 oldala közül 1-et, esetleg vmi ultra mosoly fakasztó vitzes zenebonát:-))) )
Upsz. A CD-men kívül semmi:( Pedig a kazik dedikálva is voltak...Jó kis demófelvételek saját terjesztésükben.
Ha kívánhatok, akkor Dandelion-t kérnék (ha megvan néked).