Keresés

Részletes keresés

TiSza Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5089
MTK-drukkerek!

Szerintem hagyjuk ezt a dolgot, mert látjátok, ugaranak az ilyen témákra, és csak bemocskolódik a topic.

Meg különben is: nem hiszem, hogy saját klubunkat olyanoknak kell megismertetni velünk - akik ott vannak a meccsek többségén - akik évente 2-3-szor mocskolódnak egy kicsit a vendégszektorban.

Mindenesetre köszönjük a sok felvilágosítást, a szemfelnyitást, a rádöbbentést, a kioktatást.

Hajrá MTK!

lg18 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5088
Szerintem az én szurkolótársaim ott voltak és tudják, hogy mi volt. Te viszont mást akarsz látni, mint ami volt...

Elmondom mi volt:
a Nemzeti Sport előző napi száma megírta, hogy a győztes csapatnak a szurkolói a pályán ünnepelhetnek. Nos a győztes csapatnak nem voltak szurkolói. Nekünk meg volt okunk ünnepelni: a csapatunk vezetett a bajnokságban, közel voltunk a bajnoki címhez, jól játszott a csapat, és a kupaezüst is remek eredmény.
Hogy mennyire akartuk megtámadni a csapatotokat: Egervári közöttünk sétált, mindenki gratulált neki, a vállát veregették....
...a mocsok antiszemita rohamosztagosok...

aztán megjöttek a rendőrök. A semmiért. Mert senkinek semmi baja nem volt az MTK csapatával, mi meg ünnepeltük a miénket. elkértük a játékosok mezét (Fehér Csabi nem adta oda nekem) :((, stb.
A rendőrök jöttek, láttak, gázt fújtak...aztán amikor már majdnem mindenki kiért a lelátóra, akkor megindították a rohamot...
ennyi.

a többi hazugság és demagógia...

Előzmény: Törölt nick (5083)
TiSza Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5087
"De ne gondoljátok, hogy ez nekem pró vagy kontra bármit is jelent."

Ne haragudj, de minket meg a ti véleményetek nem érdekel ebben a témában. Engem legalábbis nagyon hidegen hagy. Én is kezdhetném az általánosításokat a ti klubtokkal kapcsolatban, de nem teszem.

"Tőlem akár anglikánok is lehettek.Egyszerűen ez nekem nagyon periférikus kérdés."

Azzal a 10%-kal nagyot tévedtél, ugyanis sokkal több. Egyébként az imént idézett hozzászólásodon csak nevetni tudok. Szerintem nem csak téged, de zsidó szurkolótársaimat sem érdeklik a zsidózások. Engem sem érdekelne ha le mocskos katolikusoznának. Sőt Rangers-meccsen is büszkén felvállalnám. Úgyhogy ezzel a meccseken való mocskolódással csak úgyis az ellenkező hatást érik el.

Hajrá MTK!

Előzmény: BELABACSI (5084)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5086
Most te is elitéltél másokat...

Akkor sajnáljunk? :))))

Előzmény: Dittike82 (5085)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5085
Szerintem már bele lehetne fejezni a gyűlölködést! Mint már írtam, én elítélem az előítéleteket és a rasszizmust. Aki pedig ilyeneket érez bárki, hangsúlyozom: BÁRKI, BÁRMILYEN CSOPORT (BŐRSZÍNRE, VALLÁSRA STB. VALÓ TEKINTET NÉLKÜL), azt csak sajnálni tudom.
BELABACSI Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5084
Értelmetlen a velem való vitatkozás.Ismerjétek meg a multatokat, és a szurkolótárasitokat!Tíz százalék(max.) az elhanyagolható kisebbség.

De ne gondoljátok, hogy ez nekem pró vagy kontra bármit is jelent.A mult tényeit és a jelen ismerőseimet vezettem elő.Tőlem akár anglikánok is lehettek.Egyszerűen ez nekem nagyon periférikus kérdés.

lg18 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5082
holnap, ha kialudtam magam, akár beszélhetünk is róla...ha nem folytatjátok a demagóg hazudós vonalat....

videófelvételet mutatok arról, hogy mi volt, ha kell.

Előzmény: TiSza (5081)
TiSza Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5081
Köszönjük. Ezzel a téma remélem lezárva.
Előzmény: lg18 (5080)
lg18 Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5080
én is ott voltam, bemásztam, és őszintén mondhatom, hogy totálisan hülye vagy.

De ha nem vagy hülye, akkor meg a semmiben és azt akarod látni, hogy téged meg a csapatodat még a jóisten és gyűlöli és meg akarja semmisíteni, szidalmazni akarja és tönkre akarja tenni...

ergo az MTK szurkolók genetikailag üldözési mániásak.

Előzmény: Törölt nick (5066)
TiSza Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5079
Egyszerűen nincs formában. Ennyi.
Előzmény: BadeJuve (5077)
TiSza Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5078
Végigolvastam másodszor is a tegnap délutántól ma estig keletkezett hozzászólásokat.

Azt hiszem, büszke lehetek nem csak a csapatra, de szurkolótársaimra is, mert nagyon kulturáltan fogadja csaknem mindenki a sértő, durva megjegyzéseket. Nem is kell foglalkozni ezekkel...

Hajrá MTK!

BadeJuve Creative Commons License 2003.04.19 0 0 5077
Nem csodálom,hogy Szántai fog védeni.Ha megnézitek a gólokat,akkor észreveszitek,hogy Hajdú egyikre sem ugrott el.A lába mellett ment el a labda pár centire és azt sem bírta megfogni.
Maximum akkor vetett tigrisszaltókat,amikor már a labda túljutott a gólvonalon.
TiSza Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5076
Valahogy sejtettem már, hogy Szántai fog védeni. Csak remélni tudom, hogy bizonyítani fog!

Hajrá MTK!

Előzmény: Kék skorpió (5069)
TiSza Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5075
Mielőbbi felépülést kívánok neki ezúton is!

Hajrá MTK!

Előzmény: Kék skorpió (5070)
TiSza Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5074
Hát... Egy napot voltam távol az internettől és elég sok hozzászólás született ez idő alatt. Nem is tudom, melyikkel kezdjem.

Az önkényuralmi jelképekkel kapcsolatban leírtam a véleményemet. Abba kellene csak belekötni, aminek van alapja. A honlapon felsorolt érvek többségének nincs alapja. Nem kellene a felesleges feszültséget kelteni.

BELABACSI-nak én is azt tudom válaszolni, hogy csak a behatárolt látókörű emberek gondolják azt, hogy az MTK-nak csak zsidók szurkolnak. Én is a "ritka" kivételek közé tartozom, mert én sem vagyok az - legfeljebb filoszemita. Sőt továbbmegyek: hívő katolikus vagyok. Úgyhogy BELABACSI véleménye máris egy nagy logikai bukfenc.

A Hidegkuti-stadionban nem a származás, a vallás köt össze minket, hanem az MTK. A CSAPAT - így csupa nagybetűvel. Ezért értünk egyet sok mindenben, ezért vagyunk együtt, ezért kedveljük egymást, ezért tartozunk együtt valahová. Semmi másért. Ezért nem számít ki milyen vallású, ezért nem számít, ki milyen politikai nézeteket vall.

Egy a "szerelmünk"!

Hajrá MTK!

charley11 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5073
Kedves Belabatyó!

Ebben viszont nagyon tévedsz. Én például a Csikar miatt lettem MTK szurkoló anno, nem tudom hallottál-e felőle. Mindenesetre a Kriston gyereknél egy kicsivel jobb volt. :-))

Előzmény: BELABACSI (5009)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5072
Ami rajta van az a kelta kereszt. Nem tiltott, és soha nem is volt az. Csak ti akarjátok, hogy az legyen. Menj ki Írországba, és nézd végig a temetőben a sírokat. Mindegyiken ez van...

És a klubbotok hazudik tovább.....

BIG

Előzmény: BadeJuve (5051)
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5071
:))
Előzmény: Kék skorpió (5070)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5070
Valami jó hír:
(WWW.MTKHUNGÁRIA.HU):

Győri János jövő héten megszabadulhat mankóitól!

[2003-04-18 13:31]
Csapatunk fiatal védőjének Győri Jánosnak a térdét még márciusban műtötték meg. Jani azóta családjánál Komlón pihen, s csupán kontrolra jár fel a fővárosba. A műtétet követően két-három hétig kizárólag mankóval közlekedhetett, azonban jövő hét szerdán végre megszabadulhat a segédeszköztől, és újra "saját lábakra" állhat. Elmondása szerint a műtét óta egyre jobban van, a lába pedig külsőleg ismét olyan állapotban van, amilyen még a sérülése elött volt.

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5069
Hírek a honlapról (WWW.MTKHUNGÁRIA.HU):

A péntek délutáni tréninget követõen Egervári Sándor kijelölte a Debrecen elleni bajnokin pályára lépõ csapatot.
Meglepetés csapatunk összeállítását nézve, hogy a névsor elõször kezdõdik a nyáron az Újpesttõl igazolt kapus Szántai Levente nevével. Reméljük sikeresen fog bemutatkozni az MTK színeiben a fiatal hálóõr.
A kezdõtizenegy:
Szántai- Molnár, Komlósi, Szmiljanics, dr.Füzi Á.- Zavadszky, Horváth L., Andronic, Czvitkovics-Illés, Silva
Cseréink:
Hajdu, Petõ Z., Jezdimirovics, Madar, Lica, Dragan

Kíváncsi vagyok Andronic mit mutat kezdőként. Remélem bizonyít!

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5068
Hozzáfűzni való a tegnap az nb1.hu-n megjelent levélhez:

Tény, hogy a levél írója egy kicsit túloz (viszont van benne igazság), de én megértem drukkertársunk elkeseredettségét.
Csak idő kérdése volt, hogy mikor következik ez be és csak idő kérdése, hogy mikor teljesedik ki ez a lassan kirobbanó vulkán, amit Várszegi Gábor elindított.

Egy korábbi hozzászólásomban azt írtam: a felszín alatt izzik a parázs. Mostanra már lángot is lehet látni a magyar foci máglyáján. Nem nagyot, - még nem -, de aki figyelmesen követi az eseményeket az észreveheti az apró tűzet ami keletkezett.

Kezdetben nem volt semmi probléma, mi MTK szurkolók elégedetlenkedtünk a tavalyi tavasz miatt (ki figyelt ránk?), ment minden tovább a maga útján. „Majd a két klub házon belül megoldja”- mondták a fejesek és a szakértők. Az ellentáborok is jót röhögtek rajtunk, nem foglalkoztak a dologgal.

Elkezdődött az idei bajnokság, valamint indultak a nemzetközi kupa sorozatok és a csapataink ugyanúgy teljesítettek, mint máskor. Semmi változás, még a nézőszámok sem emelkedtek.
Elkezdődött a piszkálódás a média részéről, hogy a Fradi nem váltotta be a reményeket és az új tulajdonos, kiszáll a buliból. Jött is rögtön a cáfolat, meg a Westel.

A riválisok is kinyitották a szájukat, ha másért nem, irigységből. Itt a lényeg: ők már nem MTK szurkolók voltak, hanem kívül állók.

Az ősz utolsó fordulója után ismét jöttek az elégedetlenkedések, jött a kritika és a sok pletyka, találgatás. Egervári feltűnően indulatos megnyilvánulása a tv-ben, fórumok, újságok cikkei, szurkolók beszélgetései a szakmai stáb tagjaival.

Következett egy kis olaj a tűzre, a fúziós ügy. Újabb találgatások, nagyon merész ötletek, felvázolt jövőképek.

A tavaszi fordulók megint felkorbácsolták az indulatokat. Az örökrangadó után pedig úgy tűnik, hogy kezd elszabadulni a pokol. Itthon szakértőnek, szakembereknek tartott vezetők, edzők egyre nyíltabban hallatják a hangjukat, mondják el a véleményüket. Ebben, mint azt már korábban leírtam szerepet játszhat az irigység, de egy bizonyos kétségbeesést is vélek kihallani a felszólalók hangjából.

Gondoljunk csak bele.
A magyar foci megítélése a világon nem éppen olyan, mint szeretnénk. Mi van, ha egyszer valakinek „eljár a szája”, ha kiborul a bili? Mit szólna hozzá az UEFA vagy a FIFA vagy a többiek? Persze ők is csalnak az érdekeik szerint, de ezek a szervezetek nagyobb halak, minthogy zsebre lehessen őket vágni úgy, mint az MLSZ-t. Mert akkor az MLSZ-nek is mennie kell, a Ligának is, Mezeynek stb. Kezdik félteni az érdekeiket, hiszen jól tudjuk, a nemzetközi szövetségek nem szívbajosak, ha magyar csapatokat kell büntetni.

Apró láng a magyar foci máglyáján, amely egyre nagyobb lesz.

Csak nehogy elégjen benne az egész.

HAJRÁ MTK!!!!

Dittike82 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5067
Hajrá Győr!
Dittike82 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5065
Olvasd el még egyszer!
Előzmény: ZOLCSI (5064)
ZOLCSI Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5064
Kösz, inkább ne magyarázd meg.
Előzmény: r.tonyo (5063)
r.tonyo Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5063
Nem jól olvastál!
Előzmény: ZOLCSI (5062)
ZOLCSI Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5062
Becsület Istenemre végig olvastam a kupameccs óta eltelt hozzászólásokat, és nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Egy csapat, egy nála - papíron - gyengébb csapattól kap egy méretes nagy zakót, és a szurkolói nem azzal vannak elfoglalva, hogy az egész csapat szar volt, a kulcsjátékosok lélektelenül lézengtek stb, hanem azzal, hogy milyen tarnszparenseket raktak ki az ellenfél szurkolói. Ráadásul az állítások nem fedik a valóságot, nyílvánvaló a hazugság, de azért nyomjátok tovább, megpróbáltok terelni stb. Ez az aljasság gyerekek.
Remélem szombaton ott folytatjuk ahol kedden abbahagytuk.
Csak a Loki!
BadeJuve Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5061
Engem különösebben nem érdekel,mert nem vagyok zsidó,de akkor ne mondják,hogy nem volt ilyesmi!
potocsi Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5060
Bazz! Mennyire ráértek, hogy ilyeneket észrevesztek!
Az ilyen típusú emberek, mint te szokták sugallni azt, hogy Magyarország rasszista.
Szar lehet neked, nincs egy boldog pillanatod, mert még a kákán is csomót keresel.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

Előzmény: BadeJuve (5051)
BadeJuve Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5059
Fórumot a honlapunkon sosem fognak csinálni,mert félnek a sok megjegyzéstől.Én is beírnák párat,mert már unom,ami nálunk folyik.
Amikor kérdezték,hogy kit igazoljunk le,akkor is mindig moderáltak.Én akkor is leírtam,hogy vagy senkit vagy a fradinak átengedjük a játékosokat.És igazam lett!
r.tonyo Creative Commons License 2003.04.18 0 0 5058
Abszolut tudatlan vagyok ebben a témában.
Ez a kelta kereszt?
Előzmény: BadeJuve (5057)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!