Radikám, erre csak most jöttél rá?! Én ezt megmondhattam volna régen! A Tujit nem bántom mert Ő legalább a szakmájában jó! De a másik........ :-) Meg a 6000 éves piramisok..... Ugye....... :-) Ismered a mondást: Aki nem tudja az tanítja................
Kérem az is jelezzen, aki nem tud jönni. Zárójelben tenném hozzá, ha holnap sem jövünk össze, jövőre jó pénzért(zsebbe) kiadom másoknak a termet. Megértéseteket köszönöm:)))))
Jól sikerült a montázs!Gondolom megkérted Nagyit ,hogy segítsen feltenni számunkra is elfogadható diáklányos képre !Szombat éjjel azért sajnáltalak , mert a Lokomotivban mindkét diákod ott volt ,akikkel a képen szerepelsz! Nagyi mindent elintézett ,hogy hihető legyen a kép! Remélem az autóügyben magára is gondolt!Nem láttam a fórumon ,hogy hálaköszönöteket küldtetek volna nekem Vilivel együtt!Egyébként el kell mondanom Nektek ,hogy ez már a harmadik hozzászólásom ma ,de remélem ennél nem fog el menni az áram!Előbb már ott tartottam ,hogy elküldjem , de akkor kapcsolták ki a buzi EON-sok! Szemét globalizmus, szemét értéknélküli világ!Kivéve Bolla Laci!Az idézetről annyit ,hogy biztos nem" Az ember tragédiája"-ból idézted,mert nálatok a tornatanárképzésben nem volt kötelező tantátgy az IRODALOM!Hála Isten!
Ez nem barátság, csak kihasznált Téged! Vett hozzá sámlit ,mert Radó Laci sem látszik ki belőle, akkor egy törpének nem is sámli kell ,hanem egy krumpliszsák(nem fektetve ,inkább felállítva) !Igaz lehet ,hogy a feleségének vette ,de akkor neki kell egy gyerekülés hátulra , a biztonsági öv biztos körbe éri,legalább Gabi gyakorol egy picit!
Volt egy ilyen is! Én mondtam vaze, hogy vegyétek meg!!! De nektek nem kellett! Azért nem tudom, látjátok-e a haverságot. Inkább kockáztattam mint sem, hogy eladtam volna kp.-ért csak hogy a Tornatanárnak legyen autója!!!! Ez a haverság!!!! Bár az is igaz, hogy amit beszámoltam még nem fizette ki! :-) Remélem megéli a hétfői napot! :-)
A Mádai tényleg ott volt Móriczéknál, ezt tanusíthatom! Itt lakik velünk szemben (a Mádai) és láttam este amint verejtékben úszva húzta fel a lexikonjait a 3. emeletre egy kézikocsin! Egyébként HAJRÁ TUJI!!! Ne feledd egy fecske nem csinál nyarat!
Bálintkám: Tudod mivel foglak megdobni ha továbbra is ilyeneket beszélsz?!..... :-)
És egyébként ha lehúzásnak érzed csak szólj, szombatig még eladhatom kp-ért (euróért) a vasat a veszprémi gyereknek Te meg autó nélkül maradsz!!!!! Járhatsz a zárhatatlan, kopottgumis UFO-val még vagy 10 évig!!!! :-) Erről ennyit!!!! Hajrá TUJI!
Úgy nyár közepéig lenne rá szükségem. Ígérem ki is bokszolnám neked!
Szerintem a póló a jobb minőségű legyen. Semmi értelme nincs, hogy két mosás után már felmosórongynak sem lehet használni. Meg még is csak egy emlék. Hiszen ha jól nézem, már elégé bent vagyunk abba a bizonyos korban! :)
Csak bekavarunk ezeknek a vadembereknek egyet! Móricz, ne légy olyan büszke a FIFA teljesítményedhez. Azért nem vagy olyan nagy ász! Lehet hogy a visszavágónkról sírva mennél haza. Nem tudsz nekem szerezni egy 43-44-es csukát?