Többen érdeklődtetek a hotel phyllis,haus katherina,hotel george,ammos,menios után. Aki üzemeltetei ezeket a szállásokat február 24-én magyarországra érkezik. A tulajdonos hölgy magyar,Zsuzsa a neve,és az utazási kiállításon vesz részt. Akit érint a foglalás,az hívhatja a megadott magyar mobilszámot!
Jó foglalást,és sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Készítettem egy honlapot, Sartira autóval indulóknak Szerbián és Macedónián keresztül, illetve hasznos információkat Sartiról azoknak, akik még nem jártak ott. A honlap címe: www.sartisarti.com Remélem mindenkinek teszik majd!
Elnézlek titeket, és látom, hogy ugyanaz fogalakoztat minket.
Mindenki szeretné a legjobb, a legközleibb, a legszuperebb apartmant lefoglalni.
Véleményt kérünk a másiktól, és szeretnénk a "felelősséget" hárítani...
Szóval szerintem - így látatlanban - nem is igazán az a fontos, hogy milyen elhelyezkedésű az appartman, hanem inkább az, hogy a "fogyatékosságokat" miként tudjuk tolerálni.
Amikor legelőször egyedül, külön mindenkitől Horvátországba mentünk- semmit nem tudtunk a KRK szigetről. Feltaláltuk magunkat. Nem volt komfortos... Sőt... De nem is ez volt a fontos. Később visszatértünk ide, utoljára 2003-ban.
Sokat nem fizettünk érte ( 6 főre / 3 éjszaka = 11.600,- forint), ugyanis sátoroztunk... Ez szinte ingyen volt 2003-ban...
Szóval: a társaság, az élmények, a szórakozás, a kaland...
Ezek a fontos dolgok.
Ha nem lenne családom, és egyedül lennék, én is kipróbálnám a "buszos" nyaralást.
Így ugyanis minden gond meg van oldva...
Családosként más a helyzet: alkalmazkodni kell.
Én is hezitálok: még pár napig: Sarti beach, vagy Sarti Village???
A Michalis Hotel a tengerparttól kb. 300-400, a központtól kb. 800 méterre helyezkedik el. 2-3 fős stúdiói konyhasarokkal, zuhanyzóval, WC-vel, balkonnal felszereltek. Plusz szolgáltatások a TV, medence, és a légkondi.
Michalis Apartman *** Képek Görögország, Sarti Fekvése: Sartiban, a település központjától kb. 800 méterre, a homokos tengerparttól 450 méterre épült apartmanház, szép kerttel.
Elhelyezés: 2 és 3 fős, egy légterű stúdiókban, amelyek konyhasarokkal, zuhanyzóval, balkonnal rendelkeznek és TV-vel felszereltek. Légkondicionálás a helyszínen befizethető 5 EUR/nap áron.
Ellátás: Önellátás. Reggeli (kontinentális), vacsora (menüválasztásos) vagy félpanzió befizethető, amelyet egy helyi tavernában lehet igénybe venni (kb. 800 méter).
Mi idén meyünk a Michalisba nagyon érdekelne a véleményed milyen volt az apartman?Esetleg ha tennél fel képeket az még jobb lenne:-))Mert sajnos a neten nem találtunk sokmindent róla:-(
Egész nyugodtan elmehetsz Sarti-ra. Sarti három részből áll. A Sarti-Beach a legújabb része, kb. 1.5 km-re a nyűzsgős résztől. Csodálatos homokos, lassan mélyülős patja van. Kifejezetten alkalmas gyerekek részére.
Sarti éjszaka? Szerintem -remélem ezzel nem bántok meg senkit- de elég nyüzsi. Mi is gyerekekkel voltunk, 7 évesek, ők nagyon élvezték. Egyébként meg úgy elfáradtak napközben, hogy este nem volt gond az alvással. Sartiban csendes apartamant találni elég nehéz. Mi először egy tengerpari apartmanban voltunk, nem jut most eszembe a neve. Másodszor a Michalis-ban!!! Az egy nagyon jó hely...
Akkor talán az egyetlen medencés. azóta már van másik is, ha jól tudom, legalább is akkor már folytak az előkészületek. Ezzel csak az a "baj", hogy messzebb van a parttól, de ezáltal csendes!
Sziasztok! Tapasztalt Sarti utazók tanácsát kérném.3gyerekkel mennénk,pihenni.Sarti csendes vagy inkább nyüzsgős hely?Már az éjszakákra gondolok.Tud valaki esetleg valami jó kis apartmant ami csendes helyen,partközelben van?Ja és homokos vagy kavicsos a part? Köszi előre is.
Infót szeretnék a vienna aprt.-ról, kinek milyen tapasztalata volt. Július közepén megyünk 3 gyerekkel.(PL:hűtő fagyasztó van-e, mennyire zajos a környék)
Kedves Gretzki! Ha nem nagy teher és gond, akkor tudnál nekem is küldeni képeket az Iliasról? Ez lehet, hogy kicsit tolakodó kérés, de a nyaralást illetően az ember már szinte "minden infó ivására" képes!!! Szia és köszi!
Érdemes minél előbb intézni a dolgokat az utazási irodánál,és nem az utulsó pillanatra hagyni,mert én pl. egy vidéki utazási irodánál kötöttem le az idei nyaralásunkat és a hölgy mondta,hogy vannak olyan időpontok (május vége-jún. eleje, és szeptember), amik már teljesen telítve vannak. És ezek az időpontok nem a főszezonban,hanem az elő-vagy utószezonban vannak.Én nem akartam az Utazás Kiállításig várni,ez a biztos.
Húha, ez nem semmi, hogy már ilyen hamar mindenki rástartol a nyaralásra.Nem is gondoltam volna, hogy januárba még rajtam kívűl ilyen sokan már a nyaralást várják!:-))Azt hiszem, akkor mihamarabb felkeresem Őket, (ugyis most szabin leszek) és lefoglalom.Köszi szépen ezt a fontos infót.
Én ma voltam az Apollonnál befizetni az előleget Sartira.
Úgy láttam, nagyon sok jelentkező van, és már most nem kapni bizonyos idöszakokra szállást.Tavaly Én is vártam a kiállításra és már csak máshova tudtam menni.
Szerintem ne várj, menj most minél előbb ha döntöttél és előlegezd le, mert lemaradsz! ( ha mindenképpen Sartira akarsz jönni)
Fekvése: Az apartmanház Sarti főutcáján, a tengertől mindössze kb. 80 m-re található. Szobák: A 2 – 3 ágyas, két légterű apartmanok ( melyeket stúdióáron kínálunk ) erkélyesek; mindegyikében található fürdőszoba és konyha. Ellátás: Önellátás. Igényelhető reggeli vagy félpanzió. Utazás: autóbusszal