A keddi Magyar Kupa elődöntő után, ahol hazai pályán a Debrecen 6-1-re kiütötte az MTK-t, csak egy dolog tűnt biztosnak: a kék-fehéreknek nagyon nehéz dolguk lesz szombaton, ha Loki akkor is így játszik. A "ha" azonban bejött, mert nemhogy úgy nem játszott a Loki, ahogy kedden, hanem szinte sehogyan sem. A kedden remeklő Dombi Tibort például alig lehetett észrevenni, miképp a kedden szintén jól teljesítő Kiss Zoltán játéka sem lesz sokáig emlékezetes. Talán csak Bajzát Péter akarását lehet elfogadhatónak minősíteni, ám egy csatár kevés a győzelemhez.
A mérkőzés egyébként csak annyiban hasonlított a keddihez, hogy ma is az MTK szerezte meg a vezetést: Illés szinte rutinfeladatként elhúzott a baloldalon, Zavadszky pedig - bevetődve - a kapuba piszkálta a labdát. Zavadszky a gólnál belecsúszott Tomic kapusba, akinek a térde bánta a dolgot, és kénytelen volt cserét kérni.
Ezt követően azonban nem egyenlített a Loki, sőt igazából, olyan nagyon emlékezetes gólhelyzetet sem alakított ki a vendéggárda. A gól után ugyan beszorult az MTK a saját térfelére, de valahogy hiányzott a gól Szentes Lázár csapatának játékából. Így aztán - dacára a sok szögletnek és veszélyes beíveléseknek - igazi gólhelyzet nélkül vonultak pihenőre a játékosok.
Fordulás után sem sokat változott a játék képe, továbbra is a Lokinál volt a labda, ám az MTK-nál először a kezdőcsapatba állított utánpótlás válogatott Szántai Leventének nem nyílt alkalma arra, hogy tisztességesen megizzadjon. Kollégájának, a Tomicot váltó - szintén utánpótlás válogatott - Balogh Jánosnak sem volt túl sok oka izgulni, ennek ellenére a mérkőzés két legjobbja a két kapus volt - és ez talán a mezőnyjátékosok legnagyobb kritikája, akik a második félidőben sem változtattak az eredményen, így a MTK visszavágott ugyan a kupavereségért, de azért ennek a győzelemnek másmilyen íze van."
Van még egy nóta, a Moonlightshadow (remélem jól írtam), annak a dallamára szinte minden csapatnak a nevét el lehet énekelni + jó szöveget is lehet írni hozzá. Egyszer már elkezdtem, majd ha kész lesz beírom ide is. :-))))
"Bár amint írtam is, sajnos néhány játékosunknak is elég furcsa véleménye van a "B-középünkről". Nem vagyok tag, de nekem is rosszul esett."
Nekem is.
Egyedül szétkergetné a B-közepünket?
Azért ez furcsa lenne.
Sajnálatos az eset, de ilyen focisták mindenhol vannak. Egy Kispest szurkoló haverom is mesélte már nekem, hogy néhány játékosuk milyen képmutató, meg hogy szidja a szurkolókat a hátuk mögött. Biztos a többi csapatban is van 1-2.
Javasolom, hogy vezessetek be pár új szófordulatot:
pld.: kékfehérek éééééé kékfehérek ooóóóó
vagy nem tudom..Mert legközelebb nem szeretnék eeemmmmmtéééékááá-t hallgatni.
:)))))))))))
CTSS
Már nagyon várom a szurkolásotok fejlődésének eredményét!!..
Mi is éltetjük játékosainkat ,de egy kicsit szinesebben!..
Hidd el nekem , hogy -mint külső hallgatója a dolognak- egy 90 perces eeemmmmtéééékáááát és béééélllláááát hallgatni nagyon fárasztó..
És ezt nem provokálás miatt írom!!
Srácok!!!
Ámulva hallgattam azt a fantasztikus, változatos szurkolást amit produkáltatok!!
egykéééháááá eemmmtéééékáááá meg
talán a bééélllaaabééélllaaaa
Egyszerűen FENOMENÁLIS!!
CSak így tovább srácok!!
Addig csináljátok míg a saját játékosaitok fognak képenhányni titeket!!
Sebaj!! Kitartás!Szebb Jövőt!!:)))