"Feje tetejére állt a világ a Hungária körúton.
Mint emlékezetes, a kék-fehérek kedden 61-es vereséget szenvedtek a Magyar Kupa debreceni elődöntőjében, és ez igencsak megviselte az MTK szurkolóit. A drukkerek úgy büntettek, hogy a zászlóikat ezúttal fejjel lefelé függesztették ki a kerítésre. Csak egyetlenegy drapéria maradt a megszokott pózban, amely Várszegi Gábornak szólt, utalva arra, hogy az üzletember az MTK és a Ferencváros együttesében egyaránt érdekelt: "Válaszd az igazit!""
Tényleg, el is felejtettem. Az előbb éppen azért vádoltak meg minket, mert nem vagyunk túl kreatívak. Itt van egy annak mondható véleménynyílvánítás (ha nem is saját).
Borsodi Liga, 24. forduló, felsőház:
MTK Hungária - Debrecen 1-0 (1-0)
Hidegkuti-stadion, 1000 néző
vezette: Arany
MTK: Szántai - Molnár, Smiljanic, Komlósi, Horváth - Zavadszky, Andronic (Jezdimirovic 46.), Czvitkovics (Pető Z. 84.), Füzi Á. - Illés, Silva (Madar 92.)
Debrecen: Tomic (Balogh 18.) - Bernáth, Máté, Flavio Pim, Hanák - Dombi, Sándor, Habi, Kiss Z. - Ilie (Sumudica 68.), Bajzát (Belényesi 68.)
gól: Zavadszky (14.)
sárga lap: Andronic (12.), Smiljanic (28.), Komlósi (45.), illetve Ilie (21.)
14. perc: Illés húzott el a bal oldalon, élesen középre adott, és a berobbanó Zavadszky Tomicot megelőzve 5 m-ről a kapu közepébe perdített (1-0). A debreceniek kapusa az összecsapásnál megsérült és le kellett cserélni.
67. perc: Czvitkovics baloldali szögletét Silva fejelte kapura, Balogh már verve volt, de Habi a gólvonalról kivágta a labdát.
81. perc: Dombi futott el a jobb oldalon, középreívelését Sumudica 8 m-ről tiszta helyzetben fejelhette kapura, ám a középre tartó labdát Szántai hárította.
A feszült hangulatú és szikrázóan kemény összecsapáson az MTK gyors vezető gólját követően szinte csak a védekezéssel törődött és biztosan őrizte előnyét.
Visszavágott az MTK << 2/5. oldal >>
Borsodi Liga, 24. forduló, felsőház:
MTK Hungária - Debrecen 1-0 (1-0)
Hidegkuti-stadion, 1000 néző
vezette: Arany
MTK: Szántai - Molnár, Smiljanic, Komlósi, Horváth - Zavadszky, Andronic (Jezdimirovic 46.), Czvitkovics (Pető Z. 84.), Füzi Á. - Illés, Silva (Madar 92.)
Debrecen: Tomic (Balogh 18.) - Bernáth, Máté, Flavio Pim, Hanák - Dombi, Sándor, Habi, Kiss Z. - Ilie (Sumudica 68.), Bajzát (Belényesi 68.)
gól: Zavadszky (14.)
sárga lap: Andronic (12.), Smiljanic (28.), Komlósi (45.), illetve Ilie (21.)
14. perc: Illés húzott el a bal oldalon, élesen középre adott, és a berobbanó Zavadszky Tomicot megelőzve 5 m-ről a kapu közepébe perdített (1-0). A debreceniek kapusa az összecsapásnál megsérült és le kellett cserélni.
67. perc: Czvitkovics baloldali szögletét Silva fejelte kapura, Balogh már verve volt, de Habi a gólvonalról kivágta a labdát.
81. perc: Dombi futott el a jobb oldalon, középreívelését Sumudica 8 m-ről tiszta helyzetben fejelhette kapura, ám a középre tartó labdát Szántai hárította.
A feszült hangulatú és szikrázóan kemény összecsapáson az MTK gyors vezető gólját követően szinte csak a védekezéssel törődött és biztosan őrizte előnyét.
Már felvetettük 1 fórum alakulását a honlapon. Lehetne ez egy az általad említett chat-szoba is.
Egyébként a dk-ban az a jó, hogy sokan ismerik, egy új helyet reklámozni kéne, de végül is minél több hely van ahol MTK szurkolók tudnak beszélgetni, annál jobb. :-))))
1 otlet: kene valahol (mondjuk IRC-en) egy chatszobat letrehozni es ott nyomni a kevesbe erdekes dumat. mar csak azert, mert nem mindig van idom atnyalni az aznapi teljes termest. ellenvetes? azert lenne jo IRC, mert a webes chatek sok helyen le vannak tiltva. ellenvetes? otlet?
Nem tudom mit szólna a barátnőm, ha hazahoznék egyet, mondván: "Kvízjátékon nyertem. Mától nálunk alszik." :))
Apropó kvízjáték: szerintem a múltkori "nehéz" kérdés után (Madar Máté) a szerkesztők átestek a ló túloldalára, mert mostanában olyan kérdéseket tesznek fel, amit 2 perc alatt meg lehet találni a honlapon is (vagy még keresni sem kell).
De hogy dicskedhessek is: már volt szerencsém a kvízjátékon. :))
eskuszom, nem ertem. nektek tetszett a tegnapi meccs? mindenki kemny, kuzdelmes meccsrol beszel, szerintem pedig egy rendkivul pocsek, de legalabb unalmas meccs volt... bar nem lattam a gyori meccset, lehet, h ezert latom ilyen szurken a dolgot. alig volt ertekelheto passz. Fuzi papa meg csak rugdosta a labdakat felfele, meg huzogatta, de azt mondani ra, hogy tegnap hasznosan jatszott szerintem legjobb esetben is tulzas. Cico tenyleg jo volt, csak eszrevehetne szerintem, hogy Illesen kivul meg vannak masok is a palyan, nyugudtan lhet nekik is passzolni. na de mindegy, lenyeg, hogy 1-0
Hajra MTK!!!!!!!
offtopic: jonehany eve netezek mar, de meg most se tudom, h minek a roviditese a "szvsz". valaki vilagositson fel.
"Egyetlen kedvező jelre lehetett csupán felfigyelni: az MTK-n nem érződött bénultság a nagyerdei 1-6-os kupaszégyen után, játékosai a hazai pályán fel tudtak pörögni, s ez dicséretes sportemberi tartásra és nagy lelki erőre engedett következtetni."
Ez nekem is feltűnt. Dícséret illeti a fiúkat és persze Egervári Sándort is. A meccs elején direkt figyeltem a megilletődöttség jelét, de nem leltem. Szerencsére az elejétől fogva támadó szellemben játszottunk (vagy legalábbis próbáltunk).
Mottó: Próbáljuk meg legalább egy kicsit szeretni ezt a szinte szerethetetlen magyar futballt.
Sokszor elmondtam már, hogy meccset igazán jól csak a helyszínen lehet látni. A tévéfotel szerepe csupán az, hogy belőle az aktuális mérkőzés nézhetőségének a fokát ítélje meg az ember, azt, hogy versenyképes-e a többi csatorna kínálatával. Most, az MTK és a Debrecen négy nap múltán létrejött újabb találkozójának az első félidejében alighanem a kisebbséghez tartoztam: nem kapcsoltam át sehova. Elvégre a kötelesség, az kötelesség. Pedig fenemód gyenge produkciót mutatott be a két csapat. Mintha a játékosok megfeledkeztek volna az elméletileg hatalmas tétről, arról, hogy az eredmény meghatározhatja a bajnoki érmek sorsát.
A mai labdarúgás a képernyőn úgy fest, hogy a pálya középső harmadán állandó a tumultus, és csak feltételezhető, hogy a két kapu közelében ugyanakkor védő és csatár futóversenyben igyekszik pozícióelőnyt szerezni. Itt és most viszont a kamera kaputól kapuig szaladgált, középen hatalmas üres térségek ásítoztak. Egyetlen kedvező jelre lehetett csupán felfigyelni: az MTK-n nem érződött bénultság a nagyerdei 1-6-os kupaszégyen után, játékosai a hazai pályán fel tudtak pörögni, s ez dicséretes sportemberi tartásra és nagy lelki erőre engedett következtetni.
Kivételesen mégsem bántam meg, hogy ezúttal a tévé előtt ültem, mert a helyszínen aligha láttam volna közeli képen a mérkőzés után nyilatkozó debreceni mester, Szentes Lázár elkeseredett arcát. Oka lehetett rá a vereség tényén túl is, például az, hogy csapata a második félidőben olykor életveszélyesen kinyílva, már-már felelőtlenül rohant előre, folyamatosan magára húzva az MTK kontráit.
Az edző azonban jelezte: nem kívánja megosztani szomorúságának igazi okát a közvéleménnyel.
Csak feltételezni tudom, hogy ugyanarra gondolt, ami bennem is motoszkált.
Hogy mi, azt bizonyítékok híján én sem teszem közzé.
Szekeres István
Jelenleg van 1 mappa a gépemen, amiben olyan linkek vannak ahol írnak-írhatnak a csapatról.
Ezeket rendszeresen végignézem, de ez sok idő.
Az Általad javasolt módszerrel sok időt meg lehet takarítani + több infóhoz is lehetne jutni.
Egyébként a szomszédban (BKV) pl. jól megoldották a játékosok bevonulására írt zenét. Biztos hallottad már. Kisajátították a Manchester U. indulóját. :))