Smith meg az ő hitele... :-)))
Jó énekes, meg jó szövegíró, meg jó frontember, de a hitele...
"most már tényleg vége"
"most szólólemez jön"
"most instrumentális lemez jön"
"a just say yes tök új szám, nem is bloodflowers-korabeli"... :-)
aptya, atküttem hosszu listát. válassz. irj emilt mer a herot tör mán hogy mi van kettőnk között:-)
add + cimet azt küddöm a 4 lemezt amit választasz. cserébe kék a 2 dupla 02-es
nálam a smith eljáccotta már a hitelét, mikor a sok szar limitedeket kinyomta,meg összehazudozott mindefélét-egymással hajmeresztően ellentéteseket. uhhogy majd meglátjuk:-)
tommy megrögzötten hangoztatta tegnap hogy a cure jövőre megjelenteti az uj lemezt, lesz nagy turné is, és hogy smith egyedi lemeze is kijön. mindezt abból a fránya zillo lapból vette szerintem amit mutogatott.
igaz ez??????????????????????
......................
The Cure was mentioned on the daily newspaper called 'Vas Nepe' in the ad' was th theme about the Sziget festival, and The Cure was mentioned as one of the biggest star band. also another Cure-news thet the band will get hopefully 2 whole hours-that means that they begins 21.00 cet. "
200as filmmel nem mész semmire, hacsak nem robi szájánál fogsz fényezni.
én 2 400asat vettem, egyet azt hiszem odaadok bianca füredernek. másikat meg watersnek. igaz waters:-)
Egyiksem:-))Valaha megboldogult katonakoromban volt ez elfogadott mondóka.Onnanjutott ez most eszembe:-)
Nagyon szép rajzok is születtek erről a wc-ben a falon.Kis halacskát ábrázolt kötőjel i:-))
Sziasztok!
Ha esetleg valaki még nem tudja, a http://mr-monty-hall.members.easyspace.com/ oldalon letölthető a Faith Healer. (Cure resources, felhasználónév guest, jelszó cold) Nagggyon jó :))))
July 20th, 2002 - Brittany, France (Vieilles Charrues Festival)
Seventeen Seconds (Robert did this alone for 2 minutes at the start of the show), Plainsong, Shake Dog Shake,
The Figurehead, Open, The Drowning Man, Push, The Baby Screams, The Kiss, Lovesong, Trust, 100 years, 39,
Watching Me Fall, From the Edge of the Deep Green Sea, Bloodflowers
Cut Here , Three Imaginary Boys, In Between Days, Just Like Heaven, Play for Today, A Forest
OFFtopik élménybeszámoló, avagy hogyan készülök a Cure koncertre..
Szóval.. rájöttem, hogy szégyenletesen sok szines holmim van, és ezért elmentem a "cure-ra készülök" cimkéjü elkülönitett összeggel a városba (zürich).. Az első boltban rájöttem, hogy az idei divat pont kedvező, csupa fordos csipkés fekete cucc.. de a legjobb az volt (ezt inkább a nők érthetik meg), hogy minden leszállitott áru áru is még féláron volt, gyakorlatilag az összes cool cucc meg minden aaaa.. a 12-ik probánál már elgondolkoztam, hogyha most elájulok, az mennyibe fog kerülni, ha nincs biztositásom (ilyen melegbe),de végül csak egy közel tökéletes darabot választottam 9fraké (30 helyett, imádom, amikor áthuzzák a régi árat). Kitámolyogtam, de 5 méterre rá ott volt egy Mango, és hatalmas 70%-ok, s lévén mindig is jó voltam matekból.. :) de szerencsére ezt megusztam méretkompatibilitási problémák miatt (mehogy nem vagyok 180 magas anorexiás csaj). Aztán még a koncert ürügyén vettem 5frakné 3x36kocka 200as filmet, és elszomorodtam, hogy hogyan lehetnek dolgok olcsobbak itt, mint otthon (de remélem majd lekattinthatok vele sokatokat valahogy). Persze nincs megoldva semmi, mert nulla fekete nacim van, de sebaj, utobbi hiányosságot tökéletesen tudom kompenzálni mimikailag, a Mélységes Világfájdalom cimü arcvonás-kompozició viselésével, amelyet amugyis sokat gyakorlok.. Ugyhogy különös ismertetőjegyem: akik rámnéznek mind elsirják magukat pedig -annyira- nem is vagyok ronda.. Remélem a szigeten tali :)
A fene akar megsülni a legmelegebb júliusi napon feketében. Kényelmes térdgatyó, fehér vagy szürke póló esetleg csak félmeztelen, könnyű cipő. Majd este 8 után felöltöm a harci mezt és az arcom „vad színekkel festem és kezdődik egy hangos szeánsz”(a la Bonanza csak neked Szigi) Roberték tiszteletére. Addig meg majd téblábolok fel s alá. Elég nagy a Sziget talán lesz látnivaló addig is.
szeva jólesne nekem a depeche konczi in my room. kérlek ha tehetünk bármit az ügy érdekében légy oly kedves és szánj meg.
bat, flare:
örömmel értesítek minden érintettet h elhatároztam magamamam nagyobb mennyiségű cd-r vásárlásra (min 4) és igyekszem a kívánságokat jövő7 közepére teljesíteni. crime-tól egybknt csak az adversary/live van daz szupi.