Köszi, jobban vagyok mar sokkal! Esöt nagyon szivesen küldök - itt mindig esik... De komolyan- az otthoni nyari ruhaimat egyszerüen nem tudom felvenni a szandalokrol nem is beszelve... Nem kerdeztem meg a dokit - ez azt jelenti, hogy lehet elesben akciozni is?? :-))
Szia, Molnárka!
Nekem 4 hete volt a műtét és a görbe szerint jó eséllyel nekem is volt pé-m. Tehát szerintem lehet. Normális az is, ha van, és a nincs is. Egyébként jobban vagy már, ugye?
Hol vagy? Mert egy kis esőt küldhetnél Pestre is. Megsülünk!!!
Szijjjjjjjaaaa!!! :-)))))) Jol köszönöm - kicsit kialvatlanul, mert ma reggel mar koran bent voltam es tegnap este meg ejjel 2-kor alukaltam el, dehat... Mar nem verezgetek viszont :-))
Nekem is szoritasz? :-)) Bar nekem most csak a penteki doktorbacsihoz kell... Bar olyan fura, ma reggel neztem a Maybe Baby-t es kezdödö pe-t mutatot... Hogy ez hogy lehet??
Haliho! Szep jo reggelt Mindenkinek! Itt zuhog az esö es neha majd eltünök mert allandoan megbeszelesekre rohangalok, de azert igyekszem itt is lenni! Hogy van Mindenki?
Mi is a Kos szigetet nézegettük még tavasszal! Aztán nem úgy alakultak az anyagiak. Nagyon szép! Imádom Görögországot! Hahhh, de jó lenne most ott lenni!
Köszi a figyelmeztetést, de mi esetleg hétvégi Balatont csinálunk valamikor. Barátainknak Vonyarcon van házuk és esetleg oda elmegyünk. A cél valamelyik görög sziget, még utoljára kettecskén. Esélyesen Kos. :-) Csönd, nyugalom, békesség, a nagy hajrá előtt. :-))
Egyszerre nem leszünk majd:) Mi is akkor szeretnénk menni! De olyan soká van még:(
Ti hová? Mi megint a Balatonra megyünk, úgyhogy oda ne menjetek, mert olyankor mindig szar idő van!:))
Igen, tegnap nem avattuk fel az új ágyat, viszont nagyon jót aludtunk rajta. De majd ma bepótoljuk. Bár mostanában este én vagyok a nyűgösebb, álmosabb !!! Most nézegetem a szállásokat Zsu !
Szép jó reggelt mindenkinek! Na, éppen belépek a fórumra, hogy üdvözöljelek Titeket, hát erre nem megjön a főnököm is! :((( Na, de sebaj, ügyesen kicselezem és úgy csinálok, mint aki lelkesen dolgozik már egy órája :))))))
Kiskifli, sikerült valami szállást találnotok?
Ha bármiben tudok segíteni, írj nyugodtan!
Egyébként már én sem mérem e hőmet és nem számolom a napokat. Most elkezdtem inni a cickafark teát, de semmi egyébbel nem akarok már foglalkozni, mert tényleg egy idő után belehülyül az ember :((
Hát eksön csak tegnapelött volt, mert tegnap vettünk egy új ágyat és mire a drága összeszerelte én meg összepakoltam és takarítottam, már elmúlt 10 óra és hullaként feküdtünk le és rögtön elaludtunk. Én már semmibe nem élem bele magam, nem figyelek a jelekre, mert azok eddig minden hónapban becsaptak. Nekem még van egy hetem araa, hogy kiderüljön mennyire voltunk eredményesek ebben a hónapban. Pont akkor indulunk nyaralni.