Keresés

Részletes keresés

Kőbögöly Zoárd Creative Commons License 2005.07.10 0 0 35
Inkább arról mesélj, te milyen tanulmányokat olvastál a homoszexualitás társadalmi hatásairól. Megelőlegezem, hogy a tudományt csípőből lenézed, a legmagasabb szintű szellemi tevékenységet semminek tartod, mert nem éred fel ésszel. Normális társadalom a te fejed verné bele a tudásba, téged korlátozna, hogy az üres baszakodás helyett legyen valami mondanivalód is.
Előzmény: Cs. András (32)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 34
hat, ha fiuk es ugy vannak oltozve mint a kocsogok a felvonulason, akkor valszeg. egyebkent nem. miert?
Előzmény: Cs. András (30)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 33
ja mondjuk ket lany szerelmerol is egeszen mas jut eszembe. erdekes, aszt nem tartom undoritonak. te bisztos tudod miert?
Előzmény: AliceCsodaországban (23)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 32
Pedig lenne rá lehetőséged, hogy kigyógyulj. Az első lépés a legnehezebb.
Előzmény: Kőbögöly Zoárd (31)
Kőbögöly Zoárd Creative Commons License 2005.07.10 0 0 31
Gondolod, hogy az ilyen semmitmondás érdekel valakit?
Előzmény: Cs. András (28)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 30
A fiatal diszkóba igyekvő tizenévesekről nem jutnak eszedbe hímkurvák?
Előzmény: nyman (25)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 29

rendben

;o)

Előzmény: Törölt nick (27)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 28
Egyébként a homofóbia gyógyításában egész jó eredményeket értek el a pszichomókusok. Rajta, tegyél nekünk egy szívességet: kezeltesd magad.
Előzmény: Kőbögöly Zoárd (17)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.10 0 0 27
forditva kerem;
ha X no es Y ferfi, lanyaim szerint az Y kromoszomam nem mas mint egy elkorcsosult X
Előzmény: nyman (26)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 26

most akkor a faszom jut az eszembe vagy az analszex?

"A homo  vagy buzi szóról egyből az análszex jut az eszedbe."

Mongyuk ez naggyabol igaz.

"Ha nekem bárki azt mondja, hogy X és Y éppen együtt jár, nálam nem az a kép ugrik be, amint az ágyban egymás szájába lihegnek, mikozben az egyik éppen elélvez a másiknak meg magömlése van"

Ezzel en is igy vagyok, ha X es Y ferfi es no.

Előzmény: AliceCsodaországban (23)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 25

hubazze, mingya te is megkapod itt valakitol a homofob jelzot.

Mongyuk Tomcat ezen akciojaval nem ertek teljesen egyet, de amit a buzikrol ir, azzal viszont igen. A buzikrol - hasonloan, mint neki - egyre inkabb a a magamutogato himkurvak jutnak az eszembe

"Mindjárt válaszolnék arra a sokak által feltett kérdésre, hogy mi bajom nekem a melegekkel, tán csak nem homofób vagyok-e. Nos, ha már itt tartunk, meglehetõsen undorít az egymáshoz tapadó férfitestek gondolata, de hát ez már csak így van egy egészséges heteroszexuális férfi esetében. ...

De alapvetõen nem azzal van bajom, hogy valaki homokos, mert hát legyen, attól még lehet tisztességes ember, s istenem, egy kis defekttel született. Nekem semmi közöm a hálószobájához, és ezzel aztán tényleg nem árt senkinek. Az már érdekesebb kérdés, hogy egy homokos miért megy ki az utcára hangoztatni, hogy õ micsoda. De még ezt is megérteném, valóban sokan bántják õket ok nélkül. Hanem amikor jönnek a sáfrányszínû tüllruhába öltözött, boát lóbáló buzikurvák, na ott már eldobja az agyam a tolerancia amúgy sem vastag ékszíját, és legszívesebben nekiállnék aknavetõvel rendet tenni köztük.

Nem azért, mert homokos. Nem azért, mert így érzi jól magát. Hanem mert undorító, erkölcstelen magamutogató. Ugyanígy zavarna, ha heteroszexuális kurvák vonulnának fel. Ugyanígy zavarna, ha a heteroszexuális prostitúciót mutogatnák az utcán, mint elfogadandó és tolerálandó példát. Persze, legyenek kurvák, mindig is voltak, s ugyanígy buzik is mindig voltak, de nekem ne vonuljanak az orrom elé, és mutogassák magukat, mert ez engem undorít, visszataszít, és féltem tõle nem létezõ gyermekeimet, meg mások létezõ gyermekeit. Kikérem magamnak, hogy kerülnöm kelljen a belvárost egy szép nyári napon, mert ott valami olyannal kérkednek, ami a normális emberben hányingert kelt. "

Előzmény: Kőbögöly Zoárd (17)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.07.10 0 0 23
A homo  vagy buzi szóról egyből az análszex jut az eszedbe. Ha nekem bárki azt mondja, hogy X és Y éppen együtt jár, nálam nem az a kép ugrik be, amint az ágyban egymás szájába lihegnek, mikozben az egyik éppen elélvez a másiknak meg magömlése van. Remélem elég képletesen érzékeltettem a dolgot.
Előzmény: nyman (10)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 22
Te probaltal mar a 112-on buncselekmenyt bejelenteni? Hat en mar tobbszor. Ha 5 percen belul sikerul vkivel beszelni az mar nagyon jo eredmeny, de volt, hogy fel oraig tartott, addigra el is huztak a betorni akarok.
Előzmény: Indián (12)
weector Creative Commons License 2005.07.10 0 0 21
A leírás alapján ez egy távirányitott pirotechnikai eszköz volt. Oké. Ha így nevezzük, akkor korrekt? 
Előzmény: Törölt nick (18)
Tyutyu Creative Commons License 2005.07.10 0 0 20
A mûemlékeink bejáratait nem a mai biztonsági elôírásokhoz találták ki.
A nyugati tetejére gimis koromban feljártunk, ugyanigy tobb híd szervízjárdájára is.

Hogy Tomcat ezt a szokásos viszketegségéhez használja, nem meglepô. azt hogy errol a rendorseg szamara fenykeppel dokumentalt vallomast keszitett, mar sokkal kedvesebb, egy ido utan csak utoleri a jogszolgaltatas.
Kőbögöly Zoárd Creative Commons License 2005.07.10 0 0 17
Előbb-utóbb gyógyítható lesz. Nem kel bántani őket, az barbár dolog. Ámde akadnak más betegségek is, amik miatt korlátozza a társadalom a benne levőket - nem tudom megmondani, mi mihez képest mennyire rossz (alkohol, erőszakos szülő stb.), de tény, hogy ez is, az egynemű család is bizonyítottan károsan hat a gyerekek fejlődésére, és nem ez az egyetlen probléma, így nem nézem jó szemmel a további jogokért harcolókat, a demonstrálókat. Persze ez egy ilyen világ: ha nem mutatják, hogy léteznek, nem vesznek róluk tudomást.

A lánchidas sztori nagyon súlyos. Rám nem jellemző a rendörutálat, de ez szokás szerint rém nagy sötétségre utal.
Tyutyu Creative Commons License 2005.07.10 0 0 16
Érdekes módon, ha a googleben az anális szexre keresek rá, az elso 100 (amig volt turelmem) heteroszexualis anális szexrôl szól...
lehet hogy az ellenvetésed nem megfelelô...

ettôl még nem kell hogy tetszen neked

http://www.google.com/search?q=anal+sex&hl=en&lr=&safe=off

ha mégis erre vállalkoznál, ajánlom figyelmedbe az alábbi lapot (felhívnám a figyelmed, hogy itt is she a befogadó partner!)

http://www.minou.com/aboutsex/analsex.htm
Előzmény: nyman (3)
weector Creative Commons License 2005.07.10 0 0 15
valami ilyesmi...
Előzmény: Indián (9)
nonemán Creative Commons License 2005.07.10 0 0 14
Valaki már igazán ráléphetne ennek a "nemzet új csótányának" a farkára, ha már jó dolgában nem tud mit tenni, néhány zacskó ragasztásának erejéig hasznot is hozhatna.
weector Creative Commons License 2005.07.10 0 0 13

pl.

- szabad-e bombával véleményt nyilvánítani?

- szabad-e felmászni a Lánchíd tetejére e célból?

- fel kellene-e tűnnie valakinek, ha az egyik műemlékünk tetejére bombát eszkábálnak?

- a rendőrségnek lett volna-e tennivalója az ügyben?

- ez egy újabb exhibicionista Tomcat akció, vagy a jogos polgári elégedetlenség kinyilvánítása?

stb.

szóval buzizni inkább a másik fórumban, ha lehet.

Előzmény: Törölt nick (7)
Indián Creative Commons License 2005.07.10 0 0 12
Nem, a telefonbejelentésre - amennyiben igaz...
Előzmény: Törölt nick (11)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 10

"akiknek mindenről a nemiszervük jut az eszébe."

Ez hogy jott le a 3. hozzaszolasombol?

:o)

Előzmény: AliceCsodaországban (8)
Indián Creative Commons License 2005.07.10 0 0 9
Közveszéllyel fenyegetésen molyolok...
Előzmény: Törölt nick (7)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.07.10 0 0 8
57 évers koromra ez már kiderült volna - de zsenge fiatal koromban sem csíptem az olyan pasikat, akiknek mindenről a nemiszervük jut az eszébe.
Előzmény: Törölt nick (5)
weector Creative Commons License 2005.07.10 0 0 6

A homofób vonásoktól eltekintve a linken olvasható akció azért szerintem még néhány kérdést felvet, nem?

AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.07.10 0 0 4
Na az ilyesfajta heteró férfiakra szoktam azt mondani, hogy ha száz puncim lenne, akkor se adnék nekik egyet sem belőle...:-(((
Előzmény: nyman (3)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 3

nem votam ott szombaton.  De mongyuk engem is elfog a hanyinger, ha arra gondolok, amikor a faszukat tologatjak egymas szaros seggibe.

egyebkent hetero vagyok. tudom mostanaban ez sem divat

nyman

(az intolerans buzifob es ciganyfob)

Előzmény: elbéjé (1)
Cs. András Creative Commons License 2005.07.10 0 0 2
Na tessék. Nem kell alkaidáig menni, hogy az ember kötöznivaló bolondokkal találkozzon.
elbéjé Creative Commons License 2005.07.10 0 0 1
itt is megjelentél? És amikor este leoltod a villanyt, folytatod (közben ki tudja mit csinálsz...) romázol, buzizol, és ettől jól alszol? (költői a kérdés, ne válaszolj, valójában baromira nem érdekel)  
Előzmény: nyman (0)
nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 0
jo nagy 0-at csinalt a buzeransokbol?
Előzmény: weector (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!